Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post

Kamil Limak

#52 tohle mohl podepsat jedině debil

2015-04-15 16:37

nezlobte se na mě, tohle opravdu podepíše jenom tupý hovado , nazval bych to "STBáckou" praktikou v praxi , a všichni byste zasloužili převýchovu v KLDR !!! Když projíždela armáda, mohli jste se posrat nadšením a teď nechcete nechat projet pár motorek, to jste opravdu taková žumpa ? Doufam že až někdo z vás pojede kamkoli do Evropy, uspořádají na vás petici s názvem "nenechte projet neobolševiky do Chorvatska - maskují se za humanitní demokraty , avšak závidí, udávají , bonzují a když se náhodou někdo zeptá na něco na co nemají odpověď , mohli by se posrat vzteky :) však můžete si strčit americkou vlaječku, kterou jste dostali z US ambasády do prdele a mávat na bandu motorkářů :) že jste si nevzopmněli když se proháněli Hells Angels apod . 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#216 Re: tohle mohl podepsat jedině debil

2015-04-19 01:38:40

#52: Kamil Limak - tohle mohl podepsat jedině debil 

 Noční vlci patří k avantgardě putinovské mašinérie, aktivně se účastnili invaze na Krym a jeho členové bojovali a umírali v Donbasu. Navíc nikdy neskrývali svůj obdiv k Josifu Stalinovi.Stalin má na rukou krev více než 6ti milionů životů.                                                                                             Tak proto NE!!! 


Nepřihlášený uživatel

#442 Re: tohle mohl podepsat jedině debil

2015-04-26 21:51:45

#52: Kamil Limak - tohle mohl podepsat jedině debil 

 Moje řeč. Tupé stádo ovcí a pokrytců. Kolikrát už Vlci Evropou projížděli a vůbec nic se nestalo, ale protiruská propaganda jede na plné obrátky a co je proti Putinovi, to se vždycky hodí. Že tady vítáme armádu, která zplundrovala tolik zemí, podporuje napříš arabským světem džihádisty a svoje války halí do hávu demokracie, aby na to tihle omezení kavárňáci skočili i s naviákem a s úsměvem na rtech posílali naše vojáky umírat za zájmy USA. No není tohle demence nejtvrdšího kalibru?