Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post

Jiří Novotný
Autor této petice

#20 Re: Re: Re: Otázky k demonstraci

2015-03-19 00:16

#19: Ellbie - Re: Re: Otázky k demonstraci 

Chápu vás. Jsou to ambivalentní pocity. Nejsem členem ani sympatizantem KSČM. Ve volbách pravidelně volím středové strany. Problém je v tom, že dnes jde o všechno. Doporučuji k přečtení článek Proč bude válka od prorektora Oskara Krejčího z 21.9.2011 zde http://sux.cz/4b53 . To nejsou ideologické fráze, ale fakta která do sebe zapadají. Provokace USA typu Atlantické odhodlání a Dragounská jízda způsobily, že ruská Severní flotila právě vyplula z Murmansku na "cvičení". Ruské ponorky, s raketami Bulava jsou osazené jadernými hlavicemi o celkové síle 216 000 kilotun TNT. Je to asi taková jaderná síla, která by stačila na zničení 14 000 měst jako byla Hirošima s 350 000 obyvateli. Rakety Bulava jsou zkonstruovány tak, že je nezachytí žádný protiraketový systém. Ani zrušený radar v Brdech. Severní flotila je ta menší. Ruská Tichomořská flotila kotví prozatím v přístavech. Počet jaderných hlavic obou flotil činí nepatrný zlomek z jaderného arzenálu Ruska namířeného na Evropu. Počet obětí válek v historii roste geometrickou řadou. Ve 20. století to bylo 111 miliónů mrtvých. Kolik to bude v 21. století? 500 miliónů? Mám pocit, že lidstvo má zpoždění a chystá se to napravit. Pokud to vidíte tímto prizmatem faktů nezdá se vám KSČM tak hrozná. Ovšem tato fakta Česká televize řízená Miroslavem Kalouskem nezveřejní. Je třeba říci, že současná situace je výsledkem politické hry USA. To není boj evropských států, které mají být do sporu s Ruskem zataženy. Pokud se u nás usadí amarická armáda, neochrání nás. Naopak. Naše situace se zhorší, protože budeme sloužit jako živé štíty. A to byl  hlavní důvod proč vznikla tato petice.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#21 Re: Re: Re: Re: Otázky k demonstraci

2015-03-19 10:38:15

#20: Jiří Novotný - Re: Re: Re: Otázky k demonstraci 

 Mate zajimavy nazor. Ja mam jen jednu obavu. Co je opravdovym duvodem onech 3tras krasne rozmistenych po cele ceske republice. Proc neni jen jedna? A proc neni co nejkratsi?

Nad jednim premyslim...

Po 11.zari 2001 bylo vyhlaseno "cviceni" proti terorismu v Londyne 7.7.2005. Tedy 4roky po teto udalosti. Kdyz jsem patrala po ucelenych informacich ohledne bomboveho utoku v cervenci v Londyne, kdy vsechna main stream media prohlasovala, ze to meli na svedomi jacysi muslimove s batozinami...

Mne zcela sokl fakt, ze toto cviceni bylo organizovano prave USA, a ani samotni zucastneni policajti nemeli tuseni ani za mak, ze to neni zadne cviceni, ale naostro zorganizovany utok, jehoz tercem meli byt samozrejme tzv.muslimove. (jeste vice rozdmychat verejne mineni proti muslimum, proc si taky myslite ze je v UK totalne nekontrolovatelna imigrace? Jeste verite, ze se to asi "vymklo" nekomu z rukou?)

Jelikoz bus, ve kterem vybouchla bomba v posledni minute VYBOCIL ze sve obvykle linkove trasy a BOMBA EXPLODOVALA na Tavistock Square pred budovou, KDE SIDLI NEJVETSI EVROPSKY INSTITUT, KTERY NESE NAZEV - MIND CONTROL!!!

Toto byla posledni kapka, abych zacala chapat svet a jeho souvislosti prave opacne nez jak je zprostredkovavaji media a noviny...

Proto verim, ze tento americky akt, ma zcela opacny podtext. Verila bych i tomu, ze treba samotni vojaci nemusi o tomto mit taky poneti...proc by jim taky nekdo vykladal sve plany???

 

Pokud lide stale veri, ze to co jim ukazou v televizi ci si prectou v novinach je pravda - pak Svaty Vaclave vevodo ceske zeme oroduj za nas.

K tomu uz pak neni co dodat. Nemohu je ale soudit, protoze jeste pred 10lety jsem na tom byla uplne stejne jako oni.