zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post

hudry

#170 Nechci machýrkovat

2015-11-12 10:35

ale už když tento "Drang nach Nord" začal, tak jsem na různých fórech navrhoval, že především (slovy PŘEDEVŠÍM) by se měla v těch "zdrojových státech" rozvinout široká INFORMAČNÍ kampaň. která by zájemcům o úprk podrobně, ještě před nástupem na cestu, vysvětlila co je tady čeká a hlavně co je tady vůbec nečeká. Aby přesně věděli do čeho jdou a zvážili, jestli jim to vůbec stojí za to. Nečeká je tady např. velkorysé pochopení starousedlíků pro jejich středověké, křovácké a barbarské "náboženství". I když občas by se našla nějaká bílá vrána, např. tetka Šabatková, která by je jistě vítala v té jejich buřince, nebo jak tomu říkají. Je ale otázka, jestli by ti uprchlíci o přivítání od méněcenného patvora vůbec stáli (vyjímku tvoří pouze Angela, což je zřejmě pro ně buď sám Alláh v sukni, nebo 73. huriska už zde na zemi).
Takto, bez těchto informací, byl dán prostor různým převaděčům, kteří kvůli pohádkovým ziskům slibovali těm nešťastníků (se kterými jistě lidsky soucítíme), že tady na ně čeká přímo ráj na zemi. A ti jsou pak na nás(!!!) naštvaní, když v detenční stanici zjistí, "že všechno je jinak".

Zdá se, že tento nápad (informovat bláhovce a vzít vitr z plachet převaděčům) konečně dostali i naši potentáti. Držme jim proto palce, aby jim to Schwanzenberg a spol. 'humanitárně' nezakázali ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#172 Re: Nechci machýrkovat

2015-11-12 12:19:31

#170: hudry - Nechci machýrkovat 

 Nemůžu jinak než souhlasit. Autor petice