Zákaz norování

Quoted post

Myslive ČR

#261 Re: norování

2015-04-30 19:27

#255: zelený pandulák - norování  

 Někteří lide nemaji ponětí jak to funguje a plantají tady milion pojmu dohromady....... tento spor už je tady léta ale jednalo se o trenovaní psu na norovaní. O to se jednalo. A nikdy se netyrali zvířata hlavně ne u myslivců...... A u nás je zajícu habaděj. tak nevím kdo tu co vzpomínal že zajici u nas nejsou. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#264 Re: Re: norování

2015-05-01 18:07:53

#261: Myslive ČR - Re: norování  

 Jeden myslivec tu píše, že zajíců je málo, jiný že habaděj. Na to, že ostatní nevědí jak to funguje se to tu velmi málo lidí snaží vysvětlit. Obhájci nesmyslných vražd tady jen vykřikují, jak tomu nikdo nerozumí, ale místo toho, aby to ostatním objasnili jen hází špínu na lišky a obhajují své činění nemocemi, které lišky přenáší. Nejspíš máte velmi zvláštní představu o tpm, co je to týrání zvířat, protože kdykoli kdy zvíře před smrtí (nebo i jindy) trpí, je to týrání a říkat, že vystresovaná liška vyhnaná z nory a mnohdy potrhaná psem je v pořádku a netrpí je jako snažit se někomu vsugerovat, že Země je placatá. Návrh petice zakazuje všechno norování, jak trénink pro psy, tak zabíjení zvířat kvůli "regulaci".

liška

#268 Re: Re: norování

2015-05-01 20:26:52

#261: Myslive ČR - Re: norování  

 Myslivci jsou svatí. Oni jen krmí, chodí na brigády a vůbec na těch videích a fotkách nejsou. To jsou učitě převlečení antimyslivci, kteří je chtějí jen očernit.

Co to tu plácáte za blbosti? Když se tady tak obhajujete, proč ty zmetky, kteří se tímhle týráním baví, nevyhodíte ze spolků? Proč je mezi sebou trpíte? Na snížení liščí populace bohatě stačí si vyjít na louku a počkat si na ně. Ale to je moc časově náročné. A liška se nedá sežrat  A trénovat psa na kočkách , to taky není týrání? U nás to dělají tak, že dají cizí kočku do pytle a vypustí ji uprostřed louky, aby neměla kam utéct. Prý když se pes nebojí kočky, nebojí se pak ani lišky.  Bohužel nemám žádný důkaz který bych mohla dát na policii.