MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belobradek - Eukolovratek

#64441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd

2015-11-15 21:23

#64430: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpod 

Západní politici se chovají velmi odpovědně, řeší problémy svých zemí, spolupracují na řešení problémů zemí demokratických a jsou připraveni na obranu proti agresi - tedy naše daně používají na vývoj velmi sofistikovaných zbraňových systémů. ...... Tak to je už s Vámi velmi špatné, když si toto myslíte. To si může myslet jen zmanipulovaný studentík do cca 18 let věku. Merkel se chová velmi odpovědně. :D Kdo nevidí diametrální změnu bezpečnosti v Evropě , za posledních 15 let, je nebezpečný blázen a abych použil Vaše slova zrůda, která de facto schvaluje vraždy vlastních obyvatel. To už je na trestní oznámení.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64444 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nep

2015-11-16 05:24:58

#64441: Belobradek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravd 

Citujte to vy zmetku celé, tedy i s tím, kde já vidím nebezpečí, tedy v současném již totalitním Rusku.  Citujete jak idioti Ovčáček a Miloš Zeman pana Peroutku. 

Já samozřejmě vidím nebezpečnost v Evropě a to  v Rusku, které vyhlašuje, že vyvině zbraně, které překonají náš obranný systém. Již dnes používají odporné termobarické zbraně, které navíc distribuují do Syrie a ukazují odporná a zákeřná jaderná torpéda, která není ani ten nejmenší problém pro naše vývojáře vyvinou, ale nedělali to, je to hnus a pokud to udělali (je to tak snadné, že je to pravděpodboné), politicky bylo rozhodnuto takovou věc nemít. 

V Rusku je skutečně nebezpečí obrovské, jak předvádějí nejen okupací Krymu a rozpoutáním války na východě Ukrajiny. Stejně tak ohrožoval západní demokracii Irán vývojem jaderných zbraní a vyhrožováním demokraciím z pozice minilitantního islámu. 

Paní Merkelová bezpečnost Evropy neohrožuje. Velmi se obávám, že to co si vy si představujet a co jste schopen doložit jsou dvě naprosto rozdílné věci.

V žádném mém příspěvku nenajdete jediný náznak schvalování totalitních ideologií a tím spíše jakéhokoliv totalitního násilí či dokonce zabíjení. To si opět vymýšlíte naprosté hlouposti. Dokonce neschvaluji ani vytváření zmatku za pomoci "televizí" typu RT. 

2. SVĚT PODLE RUSSIA TODAY

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU