PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Josef

/ #36 Re: Re:

2015-09-09 14:06

#34: Blaf - Re:  

 Z vašeho textu je naprosto evidentní, jaký je váš pohled na adopci. Na mne petice působí pozitivně a především objektivně, asi 1000x objektivněji, než naše veřejnoprávní média.

Když mluvíte o polarizaci společnosti, tak pokud jste křesťan, jak údajně tvrdíte, tak jistě víte, že sám Ježíš řekl: "přinesl jsem rozdělení"

Lukáš12

51- Myslíte, že jsem přišel dát zemi pokoj? Ne, pravím vám, ale rozdělení!
52- Neboť od této chvíle bude rozděleno v jednom domě pět lidí: tři proti dvěma a dva proti třem;
53- budou rozděleni otec proti synu a syn proti otci, matka proti dceři a dcera proti matce, tchyně proti snaše a snacha proti tchyni.“

O jakém rozdělení to mluví? Těch, kteří stojí ve skutečném světle Pravdy a těch, kteří si vytváří svoji vlastní pravdu, kterou často mohou zaobalovat do relativizujících argumentů, aby tyto argumenty zněly na oko hezky a líbivě, ale ve skutečnosti zaváděly společnost na zcestí.

To co je prezentováno na webu petice je ta nejkultivovanější forma toho, jak sdělit skutečnou pravdu o dané problematice. Myslím, že kultivovaněji už to autoři udělat nemohli, pak už by to ztradilo svoji vypovídající hodnotu.

Proto, abyste měli představu jak vypadají pochody v zahraničí, tak zadejte do vyhledávače např. Up Your Alley Fair, např. v San Francisco -  letos 27.9.2015, případně jiné. Člověk vidí skutečnou tvář těchto "pochodů". Případně si dejte tu práci a najděte si jiné pochody v zahraničí.

Proč nás o tomto média neinformují...???

Moc díky za tento web