MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#44955 Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-02 18:30

#44950: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vybovali prakticky co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odvážel ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy byly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam neí, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44992 Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-02 21:50:24

#44955: - Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Takže to byl sovětský, nebo zase jenom čistě ruský hnus?


Nepřihlášený uživatel

#45019 Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 10:25:02

#44955: - Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Takže Ty jsi se rozhodl, že budeš chtít zkoušet ruský národ učit nějaké hygieně? Jako si to mysleli tito, nejspíš před tím možná navonění a namistrovaní kluci, že mohou někoho beztrestně doučovat hygieně? Tak Rusové jsou nehygienický ožralý dobytek? A z tohoto videa máš pocit, že tam někdo o Tvé doučování stojí? Že tito "demokratičtí doučovatelé" jsou s vřelostí a radostí očekáváni? Chcež snad tvrdit, že záběry jsou vykonstruované? Že ty babičky ke konci filmu jsou Holywoodské herečky, když zajatcům spílají? Já Ti povím co je pro mne hnus a špína: "Člověk, který se angažuje na tomto druhu demokratické hygienizace a doučování ".

Ty máš opravdu vazbu na někoho z Ruska? To Ti ji ovšem Bůh tu vazbu věnoval hajzle NADARMO!!!! PROTOŹE JE VIDÉT, ŽE JSI PRODEJNÝ PREVÍT, CO MÁ ZÁVISLOST NA VOŃAVKÁCH TAK VELIKOU, ŽE BY KVULI NÍ NECHAL ZLIKVIDOVAT PUL PLANETY!

MRRRRRRDKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://youtu.be/3TZ9Q18HKlQ