MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#43364 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 12:38

#43332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Máte částečně pokřivený názor na to co se tam děje.

třeba věta.....  a vy to líčíte tak, jako když Ukrajina napadla tuto pakáž a to dokonce na území Ukrajiny A  CO JINÉHO ? UKRAJINA SKUTEČNĚ NAPADLA, MÍSTO VYJEDNÁVÁNÍ, JAK VY ŘÍKÁTE TUTO PAKÁŽ., JSTE SNAD VŮL ?

Ukrajinská administrativa by snad usilovala o život libovolného Ukrajince s libovolnou národností, pokud by dodržoval zákony Ukrajiny a dokonce i v případě, že by je nedodržoval? UŽ VÁM TO ŘÍKÁM PO DRUHÉ,  ANO, ANO ANO USILUJE O ŽIVOT UKRAJINSKÝCH OBČANŮ RUSKÉ NÁRODNOSTI ČI RUSKO MLUVÍCÍCH-SEPERATISTŮ, ALE PŘÍ ÚTOCÍCH UKRAJINSKÉ ARMÁDY UMÍRAJÍ I UKRAJINŠTÍ CIVILISTÉ. VY POŘÁD BUDE MLÍT TY SVÉ NESMYSLY. MÁTE SNAD IQ TYKVE ?

ŽE TAM JSOU I RUSOVÉ NEUKRAJINŠTÍ OBČANÉ JE VĚC DRUHÁ A S TÍM NESOUHLASÍM. PROSÍM VÁS, ALE ZKUSTE POCHOPIT ZÁKLADNÍ SKUTEČNOSTI, ŽE TEN KONFLIKT VZNIKL NA UKRAJINĚ A ZAČALO TO MAJDANISTY PODPOROVANÝMI EU A USA, KDY SE TEN PROBLÉM DÍKY TÉTO PODPOŘE VYESKALOVAL. NA DRUHÉ STRANĚ BYLY VLÁDNÍ POLICEJNÍ JEDNOTKY, KDE ZPOČÁTKU PODPORA RUSKA BYLA NULOVÁ. ČILI ZAČLO TO JAKO VNITŘNÍ UKRAJINSKÝ KONFLIKT, KTERÝ PŘEROSTL V OBČANSKOU VÁLKU... TA VÁLKA BY BYLA I NA KRYMU, KDYBY SE NEODPOJIL OD UKRAJINY, ŽIJÍ TAM PŘEVÁŽNĚ RUSOVÉ A TI NECHTĚLI BÝT SOUČÁSTI TÉ NOVÉ UKRAJINY. ANO KDYBY RUSKO NEZASÁHLO UKRAJINSKÁ ARMÁDA BY UKRAJINSKÉ OBČANY- SEPARATISTY SNÁZE POSTŘÍLELA A MOŽNÁ BY SE DO ČASNĚ PROBLÉM VYŘEŠIL.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#43391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 15:32:43

#43364: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Dobře jste si nechal vymýt mozek rusáckou propagandou.