MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#45001 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 06:36

#44992: - Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Lisi se snad v něčem současný rusky hnus od toho cccp hnusu? V čem? Teď se to nazývá hybridní válka? Smrdote snad jinak?


Nepřihlášený uživatel

#45002 Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 06:43

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#45003 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-03 07:20

#44934: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Desítky milionu mrtvých jen v cccp diky vám bolsevikum vám připadají málo? Dosud na světě neexistuje režim, který zavrazdil více lidi, dokonce ani nacisté jich vice nezavrazdili, byt jiste budete argumentovat tím, ze na to meli méně casu, jak je pro vaši idiocii obvykle.


Nepřihlášený uživatel

#45004 Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 07:33

#45002: - Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Naprosto souhlasím. Ještě, že máme PostBellum a Paměť národa.

Najdete na adrese www.rozhlas.cz/plus/pribehy .

Lidé, kteří se zabývají tím, aby dali příležitost promluvit o svých osudech našim spoluobčanům, kteří ještě pamatují a chystají se na věčný odpočinek, zaznamenávají jejich vzpomínky a dávají nám je k dispozici, vykonávají velmi prospěšnou a záslužnou činnost, aby naše děti, vnuci a pravnuci a dal. neztratili paměť tohoto národa. Zasloužili by vyznamenání. Ovšem musíme počkat až na dalšího prezidenta. Ten současný je schopen opentlit Chuchilla a vedle něho Fica. Hnus.


Nepřihlášený uživatel

#45005 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-03 08:08

#45003: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ano, máte pravdu. Nacisté opravdu neměli tolik času. Nevěděli jak se zbavit mrtvol. Sice se učili od Lenina, který zavedl koncentrační tábory v SSSR, ale příliš spěchali. Jejich programem byla genocida a to nemohl sovětský model zvládnout. Sověty potřebovaly levnou pracovní sílu (ne děti a starce) a po vyčerpání vězni padali postupně. Nebylo třeba plynových komor. Genocidu páchal Stalin, ale ne tak, že by vyvražďoval národy. Mogučij sovětskij sojuz přestěhoval celý národ na Sibiř. A bylo vymalováno. Protože nemohl vystěhovat všechny Ukrajince (bylo jich hodně a také někdo musel pracovat), provedl takovou prasárnu, že je i přes prosby nechal vyhladovět. 6 miliónů mrtvých. Stalin způsobil to, že po napadení SSSR Ukrajinci Němce vítali. Ostatně stejné to bylo v Litvě, Lotyšsku a Estonsku.

Když naši hrdinové (lidé, kteří chtěli bojovat proti nacismu) prchali v r. 1939-1940 před Hitlerem do SSSR, udělali velkou chybu, neboť nevěděli, že ti dva hajzli (Stalin a Hitler) se domluvili (schůdná cesta byla jižní, i když nebyla bez potíží). Ale kdo to mohl vědět, když komunisté tlachali, jak nám SSSR, náš velký bratr, chce pomoci. Takže při překročení hranice Sojuzu putovali do Gulagu. Kdo u sebe neměl mapu dostal 5 let. Kdo mapu měl dostal 10. Byli to špióni demokracie. Nezasložili si spravedlivý soudní proces. Kdo má tu šanci, nechť si přečte celý komplex povídek J. Haška "Velitelem města Bugulmy". Tam se dozví co to je "čerezvyčajka".

Ale o Haškovi a jeho účinkování ve Velké Vlastenecké Válce až někdy jindy.


Nepřihlášený uživatel

#45006 Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 08:09

#45004: - Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Ano, postbellum dela skutečně velmi důležitou praci. Zeman bez nejmenších pochbnosti zneužívá moc proti demokracii nejen v CR. Z mého pohledu masivně porušuje tímto Ústavu a věc povazuji za velmi vaznou, neboť se projeví stejne destrukcne jako oposmluvni kupceni. Zeman masivně devastuje morální hodnoty a to nejen jejích relativizaci.

Zapasim velmi s tím, jestli nechat vyrustat me deti v takovém prostředí. Občas to vypadá, ze se veci posouvaji k lepšímu, ale fatální jazykove neznalosti populace, spojena s naprostou morální a kulturní devastaci dává tušit, ze budoucnost teto země jako demokratické soucasti EU a NATO je ohrožena. Zemanovi zde proslo fatální porušování zákona o volbě prezidenta, prosla mu vláda komunistu v cele s Rusnokem, prochzaji mu Nejedly, Mynar, Kmonicek, kgb Remek v Rusku. Prosly mu lži o Peroutkovi, Churchillovi, prosel mu výlet za kgbakem na Rhodos, proslo mu ukradeni mus, pornograficka dcerunka, alkoholismus. Toto masivně devastuje mnoho občanů teto země. Bohuzel slycham velmi často od lidi slušných vzorne se starajicich o své deti a o sebe, ze nejsou schopni v rámci duševního zdraví sledovat ty hrůzy, které pacha, coz je ve skutečnosti presne to, co Zeman, aby občané rezignovali na správu veřejného prostoru a prekechali jej tedy nap. zlocincum Zemanovcum a komunistům, stále velmi dobre organizovaným. Aktuálně vidím velký problém v tom, ze pakaz kolem Zemana zjednodusene řečeno vychovava nove kadry typu Ovcacka, Augustina, Burianove .... coz zakládá jen a jen dalsi zlocinnosti na pozadí politiky.


Nepřihlášený uživatel

#45007 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-03 08:16

#45005: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 O tom co dělo lidem, kteri utekli před Hitlerem je mnoho vypovedi v literatuře. Ukrajina dnes dokazuje, ze se dnešní rusakov je jen ne tolik smrdute cccp, ale bohužel jen na první pohled.

Jezdime si odpocinou na západ i proto, ze lide tam jsou prirozene pratelsti a to prakticky všude.


Nepřihlášený uživatel

#45008 Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 08:44

#45006: - Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Děkuji Vám za příspěvek do diskuze.

Zemanové, Velebové, Vyvadilové, Mynáři a dal. tady byli, jsou a budou. Jde "pouze" o to, jakou dostanou šanci ovlivňovat politiku a naše životy.

Protože už (věk) nemohu jít přivítat Dragoon Ride, sledoval jsem vše v TV na všech dostupných programech a na Internetu. A protože už jsem senilní dědek, plakal jsem štěstím.

Jsem plný víry a optimismu, že příjde doba, kdy se takoví lidé nedostanou na vrchol politiky. Máme vynikající mladé lidi, kteří už dávno měli převzít otěže řízení tohoto krásného a bohatého státu. My staří musíme tlačit na pilu, abychom jim to usnadnili a umožnili.

Je to sice patetické, ale nevím o jiné šanci.

Bez přezdívky

#45009

2015-04-03 09:03

Jedna havlistka povídá:"Včera jsem byla na těhotenském testu."
A ta druhá:"Vážně? A jaký byly otázky?"

Bez přezdívky

#45010

2015-04-03 09:05

Jdou tři havlisti po ulici a ten jeden říká: "Včera jsem tady v té ulici našel na zemi 200 Kč."
Druhý říká: "To nic není, já jsem tady včera našel 500 Kč!"
A třetí na to: "A já jsem tady včera nachytal dva debily na falešný peníze."

Bez přezdívky

#45011

2015-04-03 09:08

Lékař říká Káče: "Svlečte se a lehněte si!"
"A to jen tak? Bez předehry?"

Bez přezdívky

#45012

2015-04-03 09:09

Havlistka stojí s nepojízdným autem a jiný řidič jí chce pomoci: "Nebude to olejem?"
"Kdepak, ten já tam vůbec nedávám!"

Bez přezdívky

#45013

2015-04-03 09:10

Proč havlistky nemohou mít polední pauzu?
Protože by je museli znovu zaučovat.

Bez přezdívky

#45014

2015-04-03 09:11

Havlistka listuje telefonním seznamem:
"Novák, Novák, Novák... Teda to je neuvěřitelný, kolik ten člověk může mít telefonů!"

Bez přezdívky

#45015

2015-04-03 09:14

Chlápek v baru povídá havlistce:
"Chtěl bych ti zavolat."
"Fajn, moje číslo je v telefonním seznamu."
"Ale nevím, jak se jmenuješ."
"Jméno je tam taky."


Nepřihlášený uživatel

#45016 Re: Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 09:14

#45008: - Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Ano, energie v lidech vyrostlych ve svobodě je obrovská. Proto bylo uzasne se s ni setkat v podobě Americanu na vojenských autech. Byli to skutečně krásní mladi lide. Zatím mam pocit, ze bez vnejsi svoboty, fatalnich změn ve školství, ve správě měst se veci budou posouvat jen velmi pomalu.

Pan Fendrych prave zverejnil svůj dnešní text. Možná sktecne bude pro Zemana destruktivnejsi, když se proste jen budeme chovat a jednat svobodne. Jestli něco opradu nesnáší, tak to svoboda, neboť v ni je oakmzite zřetelný jako zločinec, proto madivne relativizuje hodnoty morální, kulturní i proste lidské.

Papež František s pane Fendrychem jednoznacne říkají veci spravne.


Nepřihlášený uživatel

#45017 Re:

2015-04-03 09:24

#45015: Bez přezdívky -  

 Uz tu opet tapetujes tricet let starejma forkama.  Aspon to obmenuj, takhle se ztrapnujes jeste vic .


Nepřihlášený uživatel

#45018 Re: Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 09:30

#45008: - Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Přemýšlím také velmi o svých rodičích a o rodich me manželky, jak moc dokázali jednat svobodne a přitom se přímo nenechat zavřít. Svobodnd chodit do kostela a riskovat posměch, kadrove posudky atd. Na druhé strane moji rodiče podnikajici v tom v čem to šlo, tedy malem zemědělství a přitom chodili do práce. Přemýšlím jestli se cítili svobodne, jestli byli svobodni, jestli byli šťastni, když se vlastně zavalili nepretrzitou praci. Přemýšlím velmi o tom, co moje vice jak osmdesatileta matka citi při malování nádherných obrazu a co prožívá s každým lepsim a lepsim obrazem po vetrine života proziteho v bolsevismu, kdy v jejich obrazech neni ani náznak nesvobody.


Nepřihlášený uživatel

#45019 Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 10:25

#44955: - Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Takže Ty jsi se rozhodl, že budeš chtít zkoušet ruský národ učit nějaké hygieně? Jako si to mysleli tito, nejspíš před tím možná navonění a namistrovaní kluci, že mohou někoho beztrestně doučovat hygieně? Tak Rusové jsou nehygienický ožralý dobytek? A z tohoto videa máš pocit, že tam někdo o Tvé doučování stojí? Že tito "demokratičtí doučovatelé" jsou s vřelostí a radostí očekáváni? Chcež snad tvrdit, že záběry jsou vykonstruované? Že ty babičky ke konci filmu jsou Holywoodské herečky, když zajatcům spílají? Já Ti povím co je pro mne hnus a špína: "Člověk, který se angažuje na tomto druhu demokratické hygienizace a doučování ".

Ty máš opravdu vazbu na někoho z Ruska? To Ti ji ovšem Bůh tu vazbu věnoval hajzle NADARMO!!!! PROTOŹE JE VIDÉT, ŽE JSI PRODEJNÝ PREVÍT, CO MÁ ZÁVISLOST NA VOŃAVKÁCH TAK VELIKOU, ŽE BY KVULI NÍ NECHAL ZLIKVIDOVAT PUL PLANETY!

MRRRRRRDKOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://youtu.be/3TZ9Q18HKlQ

 


Nepřihlášený uživatel

#45020 Bez přezdívky je blb

2015-04-03 10:37

Ten Bez přezdívky je Zemanův blb.


Nepřihlášený uživatel

#45021 Re: Re: Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 10:47

#45018: - Re: Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Zbytečně moc přemýšlíš. Raději se ptej, pokud máš příležitost.


Nepřihlášený uživatel

#45022 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 11:14

#45019: - Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Něco snad vaše ubohost a nějaký nesmysl na ještě nesmyslnějším serveru mění na faktu, jak tu žila ruská pakáž v době okupace? 

Řekl bych, že vůbec nic. To co jsem napsal, je bohužel smutná realita omdesátých let dvacátého století ruské pakáže. Problém je, že to co jsem napsal bohuže zná každý v ČR komu je i jen mírně nad 40 let. 

Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 07:43

 

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící z tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#45023 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv....

2015-04-03 11:16

#45021: - Re: Re: Re: Re: Re: Za flasku chlastu tu ruska pakaz prodala cokoliv.... 

 Tak to každopádně, vcelku se o takových věcech obtížně komunikuje. 


Nepřihlášený uživatel

#45024 Re:

2015-04-03 11:27

#45015: Bez přezdívky -  

 Honimíre, honimíre, nějak to flákáš, zkus vymyslet také něco nového a nejenom přepisovat vtipy o blondýnách.

 


Nepřihlášený uživatel

#45025 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 11:32

#45019: - Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

 Typická odpověď rusáckého provokatéra z FSB. Táhni zpátky do rodného rusákova, sukin syn.