zákaz uplatňování práva šárija, na území České republiky

Quoted post

hudry

#60 Re: Re:

2015-11-01 12:10

#59: - Re:  

"Islám zakázat nemůžete."

Dovolil bycjh si s tímto vaším názorem hrubě nesouhlasit. Je jasné, že víru (='věřit něčemu') si může kdokoliv čemukoliv (třeba v existenci zelených pidimužíků). To zaručuje Ústava i Listina. Jiné to ale je, jestliže některá víra připouští/nařizuje skutky, které jsou těmito našimi zákony jednoznačně zakázány. Příklad: sekta SJ mají absolutně zakázány transfuze krve. Což může někdy vést k úmyslné a řízené smrti zraněného, bezmocného člověka. Každý má právo na život!!! Je to tedy jednoznačně protizákonné, přesto (podle vás) nelze tuto zločineckou sektu zakázat. Fakt nelze? Pokud nelze, tak Ústava i Listina jsou pouze ozdobnými cáry WC papíru, se kterým si každý může vytřít ... Nebo jiný příklad: staří Ínkové (či Májové?) měli jakési náboženství, podle něhož teatrálně obětovali (podřízli a nechali vykrvácet na oltáři) spoustu mladých lidí. A proč? Aby se jejich bůh nenasrkl a nezrušil ve vzteku děště a východy Slunce!!! Takové náboženstvi by dnes také nešlo zakázat ?!? Kdyby byly normální poměry, tak by každé současné náboženství muselo být podrobeno analýze zda "provozní řád" té které církve není v rozporu s platnou legislativou. Šmytec!
Ale plně souhlasím a podporuji vaši "antišariovou" snahu, protože zákaz i "jenom šarie" na území ČR by v podstatě stavěl islám symbolicky mimo zákon. Jestliže se ti snědí borci nebudou chtít veřejně zříci kamenování, lámaní rukou a podobných středověkých laskomin, tak ať si je jdou praktikovat tam, kde ty zrůdné možnosti byly vymyšleny (pardón - jistým Alláhem ve snu nařízeny).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#65 Re: Re: Re:

2015-11-01 13:56:02

#60: hudry - Re: Re:  

Právě, jde o to že pokud vystoupíme veřejně proti islámu, náboženství jako takovému, ihned budeme obviněni, že se dopouštíme porušení ústavy, porušení listiny lidských práv a svobod a tím okamžikem sami vytvoříme důvod, proč se touto otázkou vůbec parlament nebude zabývat. Já jsem také přesvědčen, že islám není náboženství, že jde  o ideologii a to zločinnou,  srovnatelnou s nacistickou ideologií, a možná ji islám značně převyšuje. Ovšem, pokud bychom postupovali  tímto způsbem obávám se, že bychom jen ztráceli čas, protože, by muselo dojít ke změně ústavy, a dokážete si představit v parlamentu, že by takové řešení prošlo? Já bohužel ne. Proto se snažím o schůdnější cestu, s přibližně stejným efektem. Navíc s důsledky dlouhodobého odrazování možné imigrace. Domnívám, se že tato snaha bude schůdnější a nikde není psáno, že se po určitém čase, může takovým způsobem schválený zákon rozšířít. Já trošku také věřím, že se zvednou i další státy,  a že všichni přívrženci imigrantů, budou po určité době, po zásluze "odměněni. " Podívejte, nejsem politik, jsem obyčený člověk, který má strach o budoucnost, a proto jsem se rozhodl nahlas a veřejně říct svůj názor s tím, že říkám jasně a zřetelně -  UŽ DOST.

  Bc. Vladimír Holiš, autor petice