Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#249 Re: norování

2015-04-28 17:07

#246: zelený pandulák - norování  

 A vy už jste zažil prašivou lišku, která vám nakazila psa? Snad všechna zvířata mohou přenášet nějaké choroby, to ale není žádný důvod je zabíjet. Když vás nakazí člověk nějakou vážnější chorobou, taky to je důvod ho zabít, aby nenakazil nikoho dalšího? Kdyby lidi skoro nevyhubili zajíce a další potravu lišek, možná by nikomu na slepice nechodily. Když vám hladový člověk veme jídlo, které jste si sami uvařili, budete ho taky chtít zastřelit? Chápu, že je nutné lišky regulovat, ale musí to být spůsobem zabíjení mláďat s matkami? Všechna zvířata mají stejné právo na život.

Odpovědi

zelený pandulák

#255 norování

2015-04-29 18:37:15

#249: - Re: norování  

Ano zažil jsem prašivou lišku. Není to nic přejemného a obzvlášť pokud to má váš pes a přenese to na vás. Ano všechna zvířata mohou přenášet choroby. Ale liška jich přenáší řekl bych více než je zdrávo. A můžete mi říci jak jinak než (zabíjením) ulovením jakýmkoliv způsobem je chcete tlumit. Vy budete chodit po celé ČR a hledat lišky a každou zvlášť léčit ???? Neřekl bych!!! Člověk si muže kdykoliv dojít k doktorovi. To že zemědělci postřikam ničí zajíce a další zvířata to je jiná otázka.

Vážený pane tento způsob lovu norování je starý jako myslivost samotná. Neřekl bych že je na něm něco špatného. Záleží na uhlu pohledu. A na provedení lovu norování.