Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)


Nepřihlášený uživatel

#426 Re: Re: Polsko se zachovalo jedině správně

2015-04-25 18:48

#420: - Re: Polsko se zachovalo jedině správně 

 Se Šináglem nemá cenu ztrácet čas.


Nepřihlášený uživatel

#427 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 20:21

#408: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Lži, to by přece ta věčně nametená ráčkující dizidentská mršina nedopustila dát tskovým bídákům vlastní stát, albánci jsou jistě evropská elita, chlouba demokracie :-D


Nepřihlášený uživatel

#428

2015-04-26 06:08

https://youtu.be/VBw-9z5UU6g blbá blondína :))

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#429 Re: Polsko se zachovalo jedině správně

2015-04-26 07:32

#418: Jan Šinágl - Polsko se zachovalo jedině správně 

 Šinágl, Ty si len prikyvovač, ako boli aj tí, čo so stiahnutým chvostom prikyvovali ktorejkoľvek veľmoci, ktorá mala práve navrch! Iba sa sám pred sebou hráš na zástancu "západných hodnôt", ale vôbec nevieš, čo sú nejaké HODNOTY. Hodnota je mier pre ľudí, dôstojný život, možnosť uživiť svoju rodinu, mať rovné šance žiť slušný život ako všetci ostatní, slobodne sa rozhodnúť, aké názory budem zdieľať a tiež koho môžem a  chcem a koho nemôžem a nechcem pokladať za priateľa. To mi nesmie diktovať nijaký Šinágl, samozvaný hlásateľ jedinej a večnej pravdy, neprikáže mi, že má cisár nádherné šaty, keď je nahý a vyzerá ako prasa pred porážkou... Spamätaj sa, chlapče, kým je čas a sám sebe neuveríš, že si apoštol pravej viery, lebo skončíš ako tragikomická postavička miestneho blázna, ktorého zneužili na nemiestny žart.


Nepřihlášený uživatel

#430

2015-04-26 08:55

K setkání polských a ruských motorkářů má dojít 27. dubna v 9:00 na hraničním přechodu Brest–Terespol. Polští motorkáři pak budou doprovázet „Noční vlky“ podle osobních možností po celou cestu přes území Polska.„My, polští motocyklisté shromáždění na 12. Motocyklovém sletu kněze hulána Zdzisława Jastrzębiec Peszkowského na Jasné Hoře 2015, potvrzujeme naši solidaritu se všemi motocyklisty světa, zaručujeme jim na území Polska bezpečnost a pohostinnost.

Dnes, kdy funkcionáři polskojazyčných novin a televizí za pomocí lží prosazují protipolské cíle a rozpoutávají v polské tradici, polské kultuře dosud neznámou štvanici na naše hosty, ruské motocyklisty, vyzývajíce přímo k fyzickému násilí vůči nim, prohlašujeme: ruští motocyklisté projedou přes Polsko bezpečně.

 Nepřipustíme žádné výtržnosti, zaručujeme jim bezpečný průjezd a pohostinnost, stejnou jakou oni prokazují už čtrnáct let nám, účastníkům Katyňské jízdy a všem jízdám na východ. Jízda ruských motocyklistů z Moskvy do Berlína u příležitosti 70. vítězství nad Němci, která vede přes bitevní pole a hřbitovy předků, má pro Rusy stejný význam jako Katyňská motocyklistická jízda pro Poláky.

http://www.stalo-se.cz/?p=25017

 


Nepřihlášený uživatel

#431

2015-04-26 09:41

Včera Noční Vlci vyrazili z Moskvy. Přeji jim šťastnou cestu a co nejméně konfliktů s primitivními proamerickými provokatéry.


Nepřihlášený uživatel

#432 Re:

2015-04-26 10:45

#430: -  

 To je od polských motorkářů velmi rozumný tah. Jak vidno, i v Polsku se pořád (navzdory silné protiruské propagandě) najdou rozumně uvažující lidé. To je pro mne dobrá zpráva.


Nepřihlášený uživatel

#433

2015-04-26 11:41

Žádný člověk vyznamenaný za anexi Krymu a jemu podobní tu nemají co dělat a připomínat nám SSSR které by tak moc chtěli zpátky a na ktéré Já nikdy nehodlám vzpomínat..

Nepřihlášený uživatel

#434

2015-04-26 11:49

"My polscy motocykliści zebrani na 12. Zlocie Motocyklowym Jasna Góra 2015 im. ks. Ułana Zdzisława Jastrzębiec Peszkowskiego potwierdzamy naszą solidarność ze wszystkimi motocyklistami świata, zapewniamy na terytorium Polski bezpieczeństwo i gościnność. Dziś, kiedy funkcjonariusze gazet i telewizji polskojęzycznych, posługując się kłamstwem, realizując antypolskie cele, rozpętali nieznaną dotychczas w polskiej tradycji, polskiej kulturze nagonkę na naszych gości, motocyklistów rosyjskich, zachęcając wręcz do fizycznej wobec nich przemocy, oświadczamy: motocykliści rosyjscy przez Polskę przejadą bezpiecznie. Nie dopuścimy do żadnych awantur, zapewniamy im bezpieczny przejazd i gościnność, taką jak oni nam od 14 lat zapewniają, motocyklistom Rajdu Katyńskiego i wszystkim naszym wyprawom na Wschód. Rajd rosyjskich motocyklistów z Moskwy do Berlina w 70. rocznicę ich zwycięstwa nad Niemcami, odwiedzający pola bitewne i cmentarze dziadów, ma takie samo znaczenie dla Rosjan, jak Motocyklowy Rajd Katyński dla Polaków. Witamy was rosyjscy motocykliści na polskiej ziemi, spotykamy się w dniu 27 kwietnia o godz. 9.00 czasu polskiego na przejściu granicznym Brześć-Terespol. Bardzo proszę, kto jest za tym, żeby tę rezolucję przyjąć, wciskamy sygnały”

Wiktor Węgrzyn 


Nepřihlášený uživatel

#435 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-26 13:26

#390: - Re: Re: Re: Re:  

 Kosovo bylo a je hlavně transportní zemí pro drogy z Afghanistánu. To, že tam vládne mafie, která pere špinavé peníze na každém rohu nejen doma, ale i v Evropě, a obchoduje s lidmi, je snad jasné. Na tom je založený celý jejich HDP. Znám osobně pár kosovských Albánců vyskytujících se v mém městě a docela vím, o čem mluvím...


Nepřihlášený uživatel

#436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-26 13:41

#407: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To jsi vážně takový hlupák, nebo si na to jenom hraješ? Nevěřím, že v naší zemi mohou existovat tak slabomyslní lidé a přitom nosit občanku. Nevítáš tady Rusy, kteří si zpět vzali (bez jediné ztráty na životech), co jim odedávna patřilo a nevhodně bylo přičleněno k Ukrajině, s níž toto území nemělo žádnou větší historickou spojitost, a tím zabránili krveprolití jako v Donbase, a to za podmínek, kdy drtivá většina obyvatel Krymu byla pro přičlenění k Rusku a na náměstí oslavovali nárat do Matičky Rusi a odklon od fašounů z majdanu, kteří na východě Ukrajiny vedou válku proti vlastním občanům, ale horlivě tady vítáš ozbrojený konvoj US army, která podporuje světový terorismus (vzbouřenci napojení na al-kajdu v Sýrii či Libyi), napadne si kteroukoliv zemi si usmyslí (a to prosím ani ne na podporu vlastních občanů jako to dělá Rusko, ale čistě z důvodu vlastní dolarové hegemonie), ale zahalí to vše do hávu demokracie a boje za lidská práva, na to naivkové jako ty vždycky slyší. A připadáš si duševně zdravý? Nevymyla ti propaganda hlavu natolik, že nedokážeš uvažovat sám za sebe? Dokážeš ještě zapojit vlastní mozek a myslet konstruktivně, nebo bereš vše z mainstreamu jako jasnou pravdu a cokoliv se odchyluje od té jediné západní pravdy je proruská propaganda? Jak píšeš, je mi jasné, že tebe ničím nepřesvědčím, jelikož to, co tady předvádíš, je fanatismus, klíčící z nevzdělanosti, ohlupování intenzivní protiruskou masáží, jež v našich médiích tak vesele kvete, a ten se z hlavy rozumnými argumenty vytlouci nedá. Koneckonců proameričtí ovčané by sofistikovanějším argumentům ani nerozuměli, pro vás musí vše důkladně přežvýkat média, abyste věděli, kdo je ten špatný a kdo dobrý, na koho nadávat, koho naopak vychvalovat, která lidská práva mají natolik vysokou cenu, aby stálo za to, se za ně postavit a která mají pro naše bratry za velkou louží ekonomickou cenu prachmizernou, ty necháme klidně umírat. A to že Stalin zabil x milionů lidí (statistiky se různí), nepopírám, ani by mě nic takového nenapadlo, ale kopírovat to do každého příspěvku pořád dokola jasně svědčí o tom, že ostatní argumenty na tvé straně prostě nejsou, proto si musíš vystačit v celé diskusi s tím málem, co máš.

 

PS: Venku je hezky, svítí sluníčko, všechno kvete a překypuje vůněmi, měl by ses projít po venku, zajít do lesa a načerpat trochu duševní energie, očividně se ti jí moc nedostává, když vidím, jaké nesmysly tady dokolečka plácáš ;-) 

ODPOVĚĎ:

Já vím generál Patton v Plzni nebyl takže nepadl  ani jeden amík,Stalin a Hitler oba jen v zastoupení spolu neuzavřeli pakt o neútočeni v Moskvě 23srpna1939 a poté si nerozělili  Polsko!Stalin Neni vrahem více než 6000000 lidi a zaslouži si pomník v Moskvě, stejně jako Hitler v Berlíně.Jugoslavii napadli amíci protože se jim zrovna chtělo.A k žádným etnickým třenicím nikdy nedocházelo.Budapeštske memorandum nebylo nikdy podepsáno G7 a tuďíž tam USA nemá právo podporovat ukrajince jak materiálně tak vojensky.A Krym nebyl od 12století  do 1783 tatarský.Stalin nikdy nedeportoval ani jednoho tatara v 60 letech do Uzbekistánu,Sibiře a na Ural,takže obyvatelstvo vůbec netořilo více jak 60% obyvatelstva.Naši lgionář nikdy nevyhráli bitvu u Zborova a nedrželi pod svou ochranou více nežli rokTranssibřskou magistralu obrněným vlakem z kterého vůbec nenaháněli bolševikům žadný strach.A málem bych zapomněl, Stalin nebyl iniciátorem smlouvy o svéře vlivu a tuďíž když amíci chtěli mohli osvobodit Prahu což evidentně podle tebe nechtěli  neboť se váleli 3dny v Plzni jen tak.A  noční vlci neďelali domobranu na ne ANEkTOVANÉM Krimu a nebojovali na východní ukrajině.A neobsaďit Krym nebyl nápad Vůdce nočnich vlků.

 NE!!! Nočním vkům.            


Nepřihlášený uživatel

#437 Re: Polsko se zachovalo jedině správně

2015-04-26 19:01

#418: Jan Šinágl - Polsko se zachovalo jedině správně 

  Polsko, hrdá a nezávislá? Nenechte se vysmát. Polsku už z toho pozadí JŮESEI nečouhají ani podpatky. Alespoň jejich vládním představitelům. Jak se ke všemu staví "obyčejní" lidé nemám tucha, páč nám propaganda valí sračky do hlav.  Polsko kdysi BÝVALO  hrdým národem.


Nepřihlášený uživatel

#438 Bububu

2015-04-26 19:09

Normálně neuvěříte mi, ale dneska jsem viděl Vladimíra Vladimíroviče Putina procházet se po Václaváku, už je to tady! Chraň se kdo můžeš! Sám Satanáš přijel! Zavřete vrátka od všech světnic, po klekání nevycházejte z domovů, ať vás ten zlovolný upír nesežere a nevysaje vaši duši!!


Nepřihlášený uživatel

#439

2015-04-26 19:49

Polští motorkáři během 12. Motocyklového Hvězdného sletu kněze hulána Zdzisława Jastrzębiec Peszkowského v bazilice na Jasné Hoře v Čenstochové 19. dubna vyjádřili ve zvláštním prohlášení solidaritu se všemi motorkáři světa a zaručili ruským „Nočním vlkům“ bezpečnost a pohostinné přijetí na území Polska.

Na závěr sletu si vzal slovo Wiktor Węgrzyn, organizátor Katyňské jízdy, konané na památku polských důstojníků povražděných sověty, který poděkoval všem přítomným za účast a následně přečetl prohlášení, v němž se mj. uvádí:

„My, polští motocyklisté shromáždění na 12. Motocyklovém sletu kněze hulána Zdzisława Jastrzębiec Peszkowského na Jasné Hoře 2015, potvrzujeme naši solidaritu se všemi motocyklisty světa, zaručujeme jim na území Polska bezpečnost a pohostinnost. Dnes, kdy funkcionáři polskojazyčných novin a televizí za pomocí lží prosazují protipolské cíle a rozpoutávají v polské tradici, polské kultuře dosud neznámou štvanici na naše hosty, ruské motocyklisty, vyzývajíce přímo k fyzickému násilí vůči nim, prohlašujeme: ruští motocyklisté projedou přes Polsko bezpečně.“

Dále v prohlášení stojí: „Nepřipustíme žádné výtržnosti, zaručujeme jim bezpečný průjezd a pohostinnost, stejnou jakou oni prokazují už čtrnáct let nám, účastníkům Katyňské jízdy a všem jízdám na východ. Jízda ruských motocyklistů z Moskvy do Berlína u příležitosti 70. vítězství nad Němci, která vede přes bitevní pole a hřbitovy předků, má pro Rusy stejný význam jako Katyňská motocyklistická jízda pro Poláky.“

Po přečtení prohlášení se Węgrzyn na účastníky sletu obrátil se slovy:„Prosím, aby ten, kdo je pro přijetí prohlášení, zapnul klakson.“ Načež se ozval zvuk tisíce klaksonů. „To jsem si myslel, děkuji milovaní. Považuji bojkot, útok na ruské motockylisty za něco, co odporuje naší kultuře, našim polským obyčejům.“

 Myslíte si, že se ti autoři petice chytnou za šňupák?


Nepřihlášený uživatel

#440

2015-04-26 20:24

Co je to za debilpetici? Á, to si jenom prosté ovečky s vymytou hlavou proamerickými masmédii hrají.


Nepřihlášený uživatel

#441

2015-04-26 20:56

USA-říše zla a nenažraných židů!


Nepřihlášený uživatel

#442 Re: tohle mohl podepsat jedině debil

2015-04-26 21:51

#52: Kamil Limak - tohle mohl podepsat jedině debil 

 Moje řeč. Tupé stádo ovcí a pokrytců. Kolikrát už Vlci Evropou projížděli a vůbec nic se nestalo, ale protiruská propaganda jede na plné obrátky a co je proti Putinovi, to se vždycky hodí. Že tady vítáme armádu, která zplundrovala tolik zemí, podporuje napříš arabským světem džihádisty a svoje války halí do hávu demokracie, aby na to tihle omezení kavárňáci skočili i s naviákem a s úsměvem na rtech posílali naše vojáky umírat za zájmy USA. No není tohle demence nejtvrdšího kalibru?


Nepřihlášený uživatel

#443

2015-04-26 21:54

Co vy na to užiteční idioti?

Noční vlky jsme zahnali. Vzkaz fanatikům: Zakažte teď ruským hokejistům mistrovství

Sotva pominula ruská hrozba představovaná Nočními vlky, už je tady další ohrožení z Východu. Přijíždí mnohem početnější propagandistická skupina, která může svým působením na našem území udělat obrovskou reklamu Putinovi. A to nesmíme dopustit!

 

Když vyjel konvoj Nočních vlků z domovského moskevského depa, vyšla najevo poměrně tristní informace: Je jich dvacet. Na to, že jejich kauzou žijí česká, polská a vůbec středoevropská media už týden a plní jimi titulní stránky, slušný výkon. Dá se říci, že Noční vlci našim mediím a angažovaným spoluobčanům pěkně zatrollili.

Je fakt klika, že o nich nakonec nejednaly polská a česká vláda, to by byl trapas level číslo 3. Přesto bylo kolem Nočních vlků takového křiku, že si to dvacet Rusů se zapařenými zadky z kožených motorkářských kalhot fakt nezaslouží, i kdyby sloužili Putinovi horem dolem.

Proto si dovoluji upozornit media, úřady a angažované veřejně činné spoluobčany, že se blíží jiná – daleko výraznější ruská hrozba. Totiž ruský hokejový team se všemi svými trenéry, maséry, doktory a jinými funkcionáři. Nejsem znalcem hokeje a nevím přesně, kolik tým čítá mužů, ale i s nejrůznějšími bafuňáři je to několik desítek lidí - tedy víc než Nočních vlků. Navíc tito muži budou vybaveni nebezpečnými věcmi, hokejkami, které lze snadno použít jako zbraň, a také budou mít ostře nabroušené brusle.

Celé jejich vystoupení na území České republiky, celé jejich angažmá na hokejovém mistrovství bude navíc velkou propagací Ruska, které vede na Ukrajině vražednou hybridní válku. Proruští separatisté pod stejným praporem, jaký bude vlát na stadionu, střílí v Doněcku na ukrajinskou armádu! Ruské hokejové mužstvo má plnou podporu Kremlu, a na jejich úspěchu je osobně zainteresován přímo Vladimír Putin.

Proto volám intelektuály, volám veřejně činné osobnosti, aktivisty, komentátory, veřejnost - ozvěte se! Vystupte proti účasti ruského hokejového týmu se stejnou vervou, jako jste vystupovali proti Nočním vlkům. Hrozba jejich vystoupení na pražském mistrovství je totiž řádově vyšší, než představovali motorkáři.

Pokud by se Rusům podařilo získat některou z hokejových medailí, byla by to další propagandistická zbraň Moskvy, další důkaz a potvrzení, že Rusko opět nabývá svého imperiálního rozměru a může diktovat světu svou vůli. Proto bychom podobnou hrozbu rozhodně neměli dopustit. Vláda by z těchto důvodů proto měla zakázat ruské sborné vstup na území České republiky ještě předtím, než nastoupí v Moskvě do letadla.

Který blb to nepochopil IRONIE. Možná se některému užitečnému blbovi rozsvítí. i když mám velké pochybnosti.


Nepřihlášený uživatel

#444

2015-04-26 23:42

Polská vláda i Česká jsou vlezprdelky USA, kam ten svět spěje.....když nám vládnou takový debilové!!!!!

Russia rules

#445 Re: Re: Noční vlci KUPŘEDU!!!

2015-04-27 04:32

#348: - Re: Noční vlci KUPŘEDU!!! 

 To si myslíš, že žiješ v demokratickém státě? Když dnes zakazují motorkáře, zítra zakážou všechny s dlouhýma vlasama, pozítří všechny třeba z Mongolska, a pak možná zakážou Tebe, protože už pro ně nebudeš užitečný.... tohle není demokracie.

 

Takže za mě Vlci kupředu, a nejen vlci ale kterákoliv jiná soukromá (ne vojenská) skupina.


Nepřihlášený uživatel

#446 Re:

2015-04-27 08:18

#443: -  

 Kavárně se v hlavě určitě nerozsvítí, tam bude navěky věků tma a prázdnota.

Eva Helms

#447 Re: Re: Re:

2015-04-27 10:35

#12: - Re: Re:  

 Hlavne a predevsim nejste ani Cech,tak se nemichejte do zalezitosti CR!

Eva Helms

#448 Re:

2015-04-27 10:42

#401: -  

 Co si to vubec dovolujes ty zfanatizovane priblblo,nadavat lidem,kteri neakceptuji tve lzi do lidskeho odpadu?Ty sem zrejme nepatris,tahni do USA nebo Izraele!

Vlk Jan

#449 Nádherná myšlenka z jedné diskuze:

2015-04-27 10:56

Stalin potřeboval miliony vojáků, aby porazil Německo a svět ho začal respektovat. Dnes stačí V.V.Putinovi 20 Nočních vlků, aby se hloupí "politici" v Evropě podělali až za ušima.

Děkujeme za reklamu! Noční vlci

Eva Helms

#450 Re:

2015-04-27 11:08

#431: -  

 Preji jim totez co Vy,stastnou a bezkonfliktni cestu po cele evropske trase.