Zákaz norování

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#220 Re:

2015-04-26 11:57

#9: -  

 Vy jste jak ekoteroristé nerozumíte ničemu ale někdo do těch vaších dutých hlav něco nakukal a vy protestujete.Přírode je mnohem drsnější a my žijeme v ní.Nejvíce škodí lidem různí zastánci čehokoli,kteří jsou obyčejně pomatení.Něco jak islám.

Odpovědi

arny

#222 Re: Re:

2015-04-26 17:31:02

#220: - Re:  

 ty jsi islam sám!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#225 Re: Re:

2015-04-26 18:56:32

#220: - Re:  

 Pisatel tvrdí, že jsme ekoteroristé a že ničemu nerozumíme. Nemá pravdu. Je pouze zahleděný do svého vlastního sobectví arogantního člověčenství. Myslí si že rozumí všemu a s druhými (kteří mají jiný názor) hovoří jako s idioty...a při tom neví NIC..., ale zejména se ani nesnaží něco pochopit. Proč taky? Myslí si, že má JEDINOU PRAVDU.


Nepřihlášený uživatel

#229 Re: Re:

2015-04-27 13:57:56

#220: - Re:  

 Vy si pouze myslíte, že ostatní ničemu nerozumí, pravda bude spíš taková, že vy nejste schopen přijmout jako pravdu něco jiného, než co považujete za pravdu vy a jak se tak dívám, ta vaše pravda bude velmi pokroucená. Příroda je drsná, to ví snad každý, ale myslivci ji dělají ještě horší. Příroda tu byla miliony let před námi a taky o ni nikdo "nepečoval" jako dnes, se vším si poradila. Pak se do toho začli lidi motat, vyhubili spoustu druhů, narušlili rovnováhu a místo aby přírodu nechali se s těmito zvěrstvy vypořádat, začali to ješt zhoršovat a nazývat své chování pomocí. Pravda je však taková, že lidi jsou ti poslední, kteří do přírody patří. Příroda totiž není paneláky, slinice, betonové budovy a smog chrlící továrny. Lidé se snaží z přírody dostat pryč, ničí ji, zabíjejí a považují to za normální. Ne lidi opravdu nemají právo o přírodě rozhodovat.

Pravda je, že nékteří zastánci opravdu lidem škodí, třeba zastánci střílení zvířat, zabíjení, jezení masa,... Bohužel jich je na světě většina.