Za odvolání ředitele ZŠ Komenského a kantorky dějepisu

Quoted post

Aiwa

#19

2015-10-24 04:49

Zajimalo by me,kolik z vas diskutujicich zna osobne pana reditele,ci pani ucitelku.Byvaly reditel skoly je jiz dve dekady starostou Trutnova.Mohu s klidnym srdcem rici,ze cela vec je nafouknuta medii,ze nikomu nejde o propagaci islamu.Ucitelka,ktera se snazi osvezit hodiny dejepisu necim novym,ac nestastne vybranym islamem, je verejne kamenovana a vystavena nyni sikane ze strany naroda,ktery se nakonec nechova o moc lepe,nez lide,ktere tak odsuzuje.Poznat sveho nepritele je dobra vec.Dokonce to na svem fb.profilu napsala nase nejznamejsi lovkyne... Jasne,vse se da vylozit ruznymi zpusoby,ale hlavne se vsichni uklidneme a resme to bez zbytecne vyhrocenych emoci.Dekuji vsem,kteri mysli a nenechavaji svou mysl ovladat emocemi.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21 Re:

2015-10-24 06:45:38

#19: Aiwa -  

 Media rozhodně nic nenafukujou ty naopak jdou proti vlastnímu národu a lžou tak si to srovnejte v palici 

 

Monika P.

#64 Re:

2015-10-25 16:47:00

#19: Aiwa -  

 Vážená, tohle předvést učitelka dějepisu ve třídě, kterou navštěvuje syn, myslím, že by nevydržela na svém postu už ani den. A je to tak správně, protože škola (pokud se nejedná o vyloženě křesťanskou školu, Biskupské gymnázium aj.) má být v sekulárním státě naprosto nestranná, žádné modlitbičky, černé hábity s pytlem přes obličej, a to ani v případě názorné výuky. Je to nechutné, jak dětem vymývají mozky, místo aby je učili vlastenectví a úctě k národu, kterého jsou členy, budou na nich simulovat mohamedánství? V tomle jsou nejlepší Američané - odmala děti vychovávají v tom, že být Američanem, je to nejlepší, co se jim mohlo přihodit, myslím, že v tomhle trendu by to mělo být i u nás.


Nepřihlášený uživatel

#91 Re:

2015-10-27 10:35:19

#19: Aiwa -  Učitelka je veřejně kamenována

Dobrý den,

po seznámení se s Vaším příspěvkem petici s čistým rozumem i svědomím, nebo jak píšete Vy, s klidným srdcem, podepisuji.

Ač brojíte proti používání emocí, uvádíte, že učitelka je veřejně kamenována. Pokud toto tvrzení není výsledek emocionálních pochodů, pak já jsem čínský bůh srandy.

Učitelka nejen že není odsouzena za jednoznačnou preferenci jediné ideologie, kterou navíc podala zcela jednostranně - bez uvedení jejích negativních aspektů, ale ještě se jí dostalo zastání ze strany vedení. Zastání učitelky, která zcela opominula žáky seznámit s nerovnocenným postavením žen podle islámu, tresty smrtí ukamenováním za to, že byly znásilněny, tresty smrtí ve jménu tzv. cti rodiny za to, že si dovolily navázat vztah s nemuslimem. A to nehovořím o státech mimo území Evropy, ale o muslimských zónách ve Velké Británii, Švédsku, Francii, kde muslimové v několika generacích pohrdají místními obecně závaznými právními předpisy a soudním systémem a řídí se výhradně právem šaría. 

Učitelka za svůj trestuhodný přístup k výchově veřejně kamenována nebyla. Zda bohudíky, či bohužel, to ponechávám na úsudku každého jedince.