Pane prezidente, zůstaňte v Moskvě. Přispějeme Vám na pobyt.

Josef Svoboda

/ #141 HRe:

2015-04-20 17:42

#140: Jarda -  

Děkuji Vám za podnětný příspěvek, ten jistě nesmažu (je sice hloupý, ale není vulgární a ve své prostotě je dobře ilustrativní).

Hmmm, píšete, že Rusko války nevyvolává... Nemůžu souhlasit: v historii zabralo možná největší území (jinak také nazývané koloniemi) - podstatnou část Asie, pak i východní Evropy. No a v poslední době zabralo suverénnímu státu podstatnou část území (Ukrajině Krym) a se svými maskovanými vojáky operuje na území suverénního státu (na Ukrajině) - že o tom ministr zahraničí Ruska opakovaně lže, neberu jako polehčující okolnost, naopak, co si slibovat od země, jejíž vrcholný představitel je lhář? (O Putinovi nemluvě).

A že válku chceme vyvolat my... Nemůžu souhlasit, Amerika jedině pomáhala válku (1. i 2. světovou) zakončit, a Evropě se podařilo (i díky EU a díky NATO) žít posledních 70 let v míru a rozhodně nemá v úmyslu války vyvolávat. Opakuji: Krym zabrali Rusové, na Ukrajině válčí Rusové (ovšem maskovaní, to by si žádní vojáci normální demokratické země neuměli vůbec představit, ani by na to nepřistoupili).

Čili hodně slušně řečeno: Máte to nějaké popletené.

Ještě žádný lhář se myslím neodvážil tvrdit, že Krym sebrala Rusku Amerika a že to její vojáci bojují na straně "povstalců" na východě Ukrajiny. Tak aspoň tvrdíte, že chudáky Rusy k této agresi dohnala Amerika s Evropou. No, to samé tvrdil Hitler, když obsazoval Polsko atd., že ho k tomu ti zlí Poláci dohnali, stejně jako my, když nám bral Sudety a pak nás zabral celé. Historie se opakuje, a to proto, že lidská hloupost, zášť a špatnost zůstavájí stále vlastností jistého (naštěstí dost malého) procenta lidstva. Jen se těmto exotům nesmí popřávat moc sluchu a nesmí se jim dát moc. To se bohužel stalo v posledních letech v Rusku a třeba Vy patříte mezi ty, co to podporují a kterým bychom neměli popřávat moc sluchu. A mezi tyto exoty se bohužel svým jednáním v posledním roce zařadil i pan Zeman. Proto vznikla tato petice, proto by měl zůstat v Moskvě.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...