Zákaz norování

Quoted post

zelený pandulák

#270 norování

2015-05-02 05:07

#265: - Re: Re: Re: norování  

 Liška je strašně opatrná na to aby ji člověk mohl zahlédnout. Nebo dokonce pozorovat musí byt hodně opatrný na veškeré šustění. A k vašemu přesvědčování jestli ano nebo ne norování. Měla by jste si zjistit některé podrobnosti ohledně lišek. A to ne že jedna  paní povídala ale z praxe. Poté můžete někde kázat co je trápení (norování) a co je nutné zlo.

Odpovědi

liška

#271 Re: norování

2015-05-02 13:13:05

#270: zelený pandulák - norování  

 Lžete. Lišky pozoruju téměř každý den u nás na louce u lesa. Je tam samec a samice. Myškují tam každý podvečer. Další rodina je na druhé straně vsi.

U nás má hodně lidí slepice a lišky tu jsou, ale nikomu se nic neztratí. Stačí každý večer zavřít kurník. A vzteklou lišku jsem viděla před hodně lety. Opravdu to nebylo nic příjemného, ale díky vakcinaci se u nás vzteklina už hodně let nevyskytla.

A mám jednu otázku. Co děláte u vás při sklizni pícnin? To co máte, nebo nízké stavy srnčí a zaječí zvěře raději svedete na lišky?


Nepřihlášený uživatel

#276 Re: norování

2015-05-03 09:59:04

#270: zelený pandulák - norování  

 Nevím, co považujete za ty důležité podrobnosti o liškách, protože to, čím se nás tu snaží krmit myslivci rozhodně nepovažuju za nějaké objektivní info, protože všichni tu jen hází na lišky špínu. To, že je něco 'nutné zlo' neznamená, že je to bezbolestné, norování rozhodně nutné zlo není, když se zamyslím, nevidím v civilizovaných zemích žádné nutné zlo, jen zbytečné zabíjení a týrání za účelem lidského potěšení.