Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post

Jiri Vanek

#10

2015-04-15 08:53

Pavdou je, že celá táto provokácia sa deje priamo s podporou Putina, alebo ešte presnejšie, vymysleli ju ideológovia v Kremli.Dovolím si tvrdiť, že 90% členov tej motorkárskej tlupy netuší ani základné historické fakty o 2.svetovej vojne. Z centrály ruskej spravodajskej služby však dostali jasné inštrukcie.Na svoje ceste majú provokovať, dráždiť ľudí, vykrikovať protieurópske heslá a pokiaľ to bude čo len trochu možné, s miestnymi protestujúcimi sa aj pobiť!Samozrejme za účasti kamier ruskej televízie, ktorá ich bude na tejto provokačnej ceste sprevádzať.A somozrejme tak, aby vyšli z incidentu ako obete “európskych fašistov”, ktorí im chceli zabrániť v oslavách víťazstva. A somozrejme tak, aby bolo jasné, že veľká časť Únie je fašistická. 
Zabrániť tejto ruskej provokácii sa dá viacerými spôsobmi.Nebudem ich tu rozpitvávať.Na rozdiel od šéfa motorkárov Zaldostanova, totiž nemám prezývku Chirurg.Úplne najjednochuší spôsob, ako zabrániť ruským provokáciám je ten, že im neudelí žiadna krajina Únie vstupné víza.A bude aj po Kačinej, aj po Figarovej svadbe.Aj po ruskej skázke o tom, ako si horda magorov chcela “uctiť” víťazstvo nad fašizmom.  http://petercvik.blog.pravda.sk/author/petercvik/

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#11 Re:

2015-04-15 09:09:54

#10: Jiri Vanek -  

 Aha, když má někdo jiný názor než naši zápaní " přátelé ", tak mu nedáme vízum. Vy jste věštec, když víte, že "majú provokovať, dráždiť ľudí" ? Kde berete info, že " celá táto provokácia sa deje priamo s podporou Putina". Myslím, že jste nenávistný demagog a urážíte lidi, o kterých nic nevíte.

Je to z Vaší strany jen štavá protiruská kampaň.....


Nepřihlášený uživatel

#412 Re:

2015-04-25 12:33:08

#10: Jiri Vanek -  

... a to si kde vyčítal, tú charakteristiku histor. vedomia tých ruských motorkárov, na Tupkách? :) Vystrihol si si to z tých propagandistických plátkov, ktoré dookola omieľajú tézy doručené z amerického veľvyslanectva.