Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1304 Další domnělá diskriminace, eurofašouni už jsou s tou diskriminční hysterií vážně trapní

2015-08-18 11:58

Za diskriminaci Soudní dvůr Evropské unie v Lucemburku označil rozhodnutí bulharské divize české elektrárenské firmy ČEZ umístit elektroměry v převážně Romy obývané čtvrti města Dupnica do větší výšky než v ostatních částech. Informovala o tom ve čtvrtek agentura DPA. Mluvčí ČEZ Barbora Půlpánová ale sdělila, že do výšky byly elektroměry umístěny již před vstupem ČEZ na bulharský trh.

Podle rozhodnutí soudu není možné umístit elektroměry do nedostupné výšky v jedné čtvrti, pokud jsou v jiné čtvrti ve výšce běžné. Takový postup podle soudu Romy diskriminuje na základě etnické příslušnosti, a to i přesto, že je prokazatelné, že v dotyčné oblasti docházelo k častější manipulaci s elektroměry nebo k jejich poškozování.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1306 Re: Další domnělá diskriminace, eurofašouni už jsou s tou diskriminční hysterií vážně trapní

2015-08-19 18:42:44

#1304: - Další domnělá diskriminace, eurofašouni už jsou s tou diskriminční hysterií vážně trapní 

 Takže všichni ví, o co jde, ale nesmí se to říkat, ukázkové pokrytectví pseudohumanistické gayropy. Za chvíli bude popotahován z rasismu obchodník, který si dá přes výlohu mříže, protože ho už několikrát vykradli., odůvodnění? Je ve čtvrti se zvýšeným množstvím cikánů a v bílých čtvrtích si obchodníci takové opatření nedávají – jasný rasismus. Svatá prostoto, až sem jsme to dopracovali.