MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#44951 Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-04-02 18:17


Nepřihlášený uživatel

#44952 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-04-02 18:21

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko...


Nepřihlášený uživatel

#44953 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-04-02 18:22

 Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila).

 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. ...


Nepřihlášený uživatel

#44954 Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-04-02 18:23

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra. 

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout. 


Nepřihlášený uživatel

#44955 Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-02 18:30

#44950: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vybovali prakticky co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odvážel ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy byly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam neí, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus. 


Nepřihlášený uživatel

#44956 Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-04-02 18:37

#44953: - Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici? 

 Schwarzenberg svěřil Blesku, že prezidentova slova vnímal jinak než veřejnost či média. „Tisk chápal, že se to týká dětí, které jsou nějak nemocné nebo poznamenané. Já mám dojem, že pan prezident měl na mysli Romy,“ řekl.

Teda jak může být někdo tak ..........Už se nedivím že máte pořád něco na našem prezidentovi pokud jste tak nechápavý a vysvětlujete si vše podle sebe.Sami vidíte že se na sebe nemůžete spolehnout,nedokážete některé věci pochopit,proto se vždy zeptejte jak to či ono pan prezident myslel,at pořád nevypadáte že jste bezmozci.


Nepřihlášený uživatel

#44957 O Krymu a Kosovu

2015-04-02 18:47

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#44958 Místopředseda SPOZ Radek Augustin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu

2015-04-02 18:48

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 


Nepřihlášený uživatel

#44959 Tedy vážné téma ......

2015-04-02 18:49

Domnívám se, že je skutečně velmi zásadní věcí, že voliči Miloše Zemana už neví, proč jej zvolili. Miloš Zeman vedl kampaň více jak rok naprosto v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Tuto kampaň opět v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky neplatil z Volebního účtu, jak mu ukládá zákon, k tomu všemu opět v rozporu se Zákone... odporně lhal o všem, o čem promluvil, ať už se to týkalo jeho samotného, jeho rodiny, volebního týmu, financování kampaně, jeho působení v pozici premíéra, privatizací atd. 

Neví-li dnes jeho voliči, proč Zemana volili, je velmi pravděpodobné, že se stali obětí odporné zločinné manipulace naprosto mimo Zákon o volbě prezidenta republiky a je bohužel nutné toto znovu začít zkoumat a to přesto, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil, což je velmi podivné, což je v kontextu se současnou situací velmi podivné. Je klidně možné, že Jiří Vyvadil někdejší předseda nejvyššího správního soudu a zakladatel "Přátel Ruska" do věci zasahoval. Pokud by se dokonce potvrdilo toto, bylo by nutné věc řešit u Ústavního soudu.  

 

Nepřihlášený uživatel

#44960 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 18:50

#44934: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Debile, co tady meles o dobe prevratu a povalecnych cistek ?  Era od VRSR stala zivoty mnoha milionu ruskych obcanu !  A bylo to v dobe miru !

Nemam nic proti Rusum, ale proti  snaze Kremlu, vnucovat lidem svoji "pravdu" !

Rad ctu ruske klasiky, nektere  jsem precetl i v rustine, kterou ovladam stejne, jako cesky jazyk.

Soudruhu, nez tady zacnes slintat nesmysly, zjisti si fakta !

V Rusku mam spoustu pratel, jsou to bajecni lide s mozkem v hlave !

Ty to stesti nemas, duta lebko !


Nepřihlášený uživatel

#44961 Je Miloš Zeman komunistickou nacistickou zrůdou?

2015-04-02 18:51

Je porušování Zákona o volbě prezidenta republiky lhaním, podivným financováním, délkou kampaně komunisticko nacistickou praktikou? Nedostávají se k moci zločinci z totalitních komunistických, nacistických či obecně zločineckých stran k moci právě porušováním volebního zákona? 

Není zrůdné zneuživat politickou moc k dehonestaci oponentů a k dehonesteaci mladých odvážných lidí, kteří za svojí odvahu říci velmi přesně, dávno před okupací Krymu a rozpoutání vraždění na Ukrajině, o Putinovi svůj názor zaplatili kriminálem? Není zrůdné zneužívat politickou moc na relativizaci hodnot vyznamenáváním StBáků a obecně velmi sporných lidí? 

Je tedy Miloš Zeman komunisticko-nacistickou zrůdou? 


Nepřihlášený uživatel

#44962 O Ukrajině......

2015-04-02 18:54

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, soudruh Janukovič se sešel se soudruhem Putinem, zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#44963 Zeman a zločinci kolem něj....

2015-04-02 18:55

Je schopen Miloš Zeman naplňovat demokratickou ústavu našeho státu, když odjede na konferenci ruského oligarchy, který je navíc aktuálně z dobrého důvodu západními zeměmi blokován???   Jak se taková věc může stát, jak má být naše země v rodině demokratických států, když demokratické státy uvallí sankce na zločince spolupodílejícího se na ukradení Krymu a Miloš Zeman mu jede "jako prominentní" host žvanit jeho bláboly na konferenci. 


Nepřihlášený uživatel

#44964 Tohle jsem napsal den předtím, než vyšlo najevo, jak soudruh Mynář nakupuje domečky....

2015-04-02 18:57

Přesto bude možná poznat, podle milníků, které bez pochyby přijdou, kam se věci budou ubírat dál. 

 Prvním milníkem podle kterého bude možné ledacos usoudit dál, bude odchod Mynáře. 

V takové situaci už bude vláda postavena před hodotovou věc a bude muse věci na Hradě řešit lidskými zdroji, která má ona k dispozici. Zeman se bude možná snažit Mynáře nahradit Žákem nebo možná tako Fischerem, nabízí se i Balvín, v extrému Pecina.  V každém případě do toho bude masivně zasahovat vláda a především Babiš si bude chtí zachránit kůži "Nebureše", tedy dostat se k jeho kopii StBáckého spisu, který bezpochyby Rusko Zemanovi poskytlo. 

Další milník je vlna odchodů - pokud najde odvahu na odchod Buriánová, hlavní tlustý komoří a Kmoníček se umístí do nějaké důležité destinace, třeba do USA, tak je jasné, že je vymalováno a Zeman do týdne skončí u Holcáta a následně abdikuje pro "vážnou" a "těžko" nemoc. 

Obdobně ale existují milníky opačné.  Např. Mynář získá prověrku NBÚ - v takovém případě to znamená, že byly prolomeny demokratické principy v ČR a Zeman se tedy k abdikaci nechystá naopak, je zřejmé, že pracuje proti tomuto státu a viditelná banda není zatím viditelná celá. 


Nepřihlášený uživatel

#44965 Tohle zrůda Zeman logicky vůbec není schopen pochopit.....

2015-04-02 19:00

Pane prezidente, víte, jak vypadají šťastné děti?

DNES 13:00

Můj syn je šťastný i proto, že má paní učitelku, která ho dokázala začlenit mezi zdravé děti tak, že řada jeho spolužáků vůbec neví, že má autismus.

Znáte mého syna, pane prezidente? Devět let, kolem 130 centimetrů, třicet kilo, možná míň… Jezdí na kole, poslouchá muziku, uklízí jen tehdy, když ho k tomu máma donutí. Prostě třeťák. Třeťák, který – podle Vás – není šťastný. Chodí totiž do úplně běžné základní školy. Doktoři mu přitom ve čtyřech letech diagnostikovali autismus.

Kdybyste si otevřel některou z moudrých knih (což nepochybně často děláte), přečetl byste si, že autismus je jednou z nejzávažnějších poruch dětského mentálního vývoje. Konkrétně „vrozená porucha některých mozkových funkcí“. Jasná definice. Ústav, speciální škola. Není co řešit, podle Vás… Všichni tak budou šťastnější. On i jeho spolužáci. Všichni, jak tvrdíte.

Představte si, že můj syn je teď tak šťastný, jako nikdy dřív nebyl. Chodí totiž do skvělé základní školy s osvíceným ředitelem a pedagogy. Do úplně obyčejné pražské základky, která řeší stejné problémy jako desítky dalších, jí podobných. 

Můj syn je šťastný i proto, že má paní učitelku, která ho dokázala začlenit mezi zdravé děti tak, že řada jeho spolužáků vůbec neví, že má autismus. Jen jim přijde divné, že jim ráno v šatně neříká „ahoj“, ale „dobré ráno, milé děti“. Že chce pořád chodit za ruku s jednou kamarádkou. Že na školní chodbě občas objímá paní učitelky. Nebo že zpívá v tramvaji nahlas státní hymnu.

Stejně divné jim připadá, že umí nazpaměť celé kapitoly z knih. Že je vždycky se vším první hotov. Že příklady z matematiky – řečeno s trochou nadsázky, samozřejmě - spočítá dřív, než je paní učitelka stihne dopsat na tabuli. A představte si: má je skoro pokaždé správně, pane prezidente.

Výroky, jako je ten Váš včerejší z rehabilitačního ústavu v Brandýse nad Orlicí, pro mě nejsou nové. Naopak, slyšela jsem je už mockrát. Třeba tenkrát, když jsem obtelefonovávala mateřské školy v našem obvodě a žádala je, zda by syna přijaly alespoň na zkoušku. Dostala jsem sedm odmítavých odpovědí, vždycky s dovětkem „nezlobte se“. A to měl tenkrát v papírech jen „disharmonický vývoj s podezřením na autismus“.

Nebo tehdy, o dva roky později v jedné pražské základní umělecké škole. Dodnes si vybavuji větu paní zástupkyně. „My tady nejsme sociální ústav,“ řekla, když jsem žádala o přijetí na hudební obor, jakýkoliv. A pak znovu ono „nezlobte se“…

Upřímně: chvíli jsem se tenkrát zlobila, ale přešlo mě to. Našli jsme totiž jinou základní uměleckou školu. Náš syn tam dnes chodí na klavír. Tamní pedagogové nás dokonce přesvědčili, že by měl zkusit i sólový zpěv, protože prý (což já osobně neumím posoudit) má absolutní hudební sluch. Čeká ho první koncert, představte si. A ta škola přitom není sociální ústav, pane prezidente.

Víc jsem se zlobila, když mého syna odmítli vzít v sídlištní základní škole, kam nastoupil do 1. třídy, do družiny. „Děti s tak těžkým postižením jsme tu ještě nikdy neměli,“ znělo tehdy jejich zdůvodnění. Tečka.

Do té školy už rok nechodíme, našli jsme jinou, o které konečně můžu říkat, že je „naše“.  Že tam můj syn patří, že tam chodí rád, že tam rádi mají i „oni“ jeho.

Úplně nejvíc jsem se ale zlobila včera večer, pane prezidente. Když jsem si přečetla Vaši větu: „Sloučení handicapovaných dětís těmi nehandicapovanými je neštěstí pro obě skupiny. Děti jsou daleko šťastnější, když jsou zasazeny do rovnocenné komunity“.Ne proto, jaká slova ta věta obsahuje. Ale proto, kdo je vyslovil. Prezident země, ve které žiju. Já, můj syn, celá moje rodina.

Vy znáte mého syna, pane prezidente? Jste si opravdu jistý, že by byl „mezi svými“ šťastnější? A kdo vlastně jsou „ti jeho“? Někdy se stavte. U nás, ve škole, v hudebce… moc ráda Vás seznámím.


Nepřihlášený uživatel

#44966 Zeman je absolutně beztrestný a tedy do velké míry v ČR absolutně mocný a to bohužel v páchání .....

2015-04-02 19:01

...zločinů i na cízím území a díky udělování milostí, může na tyto zločiny použít prakticky jakéhokoliv občana ČR.  

Je bohužel potřeba si uvědomi, že Zeman je absolutně beztrestný a pokud vytrhne z kontextu Ústavy, jak je jeho zvykem, není také ze svého jednání nikomu odpovědný, což si on vykládá naprosto v rozporu s Ústavou jako celkem tak, že si může dělat co chce. 

Zeman je opravdu děsivě nebezpečný. Má kolem sebe bandu zločinců napojených na ruské "tajné" služby, je schopen si objednat libovolnou politickou vraždu, má pravděpodobně přístup ke kopii archivu StB. 

To je důvod, proč jdou věci velmi velmi zvolna a proč mnoho lidí čeká, až budou mít masivní podporu veřejnosti pro rázné kroky proti stavu na Hradě. 

Pokud by zítra Zeman zveřejnil, jak Babiš přišel k majetku a jeho StBácký spis, stoupne mu důvěryhodnost na pro něj naprosto neuvěřitelných 70 % a do měsíce jsme bez vlády a Sněmovny a jede to tu nanovo. I to je jeden z milníků a bohužel zdaleka není jen z říše fantazie. 

Koukol

#44967 Re: Re: Nikdy vice nadvladu komunistu

2015-04-02 19:01

#44943: Antikavárník - Re: Nikdy vice nadvladu komunistu 

 Běž domů Ivane, čeká tě Nataša


Nepřihlášený uživatel

#44968 Zloději si vždy kounistického nácka Miloše Zemana udržovali u moci proto.....

2015-04-02 19:02

....aby jimumožňoval krást, není na tom nic divného, je to jeho způsob "politiky", kterou mu naordinovala FSB. 

Bohužel ale nikoliv nyní, ale již v době oposmluvního kupčení 1998-2002, byli to právě komunističtí náckové Zeman s Klausem, kteří zde vygenerovali oposmluvní zlodějskou bandu, kterou následně společně makroamnestovali a které se nedokázal zbavit ani Nečas, přestože to byl první ODS, který se o její umenšení rozhodně zasloužil. 

Zeman a jeho banda kradla vždy, tedy nelze očekávat nic jiného ani v budoucnosti. 

Milošku žaluj I.

Milošku žaluj II.


Nepřihlášený uživatel

#44969 O demokracii....

2015-04-02 19:04

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá (vyhodnotí), že se demokracie vytrácí a to jak v totalitě tak na druhé straně v "bezbřehém" chaosu. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 


Nepřihlášený uživatel

#44970 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-02 19:05

#44960: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Nebo neznáš vůbec nikoho, nečetl jste ani Čuka a Geka, vůdči Rusům chováš ryzí nenávist a z ruské strany je to možná nějaký karlovarský gang, co je na Tebe napojený. Onen gang přirozeně Putina nemůže vystát, proto se grázlové drží mimo Rusko.  Tvoje sebechvála mi smrdí z monitoru takovým způsobem, že mi tu málem začíná z toho smradu pobíhat myš. Takový fakta co mi sděluješ mi nejsou k ničemu, ale to je jasný i Tobě, proč by jsi zrovna Ty někomu pomáhal. To není zadání Tvé služby. Čiliž Soukmenovče vyser si kukadla! Že se nekamarádím s gangstry za to děkuji milosrdnému osudu.


Nepřihlášený uživatel

#44971 Kam vlastně komunista Miloš Zeman zalezl, když....

2015-04-02 19:06

....tu byli Američané? Kde se ta komunisticko - nacistická zrůda zneužívající politickou moc schovávala? Kde kradla v tu dobu ta jeho banda zločinců? Kde byl "vrchní velitel ozbrojených sil"? 

Někde se prostě ožíral jako ten jeodpornější StBák. 


Nepřihlášený uživatel

#44972 Re: O demokracii....

2015-04-02 19:10

#44969: - O demokracii.... 

 Opět přirovnáváš odpornou korporátnickou diktaturu k vykupiteli? Opět se rouháš debile? Čertům v pekle už se staví kláda když ten zvratek čtou. Tvoje prdel jednou pozná středověk!


Nepřihlášený uživatel

#44973 Re: Tohle zrůda Zeman logicky vůbec není schopen pochopit.....

2015-04-02 19:14

#44965: - Tohle zrůda Zeman logicky vůbec není schopen pochopit..... 

 Vážená paní, silně pochybuji že ta amorální a alkoholická, polodementní troska na Hradě si tento Váš příspěvek přečte a už vůbec pochybuji že ho pochopí ale přesto vám přeji pevné nervy a hodně úspěchů v dalším životě. Držím palce.


Nepřihlášený uživatel

#44974

2015-04-02 19:18

Kudy chodil, všude krad, sociální demokrat.


Nepřihlášený uživatel

#44975 Ten pravicový kokot nerozumí hostorii ani za mák.

2015-04-02 19:25

Námitka pravicokreténa:

Americke urady si daji veliky pozor aby "ublizovali" indianum. Toto video ti neposilam abych te presvedcil ze lzes.Posilam to ale tem lidem, kteri po shlednuti videa mohou lehce rozpoznat tvoje lezi ty komunisticky sraci

Odpověď:

Hlavní provedení genocidy indiánů probéhlo   do roku 1900. Pro představu, původní počet Idiánů mohl být cca 20 000 000. Zbyla jich jen hrstka, pravidelnou armádou  USA surově  zahnaná do nehostinných rezervací.I tam byli odzbrojení indiáni vražděni a terorizováni.Jejich režim se často podobá internaci.Hlídla je armáda USA.

  Debil zůstane holt debilem, i kdyby měl plzeňská práva. S tím se nedá nic dělat. Na gernocidě Indiánů  nějaký video nemůže nic změnit.Videokamera byla vynalezena cca v 80 letech minulého století. To už zbyla indiánů jen hrstka. Vykládej to kokotovi.