Pane prezidente, zůstaňte v Moskvě. Přispějeme Vám na pobyt.

Quoted post

Jarda

#140

2015-04-20 16:33

abcdef abcdef

Takže Vás zklamu dámy a pánové, kteří milujete USA a evropské západní země více než svou vlastní zemi a bratrské slovanské národy, ale čas nehraje ve prospěch Vašich favoritů, nýbrž ve prospěch Ruska a Vám a vašim idolům nezbude než přiznat omyl a porážku, nebo jít tak daleko, že zkusíte poslední možnost, kterou je vyvolání nějaké provokace a válka, jako jste to dělali vždy, když Vám teklo do bot. Než, ale uděláte tohle poslední případné rozhodnutí, vzpomeňte si na to, že Rusko sice války na rozdíl od Vašich favoritů nevyvolává, ale zato je vítězně končí!

Odpovědi

Josef Svoboda

#141 HRe:

2015-04-20 17:42:22

#140: Jarda -  

Děkuji Vám za podnětný příspěvek, ten jistě nesmažu (je sice hloupý, ale není vulgární a ve své prostotě je dobře ilustrativní).

Hmmm, píšete, že Rusko války nevyvolává... Nemůžu souhlasit: v historii zabralo možná největší území (jinak také nazývané koloniemi) - podstatnou část Asie, pak i východní Evropy. No a v poslední době zabralo suverénnímu státu podstatnou část území (Ukrajině Krym) a se svými maskovanými vojáky operuje na území suverénního státu (na Ukrajině) - že o tom ministr zahraničí Ruska opakovaně lže, neberu jako polehčující okolnost, naopak, co si slibovat od země, jejíž vrcholný představitel je lhář? (O Putinovi nemluvě).

A že válku chceme vyvolat my... Nemůžu souhlasit, Amerika jedině pomáhala válku (1. i 2. světovou) zakončit, a Evropě se podařilo (i díky EU a díky NATO) žít posledních 70 let v míru a rozhodně nemá v úmyslu války vyvolávat. Opakuji: Krym zabrali Rusové, na Ukrajině válčí Rusové (ovšem maskovaní, to by si žádní vojáci normální demokratické země neuměli vůbec představit, ani by na to nepřistoupili).

Čili hodně slušně řečeno: Máte to nějaké popletené.

Ještě žádný lhář se myslím neodvážil tvrdit, že Krym sebrala Rusku Amerika a že to její vojáci bojují na straně "povstalců" na východě Ukrajiny. Tak aspoň tvrdíte, že chudáky Rusy k této agresi dohnala Amerika s Evropou. No, to samé tvrdil Hitler, když obsazoval Polsko atd., že ho k tomu ti zlí Poláci dohnali, stejně jako my, když nám bral Sudety a pak nás zabral celé. Historie se opakuje, a to proto, že lidská hloupost, zášť a špatnost zůstavájí stále vlastností jistého (naštěstí dost malého) procenta lidstva. Jen se těmto exotům nesmí popřávat moc sluchu a nesmí se jim dát moc. To se bohužel stalo v posledních letech v Rusku a třeba Vy patříte mezi ty, co to podporují a kterým bychom neměli popřávat moc sluchu. A mezi tyto exoty se bohužel svým jednáním v posledním roce zařadil i pan Zeman. Proto vznikla tato petice, proto by měl zůstat v Moskvě.


Nepřihlášený uživatel

#142 Re:

2015-04-24 19:21:02

#140: Jarda -  

Dej si odchod s tou tvou agitkou. Nejsem pro zadnou agitaci,tim mene ruskou, drive sovetskou. Rozhodne mi zapad nebo USA nijak neublizuji,ani me neomezuji. Takze za me spokojenost, nepotrebuji rusky vliv na muj zivot. Komu chybi, muze se odstehovat do Ruska a bude take spokojen.  




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...