MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64456 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd

2015-11-16 20:43

#64430: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod 

Musíte být hodně zoufalý a také hloupý (nebo lžete, případně obojí) Termobarické zbraně má mimo jiné i naše demokratická armáda zde nebo další termobarické zbraně. Snad budete věřit alespoň ministerstvu obrany. I když, být blbý to je snažší a důležitější. Má je v zásadě kde kdo.

O Asadově vládě lžete, protože mám kamarády ze Sýrie, kteří sice emigrovali,ale jejich rodiny ne a nic se jim nestalo. Naopak , dnes se o své rodiny bojí, protože místa Asada, který jim (na rozdíl od komunistů u nás) neublížil, Islámský stát nebude váhat. A za Asadm stále stojí většina obyvatel Sýrie ajeho armáda. Na rozdíl od žoldáků made in USA (kolik že jich to nakonec vycvičli za tu půlmiliardu dlarů - jdnoho, dva??)

Mimo jiné Sýrie se svým vzorem demokracie, kterou bych Vám opravdu přál, dodává islámskému státu a Al-Nusře US zbraně, třeba rakety TOW, které není možné přeprodávat, pokud původní dodavetel nesouhlasí. Ale strýček Sam souhlasí, to von dycky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64477 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nep

2015-11-17 07:51:30

#64456: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd 

 Je obrovský rodíl v termobarické zbrani (ve své podstatě je každá výbušná zbraň termobarická) v rosahu desítek metrů po výbuchu a v roszahu desítek kolometrů po výbuchu, tedy to co vyinulo rusko a co dodali do Syrie, tedy těžký rakterový termobarický systém.  Také jsem nikde nenapsal, že by dokonce takový systém nepoužívali i jíné státy, ovšem nedodávají je do zemí konfliktů a používají je čistě na svojí obranu. Asad systém používá jako útočný. 

Co si vy vymyslíte o Asadovi a co je realita jsou vskutku dvě naprosto rozdílné věci. Co je reálné a co lze srovnat se zkušeností s komunisty nejen v ČR, že v Syrii probíhaly "jako volby" obdobné těm zde za komunistů. Tedy Asad nemá žádnou legitimitu, moc si udržuje masivním vražděním. O většině obyvatel Syrie nemůže vědět vůbec nic. 

Nelegimitu totalitního režimu Asada dokládá nejen pratická neexistence opozice, ale dokonce násilné potlačování už potenciálního vzniku opozoce. A jak se jistě shodneme, bez opozice není demokracie.

Informace o zbraních, které jsou dodáváné Asadově opozici, která se během let konfliktu podařila vytvořit, jsou velmi kusé a nejasné, přesto je možné, že USA skutečně zbraňové systémy proti tanků Asadově opozici dodala, neboť žádná další možnost neexistuje. Dostali do dvojího tlaku, jeden je od Asada a Rusů a druhý od IS. 

Co je podstatné, že v demokracii veřejný prostor patří občanů a malou část na striktně omezenou dobu předávají do srpávy politikům na základě voleb. V Rusku ani v Syrii neplatí dokonnce ani ono pravidlo omezené doby, neplatí tam ani pravidlo, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákonů které jsou v souladu s Všeobecnou deklarací lidských práv. Zoufalé jsou totality, protot vraždí vlastní obyvatele.