MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43326 Velmi pečlivě čtete o Ukrajině a pokud máte odvahu, oponujte....

2015-03-18 22:24

#43323: - Velmi pečlivě čtete o Kosovu a Krymu 

   Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat, ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k okupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizování obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národností velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peněz ruské bony s padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#43327 Re: Dotazy Magorovi

2015-03-18 22:34

#43315: Tunel Blanca - Dotazy Magorovi 

 ad. 1 - obdiv je velmi přehnané slovo. Co kdo z nás uděláme proto, abychom přežili nevíme. Měl byste velmi pečlivě zkoumat selhání elit při nástupu vás komunistů k moci. 

ad. 2 - post bolševická ODS mi vadila velmi a velmi jsem jí kritizoval nejen proto, že oposmluvně kupčila s komunistickým náckem Milošem Zemanem. 

ad. 3 Pussy Rijot poznaly dávno pře mnohými kdekoliv jinde na světě, co je Putin za zločince, tedy velmi važte slova. Demokracie má úžasnou vlastnot, pokud vám něco ve veřejném prostoru nevyhovuje, máte možnost to změnit. Totalita a to ani ta vaše komunistická nic takového neumožňuje natož aby to dokonce nabízela. Pokud chcet uspořádat celoevropskou petici, administrativa v EU vám nejen zajistí překlad, ale také zveřejnění na petičním serveru EU. 

ad. 4 Zeman jedná jako nácek, neboť komunisté a náckové s k moci dostávají lhaním, viz. moje předešlá odpověď. Zeman mluví směrem k voličům jako komunista směrem k jeho donátorům jako nácek a jako nácek je také korumpuje. Mnohé jistě také naznačuje název jeho neonacistické "strany" Zemanovci - NSDAP si do názvu Hitlerovci nikdy nedala, bylo by již opravdu příliš. Sladkovci, Zemanovci si své nacistické "vůdce" klidně do názvu dali. 

ad. 5 ve volbách na Ukrajině v roce 2014 měli extrémistické strany naprosto mizivou podporu, což jste evidentně nezaznamenal. 

ad 6 o kom to mluvíte, není vám rozumět

ad 7 práce v komerčním sektoru a práce rukama, mohou být dvě naprosto odlišné věci. Podstatné je, že komunistický nácek Miloš Zeman nikdy v jeho prochlastaném a porohuleném životě nepracoval v komerčním sektoru, tedy jeho příjem vždy tvořily daně ostatních občanů této země, mimo to co si všechno nakradl. Je zvláštní, že toto jeho voličům vůbec nevadí, podivné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#43328 Re: Dotazy Magorovi

2015-03-18 22:35

#43315: Tunel Blanca - Dotazy Magorovi 

 Tak kde je vaše oponentura mých odpovědí? Kam jste zalezl vy odporný komunistický blbe? 


Nepřihlášený uživatel

#43329 Je tedy otázka, jak moc vláda zastupuje občany a jedná v souladu s Ústavou?

2015-03-18 22:52

Vláda nebude Zemanovi bránit v cestě do

Moskvy. Prezidenti EU akci bojkotují

Je také otázka, proč by občané měli takovou cestu ze svých daní platit? Jaký by to dávalo smysl? 


Nepřihlášený uživatel

#43330 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 22:56

#43322: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 

Ukrajinská administrativa snad usilovala o život ukrajinských občanů?

Ano v Donbasu a Luhansku ano, když tam nová UKRAJINSKÁ ADMINISTRATIVA napochodovala s armádou a začla válčit se separatisty (občany Ukrajiny), kteří mají značnou podporu Ukrajinců ruské národnosti.

Byla to snad ukrajinská administrativa, která vykrádala sklady zbraní? Ne

a třetí odpověď

Byli to snad Ukrajinci s ukrajinskou národností, kteří vykrádali sklady zbraní a ničili administrativu ukrajiny?  ne byli to Ukrajinci s ruskou národností a těch je v té  oblasti většina.

 

\musím se Vás tedy zeptat Vaším způsobem, jste snad imbecil, že nevíte že ukrajinská administrativa usiluje o život ukrajinských obyvatel ruské národnosti (separatistů) ? nevíte , že na Ukrajině probíhá(-la) témeř občanská válka ?

ani neodpovídejte, protože to bude nějaký žvást na úrovni poslance za TOP09

 

 


Nepřihlášený uživatel

#43331 Rusko je země "neomezených" možností :-/

2015-03-18 22:56

1/2 HDP tvoří prodej plynu a ropy, 1/3 dělá Moskva, tedy zbylou 1/6 dělá 140 mil. lidí, kteří se tím navzájem baví, ožírají, léží nemoci z alkoholismu atd. 

Ruská armáda bude hlídat hranice Jižní Osetie. Je to krok k anexi, tvrdí Gruzie


Nepřihlášený uživatel

#43332 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:02

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Vy jste snad idiot? Banda zločinců za podpory profesionální ruské armády vykradá sklady zbraní a obsazuje kasárna armády Ukrajiny a vy to líčíte tak, jako když Ukrajina napadla tuto pakáž a to dokonce na území Ukrajiny. Vy jste snad idiot?  To byste snad toleroval soudruha Kováčika, kdyby si šel k vám domů pro vaši manželku a násilím z ní udělal členku KSČM a ještě by vám řekl, že ložnice už vám nepatří? A to přesto, že jse řádný komunista, byste Kováčikovi ložnici rozhodně nepřenechal, byť manželku byste mu klidně jako řádný komunista přenechal.   

Ukrajinská administrativa by snad usilovala o život libovolného Ukrajince s libovolnou národností, pokud by dodržoval zákony Ukrajiny a dokonce i v případě, že by je nedodržoval? Ukrajina snad nezrušila trest smrti? Janukovič skutečně manipuloval s parlemtem díky změně Ústavy, kterou si sám realizoval a která mu umožňovala kdykoliv rozpustit parlament, aby přijal nedemokratické zákony v době občanské neposlušnosti, kdy právě Janukovič nedostál svým závazkům z voleb 2010 a co více, dokonce podepsal cosi velmi podivného s Ruskem, což Ukrajinu velmi zavazovalo Rusku. 

Proč vlastně nyní v rámci Minských dohod tedy oni zločinci vykrádající sklady zbraní Ukrajiny žádají beztrestnost? Jsou si snad vědomi, že páchali zločiny tím, že vykrádali sklady zbraní a že zničili administrativu Urkrajiny na části území Ukrajiny? Proč žádají beztrestnost? Jak je taková věc možná? Jsou si vědomi své zločinnosti? 

Žádná občanská válka na Ukrajině neprobíhala a neprobíhá. Na východě ukrajiny nebojují občané Ukrajiny proti jiným občanům Ukrajiny, ale zločinci, kteří vykrádali sklady zbraní Ukrajiny proti armádě státu, která brání celistvost země proti této pakáži. Navíc ja naprosto zřejmé, že zločinci vykrádající sklady zbraní mají další přísun zbraní z Ruska, neboť zbraně a střelivo z vykradených skladů zbraní by jim již dávno došly. 

Tedy velmi važte slova. 

 


Nepřihlášený uživatel

#43333 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:18

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Co si vlastně představujete pod pojmeme "separatista"? Zločince vykrádajícího sklady zbraní, nebo národního ruského hrdinu vykrádajího sklady zbraní a ohružíjícího touto zbraní ostatní obyvatele oblasti? 

Bránilo snad onomu seperatistovi cokoliv založit politickou stranu, získat hlasy a usilovat v parlamentu změnu hranic Ukrajiny? 

Existuje na světě stát, který by umožnil na základě referenda okrasu, aby se tento stal samostatným státem či dokonce součástí jiného státu? Umožňuje něco takového Rusko a to dokonce i celostátním (Rusko je federace, pokud to nevíte) referendem jednoho státu federace, aby tento se stal i jen nezývislým? 

Vy komunisti a ruští propagadisté máte takové zvrácené představy o "separatistech". 

Karel Schwarzenberg

#43334

2015-03-18 23:20

Fihonit a zpát! Lumpenkafárnu sdrafí Kahel! Gde domof můj?!


Nepřihlášený uživatel

#43335 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-18 23:31

#43330: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Vy neznáte tento A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf  dokument? 

Vy nevíte, že se Rusko zavázalo, že v případě, že kdokoliv bude usilovat o celistvost Ukrajiny, musí v OSN požádat, aby poslala na obranu celistvosti Ukrajiny vojska OSN? Proč tak Rusko neučinilo, když kradlo Krym? S tím smlouva jaksi nepočítala, že právě stát, který se zavázal k tomu, že bude dbád o celistvost Ukrajiny jí část území prostě ukradne a na jiné části Urajiny rozpoutá vraždění. Pro Rusko je přitom, tento druh jednání naprosto normální, dělá to tak po staletí. 

Sláva Novorusku!!!

#43336

2015-03-18 23:40

Serte na Ukrajinu! Stejně to je jen uměle vytvořený stát, který nemá vlastní historii!


Nepřihlášený uživatel

#43337 Re:

2015-03-18 23:47

#43336: Sláva Novorusku!!! -  

 Jak jste na takovou hloupost přišel? I bolševická historie okupace Ruskem je historii, stejně jako jasné hranice Ukrajiny jako součásti právního řádu Ruské federace, jako nástupnického státu CCCP jsou historií Ukrajiny. 

Návraty k Velké Moravě, či ještě dále do minulosti jsou hloupostí. Pro současnou politiku májí především smyslu události o kterých ještě někdo živý může mluvit, případně jsou natolik závažné, že byly velmi dobře zdokumentovány např. šoa, I. a II. světová válka atd. Takových událostí ale není v historii 200 let mnoho. 

Novorusko a nedodržení této smlouvy A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf  jsou spíše zločinem než čímkoliv jiným. Tzv. novorusko je bohužel naprosto evidentní propagandistický blábol právě z Ruska. 

Lojza

#43338 Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-18 23:48

Proč jste volil komunistu Miloše Zemana sliboval, že bude páchat velezradu? Jste snad také komunista a páchání vlastizrady je vám vlastní? Vy nedodržujete demokratickou Ústavu tohoto státu? Vy se jí také chystáte změnit a zavést vůdčí úlohu KSČ opět? 

Vy jste se asi docela zbláznil. Jak Miloš Zeman zapřičinil pád vlády???

Vám asi šíbe. Pád Přesčasovy vlády si odhlasovala sama sněmovna.A to po neskutečných skandálech vládní koalice s korupcí poslanců, po sexuálních aféře  Přesčasa, manželské nevěře, sledování tehdy legitimní manželky pracovníky BIS, nehorázné odměny pracovnici, co dělala Přesčasovi přesčasy a noční směny, dřela jako kůň. A to vše platil daŇový poplatník.

Pro pád  hlasovali dokonce i sami koaliční poslanci.  Dokonce i poslanci z Pttákostrany.

Prostě když řekne Zeman "dole" je to šlatně. A když řekne "nahoře" , je to opět špatně. Vy nenávidíte  Zemana a nějaký zcestný důvod si vždy najdete.

Volbou Miloše Zemana jsem neporušil ústavu. A to i tehdy, pokud by byl členem KSČM, jako že není.

Nehodlám zavádět vedoucí úlohu jakékoliv strany. V žádné straně nejsem.

V současné době tu funguje reálně vedoucí úloha pravicových stran, byť nemá oporu v zákonech.

A existuje silná cenzura sdělovacích prostředků.


Nepřihlášený uživatel

#43339

2015-03-19 00:38

Obyvatelé Hannoveru obvinili Merkelovou z podpory nacistů na Ukrajině

 
 
17. 3. 2015     zdroj
Více než 500 obyvatel Hannoveru vyšlo 14. března do ulic na protest proti "amerikanizaci" Evropy a napjaté atmosféře kolem ukrajinské krize, informuje Press TV. "Chci vidět Merkelovou před soudem, kde bude dokázáno, že podporuje nacisty na Ukrajině," prohlásil na shromáždění německý novinář, bývalý zaměstnanec televizní stanice ARD Christoph Hörstel.


Kromě obvinění na adresu kancléřky SRN Angely Merkelové skandovali účastníci shromáždění následující hesla: "Zastavte teror", "Stop novému světovému řádu", "Chceme žít jako svobodní lidé ve svobodném Německu".

Shromáždění bylo organizováno prostřednictvím sociálních sítí. Účastníci pochodu se opírali o principy "míru, porozumění a solidarity".

Připomeňme si, že na konci ledna podobné manifestace proběhly v Erfurtu, kde hnutí Pegada uskutečnilo shromáždění pod heslem "Evropané-vlastenci proti amerikanizaci Západu" a žádali od USA, aby nerozpoutávaly třetí světovou válku a nedovolily "přerušení vztahů s Ruskem".

Hnutí Pegada nemá nic společného s protiislámským hnutím Pegida, která vystupuje za zpřísnění imigračních zákonů a je pořadatelem nedávných demonstrací v Drážďanech.
Samanta

#43340 V Hanoveru o fašismu na Ukrajině vědí

2015-03-19 00:45

Obyvatelé Hannoveru obvinili Merkelovou z podpory nacistů na Ukrajině

 
 
17. 3. 2015    Více než 500 obyvatel Hannoveru vyšlo 14. března do ulic na protest proti "amerikanizaci" Evropy a napjaté atmosféře kolem ukrajinské krize, informuje Press TV. "Chci vidět Merkelovou před soudem, kde bude dokázáno, že podporuje nacisty na Ukrajině," prohlásil na shromáždění německý novinář, bývalý zaměstnanec televizní stanice ARD Christoph Hörstel.

Kromě obvinění na adresu kancléřky SRN Angely Merkelové skandovali účastníci shromáždění následující hesla: "Zastavte teror", "Stop novému světovému řádu", "Chceme žít jako svobodní lidé ve svobodném Německu".

Shromáždění bylo organizováno prostřednictvím sociálních sítí. Účastníci pochodu se opírali o principy "míru, porozumění a solidarity".

Připomeňme si, že na konci ledna podobné manifestace proběhly v Erfurtu, kde hnutí Pegada uskutečnilo shromáždění pod heslem "Evropané-vlastenci proti amerikanizaci Západu" a žádali od USA, aby nerozpoutávaly třetí světovou válku a nedovolily "přerušení vztahů s Ruskem".

Hnutí Pegada nemá nic společného s protiislámským hnutím Pegida, která vystupuje za zpřísnění imigračních zákonů a je pořadatelem nedávných demonstrací v Drážďanech.
 
Propagace a podpora fašismu a nacismu  je nezákoná. Má být trestána podle zákona. Pravý sektor, Banderovy fašistické bandy a fašistická chunta na Ukrajině, to je děs a hrůza. Pomoc jim odporuje mezinárodním zákonům  a dohodám a má být trestána podle zákona.Němci si pamatují své tragické zkušenosti .Díky za jejich statečné postoje.

Nepřihlášený uživatel

#43341 Re: Re: To bude legrace, až se tentokrát bude potáce ožralá Krnáčová s ožralým superdebilem Zemanem

2015-03-19 01:24

#43308: - Re: To bude legrace, až se tentokrát bude potáce ožralá Krnáčová s ožralým superdebilem Zemanem spol 

 MYSLIM SI, ZE KORUNU ZABALI DO PRUHLEDNE FOLIE .  JISTOTA JE JISTOTA  !!!!


Nepřihlášený uživatel

#43342 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 01:29

#43332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Drž hubu ty havloidní zmetku  on má 100% pravdu jen bych s ním polemizoval s tím že Putin neměl na Krymu zasahnout. On musel a udělal tak dobře. Ty havloidní zmetku a debile a jak se dostali zbraně do rukou majdanistů . Tam to začalo. Obyvatelé Donbasu brání svou zem, protože nechtějí aby se jim pod okny pochodoval Pravý sektor a podobná sebranka a křičela ty svoje banderovská hesla.


Nepřihlášený uživatel

#43343 Re: Rusko je země "neomezených" možností :-/

2015-03-19 02:38

#43331: - Rusko je země "neomezených" možností :-/ 

 A co na to signatari petice proti NATO,USA a EU? Aha nic,Putin muze...on je nas..)


Nepřihlášený uživatel

#43344 Re:

2015-03-19 02:40

#43336: Sláva Novorusku!!! -  

 Rekni to Ukrajinci a rozbije ti cumak. Ty historiku. On se odjakziva Kreml staral o to aby Ukrajina trpela. Miliony nechal vsivak Stalin zemrit hlady. A dnes ma nekdo tu drzost na ni plivat? Srandisto..


Nepřihlášený uživatel

#43345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 02:47

#43342: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Obyvatele Donbasu.....haha....nasazeni rusti provokateri a aktiviste. V Lugansku byl drive normalni zivot,s mensinou rusu.

Spis se zajimej o to proc jsou separatiste zrovinka na Donbase a ne treba na zapade Ukrajiny.


Nepřihlášený uživatel

#43346 Re:

2015-03-19 05:04

#43245: -  

 Němcová nemá pravdu. Zemanovi nejen cestu do Moskvy zaplatíme, ale přidáme mu diety do konce volebního období. Jen ať se už pro Boha nevrací.


Nepřihlášený uživatel

#43347 Re: Re:

2015-03-19 05:13

#43346: - Re:  

 Ted je na  Blbinkach jak arogantni Jakunin upozornuje Zapad ze Rusko uz dale ponizovat a urazet nelze.

Vypada to ze ten chlap ani nechape ze Rusko je novodoby okupant...dokonce to prohlasil ted v Praze,aby nam vsem bylo jasno...Takove mirne,ale jasne tytyty a bububu. 

Muze se pak nekdo divit reakcim EU a NATO?


Nepřihlášený uživatel

#43348 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 07:02

#43342: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Typické zvratky člena rusofašistické páté kolony a voliče zemana.


Nepřihlášený uživatel

#43349 Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 07:10

#43338: Lojza - Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Lojzo, nechlastej a bude i na chleba a nájem!


Nepřihlášený uživatel

#43350 Re: V Hanoveru o fašismu na Ukrajině vědí

2015-03-19 07:14

#43340: Samanta - V Hanoveru o fašismu na Ukrajině vědí 

 Když se ti ten putinstán tak líbí tak se tam přestěhuj, nic ti v tom nebrání.