MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:02

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Vy jste snad idiot? Banda zločinců za podpory profesionální ruské armády vykradá sklady zbraní a obsazuje kasárna armády Ukrajiny a vy to líčíte tak, jako když Ukrajina napadla tuto pakáž a to dokonce na území Ukrajiny. Vy jste snad idiot?  To byste snad toleroval soudruha Kováčika, kdyby si šel k vám domů pro vaši manželku a násilím z ní udělal členku KSČM a ještě by vám řekl, že ložnice už vám nepatří? A to přesto, že jse řádný komunista, byste Kováčikovi ložnici rozhodně nepřenechal, byť manželku byste mu klidně jako řádný komunista přenechal.   

Ukrajinská administrativa by snad usilovala o život libovolného Ukrajince s libovolnou národností, pokud by dodržoval zákony Ukrajiny a dokonce i v případě, že by je nedodržoval? Ukrajina snad nezrušila trest smrti? Janukovič skutečně manipuloval s parlemtem díky změně Ústavy, kterou si sám realizoval a která mu umožňovala kdykoliv rozpustit parlament, aby přijal nedemokratické zákony v době občanské neposlušnosti, kdy právě Janukovič nedostál svým závazkům z voleb 2010 a co více, dokonce podepsal cosi velmi podivného s Ruskem, což Ukrajinu velmi zavazovalo Rusku. 

Proč vlastně nyní v rámci Minských dohod tedy oni zločinci vykrádající sklady zbraní Ukrajiny žádají beztrestnost? Jsou si snad vědomi, že páchali zločiny tím, že vykrádali sklady zbraní a že zničili administrativu Urkrajiny na části území Ukrajiny? Proč žádají beztrestnost? Jak je taková věc možná? Jsou si vědomi své zločinnosti? 

Žádná občanská válka na Ukrajině neprobíhala a neprobíhá. Na východě ukrajiny nebojují občané Ukrajiny proti jiným občanům Ukrajiny, ale zločinci, kteří vykrádali sklady zbraní Ukrajiny proti armádě státu, která brání celistvost země proti této pakáži. Navíc ja naprosto zřejmé, že zločinci vykrádající sklady zbraní mají další přísun zbraní z Ruska, neboť zbraně a střelivo z vykradených skladů zbraní by jim již dávno došly. 

Tedy velmi važte slova. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 01:29:32

#43332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Drž hubu ty havloidní zmetku  on má 100% pravdu jen bych s ním polemizoval s tím že Putin neměl na Krymu zasahnout. On musel a udělal tak dobře. Ty havloidní zmetku a debile a jak se dostali zbraně do rukou majdanistů . Tam to začalo. Obyvatelé Donbasu brání svou zem, protože nechtějí aby se jim pod okny pochodoval Pravý sektor a podobná sebranka a křičela ty svoje banderovská hesla.


Nepřihlášený uživatel

#43364 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 12:38:34

#43332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Máte částečně pokřivený názor na to co se tam děje.

třeba věta.....  a vy to líčíte tak, jako když Ukrajina napadla tuto pakáž a to dokonce na území Ukrajiny A  CO JINÉHO ? UKRAJINA SKUTEČNĚ NAPADLA, MÍSTO VYJEDNÁVÁNÍ, JAK VY ŘÍKÁTE TUTO PAKÁŽ., JSTE SNAD VŮL ?

Ukrajinská administrativa by snad usilovala o život libovolného Ukrajince s libovolnou národností, pokud by dodržoval zákony Ukrajiny a dokonce i v případě, že by je nedodržoval? UŽ VÁM TO ŘÍKÁM PO DRUHÉ,  ANO, ANO ANO USILUJE O ŽIVOT UKRAJINSKÝCH OBČANŮ RUSKÉ NÁRODNOSTI ČI RUSKO MLUVÍCÍCH-SEPERATISTŮ, ALE PŘÍ ÚTOCÍCH UKRAJINSKÉ ARMÁDY UMÍRAJÍ I UKRAJINŠTÍ CIVILISTÉ. VY POŘÁD BUDE MLÍT TY SVÉ NESMYSLY. MÁTE SNAD IQ TYKVE ?

ŽE TAM JSOU I RUSOVÉ NEUKRAJINŠTÍ OBČANÉ JE VĚC DRUHÁ A S TÍM NESOUHLASÍM. PROSÍM VÁS, ALE ZKUSTE POCHOPIT ZÁKLADNÍ SKUTEČNOSTI, ŽE TEN KONFLIKT VZNIKL NA UKRAJINĚ A ZAČALO TO MAJDANISTY PODPOROVANÝMI EU A USA, KDY SE TEN PROBLÉM DÍKY TÉTO PODPOŘE VYESKALOVAL. NA DRUHÉ STRANĚ BYLY VLÁDNÍ POLICEJNÍ JEDNOTKY, KDE ZPOČÁTKU PODPORA RUSKA BYLA NULOVÁ. ČILI ZAČLO TO JAKO VNITŘNÍ UKRAJINSKÝ KONFLIKT, KTERÝ PŘEROSTL V OBČANSKOU VÁLKU... TA VÁLKA BY BYLA I NA KRYMU, KDYBY SE NEODPOJIL OD UKRAJINY, ŽIJÍ TAM PŘEVÁŽNĚ RUSOVÉ A TI NECHTĚLI BÝT SOUČÁSTI TÉ NOVÉ UKRAJINY. ANO KDYBY RUSKO NEZASÁHLO UKRAJINSKÁ ARMÁDA BY UKRAJINSKÉ OBČANY- SEPARATISTY SNÁZE POSTŘÍLELA A MOŽNÁ BY SE DO ČASNĚ PROBLÉM VYŘEŠIL.