PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

Blaf

#34 Re:

2015-09-09 13:15

#33: -  

 Kéž bych mohl souhlasit. Vidím na jedné straně extrémistický, obscénní, odpudivý LGBT, a na druhé straně vyděšenou konzervativní menšinu křesťanů s apokalyptickými vyhlídkami.

Pak tu máme ještě ty, kterým je upřímně jedno, jakou má kdo sexuální orientaci, a víc jim záleží na tom, aby děti -- vlastní nebo osvojené -- byly vychovávány v Lásce. A také ty, kdo kvůli "hendikepu" sexuální orientace děti vychovávat nemohou.

Proto, ač křesťan, nesouhlasím s vyjádřením petice, která polarizuje společnost v duchu prvního odstavce, nemluvě o formě bulvárního plátku prvoplánově působícího na city.

Odpovědi

Josef

#36 Re: Re:

2015-09-09 14:06:20

#34: Blaf - Re:  

 Z vašeho textu je naprosto evidentní, jaký je váš pohled na adopci. Na mne petice působí pozitivně a především objektivně, asi 1000x objektivněji, než naše veřejnoprávní média.

Když mluvíte o polarizaci společnosti, tak pokud jste křesťan, jak údajně tvrdíte, tak jistě víte, že sám Ježíš řekl: "přinesl jsem rozdělení"

Lukáš12

51- Myslíte, že jsem přišel dát zemi pokoj? Ne, pravím vám, ale rozdělení!
52- Neboť od této chvíle bude rozděleno v jednom domě pět lidí: tři proti dvěma a dva proti třem;
53- budou rozděleni otec proti synu a syn proti otci, matka proti dceři a dcera proti matce, tchyně proti snaše a snacha proti tchyni.“

O jakém rozdělení to mluví? Těch, kteří stojí ve skutečném světle Pravdy a těch, kteří si vytváří svoji vlastní pravdu, kterou často mohou zaobalovat do relativizujících argumentů, aby tyto argumenty zněly na oko hezky a líbivě, ale ve skutečnosti zaváděly společnost na zcestí.

To co je prezentováno na webu petice je ta nejkultivovanější forma toho, jak sdělit skutečnou pravdu o dané problematice. Myslím, že kultivovaněji už to autoři udělat nemohli, pak už by to ztradilo svoji vypovídající hodnotu.

Proto, abyste měli představu jak vypadají pochody v zahraničí, tak zadejte do vyhledávače např. Up Your Alley Fair, např. v San Francisco -  letos 27.9.2015, případně jiné. Člověk vidí skutečnou tvář těchto "pochodů". Případně si dejte tu práci a najděte si jiné pochody v zahraničí.

Proč nás o tomto média neinformují...???

Moc díky za tento web

 

Martin

#52 Re: Re:

2015-09-10 09:41:39

#34: Blaf - Re:  

Na svůj názor máte samozřejmě právo. Myslím ale, že vám poněkud uniká skutečný stav a vývoj věcí. Zvláštní, že jako křesťan vidíte vyděšenou konzervativní menšinu křesťanů s apokalyptickými vyhlídkami. Já vidím, že poslední vývoj společnosti je alarmující. Vaše bezstarostnost mě udivuje. Hledejte příklady, jak daleko to může zajít, jak daleko to už kde zašlo. Evropa se rapidně mění. Kde se homosexuálové a hlavně legislativně vlivná frakce LGBT zastaví? Jedině tam, kde je zastavíme!

Pro zajímavost, v Holandsku by Vaše novomanželka nedostala Vaše příjmení. Na dokladech zůstavá ženám dívčí příjmení. Zdá se to být maličkost, ale svědčí to o lecčem. Máme ve světě gay městské čtvrti a vesnice. Kolik je toho všeho dalšího? Nespočet...
Lesby chtějí adoptovat holčičky a gayové chlapečky. Proč? Je to opravdu Láska? Je to opravdu čistá otcovská mateřská láska? Nebo to má rizika? Jak velká? Chceme jim vystavovat malé děti?

 

Eva

#291 Re: Re:

2015-09-26 22:26:45

#34: Blaf - Re:  

 Je třeba se na danou problematiku dívat z vícero úhlů. Jeden z těch úhlů a je jich podstatně více, které nedovolují adopci dětí homosexuálům, je překročení hranic přirozeného řádu, překročení hranic normality. Ta byla překročena již tím, že se akceptovalo soužití homosexuálů v státem uznaném registrované partnerství. Nyní ale do hry vstupuje třetí osoba, o které zařazení do nenormality se zde uvažuje. Což jsou, v tomto případě děti. A to nesmí být za žádnou cenu dovoleno. Tím, že se o třetích osobách uvažuje mimo přirozený řád a považuje se to za "dobro", otevírá se  prostor jakémukoliv svévolnému nakládání s třetími osobami.