PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

radek

#148 Re: Tolerance?

2015-09-16 22:29

#147: gorwynt - Tolerance? 

 Myslím, že jste nepatrně heterofóbní až histerický milý pane. Pokud se cítíte diskrimoniván, tak ve vší úctě asi nejste psychicky v pořádku. Zkuste si kupříkladu zajet do Peského zálivu, nebo Iráku, tam je možné mluvit o skutečné diskriminaci. Naopak v Evropě jsou diskriminováni ti, kteří zastávají logiku a zdravý selský rozum.

K té Vaší tolernaci asi tolik:

Kdysi ctěná jako podmínka duchovní svobody, se stává bojovým heslem relativismu, nástroje útoku na pravdu.

Více zde: http://www.petice-adopce.cz/gender-ideologie/gabriele-kuby-praha/

Odpovědi

gorwynt

#151 Re: Re: Tolerance?

2015-09-17 06:03:44

#148: radek - Re: Tolerance? 

Heterofobní? Tak to jsem se zřejmě nakazil od Vás. Kdo první řekl, že je homosexualita špatná? Nepochybně to byli heterosexuálové. Tu hysterii předvádějí právě oni. Jinak totiž nechápu, odkud pramení ta zloba, nenávist a opovržení někým, kdo má jinou orientaci.

Proč rozlišujete člověka podle orientace a ne podle toho, co dokázal? Vím, že lidská zvědavost pozoruje vše neobyčejné. Ale pokud se dívka se svým chlapcem na nádraží rozloučí polibkem, pak mohu svého partnera taky na rozloučenou políbit. Mám dojem, že cítíte nevyhnutelnou potřebu někoho poučovat, že to se nesmí a to se nedělá. Jen bych rád podotknul, že veřejné ohmatávání, olizování, cicmání a veškeré podobné láskyplné projevy bez ohledu na pohlaví aktérů u nás nejsou nezákonné, a proto jsou taky běžně provozovány ad libitum, aniž by se to kohokoliv dotýkalo. Takže v mém případě bych chtěl jediné: projít se svým partnerem bez povšimnutí, bez reakcí a bez zbytečných emocí.

Každý člověk má nezpochybnitelné právo s čímkoliv nesouhlasit a cokoliv kritizovat podle vlastního uvážení. Pokud tak činí agresivně, dostane se mu po právu agresivní reakce. Tak se nedivte. Je to prostý zákon akce a reakce.