MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#43351 Re: Re: Re:

2015-03-19 07:16

#43347: - Re: Re:  

 Vyřvává podobně jako svého času Hitler a jeho hlásné trouby.


Nepřihlášený uživatel

#43352 Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 08:05

#43338: Lojza - Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Proč jste volil komunistu Miloše Zemana sliboval, že bude páchat velezradu? Jste snad také komunista a páchání vlastizrady je vám vlastní? Vy nedodržujete demokratickou Ústavu tohoto státu? Vy se jí také chystáte změnit a zavést vůdčí úlohu KSČ opět? 

Vy jste se asi docela zbláznil. Jak Miloš Zeman zapřičinil pád vlády???

 

Komunisticko nacistický superidiot Miloš Zeman zničení především Sněmovny a pád vládda vydával sám jako splněný slib voličům. Je to nacisticko komunistická zrůda. 

Vám asi šíbe. Pád Přesčasovy vlády si odhlasovala sama sněmovna.A to po neskutečných skandálech vládní koalice s korupcí poslanců, po sexuálních aféře  Přesčasa, manželské nevěře, sledování tehdy legitimní manželky pracovníky BIS, nehorázné odměny pracovnici, co dělala Přesčasovi přesčasy a noční směny, dřela jako kůň. A to vše platil daŇový poplatník.

 

Nečas skutečně smíchal soukromý život s politickým. Celá aféra je ve skutečnosti velmi podivná. Nečas udělal chybu již na záčátku, kdy odmítl ochranku a tedy případná nebezpezpečí, která se jistě objevují musel řešit nestandardní cestou. 

Nic to ovšem nemění na tom, že vládní koalice měla stále většinu a Zeman dopředl odmítl jmenovat premírem předsedu vítězné strany koalice. Tedy byl to on, kdo v době vládní krize zničli Sněmovnu, je to komunisticko nacistická zrůda. 

Pro pád  hlasovali dokonce i sami koaliční poslanci.  Dokonce i poslanci z Pttákostrany.

Prostě když řekne Zeman "dole" je to šlatně. A když řekne "nahoře" , je to opět špatně. Vy nenávidíte  Zemana a nějaký zcestný důvod si vždy najdete.

Volbou Miloše Zemana jsem neporušil ústavu. A to i tehdy, pokud by byl členem KSČM, jako že není.

Nehodlám zavádět vedoucí úlohu jakékoliv strany. V žádné straně nejsem.

V současné době tu funguje reálně vedoucí úloha pravicových stran, byť nemá oporu v zákonech.

A existuje silná cenzura sdělovacích prostředků.


Nepřihlášený uživatel

#43353 Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 08:21

#43352: - Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 To ma byt vtip? Pravicove strany...? U nas mame vladnouci pravicove strany? Ty videly pravici tak akorat z rychliku....strany prolezle byvalymi svazaky a komunisty,nikdy nejsou pravicove...komunista je komunista...to se neda reformovat.

Takze u nas mame levici. Tak je to. 


Nepřihlášený uživatel

#43354 Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 09:20

#43352: - Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

Pro pád  hlasovali dokonce i sami koaliční poslanci.  Dokonce i poslanci z Pttákostrany.

 Nikoliv pro pád, ale pro rozpuštění Sněmovny, protože jim nic jiného nezbylo, neboť Zeman deklaroval, že vládu kterou sestaví bude udržovat do voleb klidně rok. Sestavil vládu výhradně z členů (až na naprostou výjímku) KSČ kdy většina navíc byli členy jeho nacionacistické bandy Zemanovců podle vzoru Sládkovci. 

 

Prostě když řekne Zeman "dole" je to šlatně. A když řekne "nahoře" , je to opět špatně. Vy nenávidíte  Zemana a nějaký zcestný důvod si vždy najdete.

Níkoliv, Zeman je naprosto ukraden, vadí jeho nedemokratické jednání, jeho komunisticko nacistické lhaní, jeho oplzlost, alkoholismu a jeho pornografická dcerunka. Vadí mi velmi jeho banda zločinců, která ho obklopuje, od Augustina počínaje až po KGBáka Remka. 

Volbou Miloše Zemana jsem neporušil ústavu. A to i tehdy, pokud by byl členem KSČM, jako že není.

Neznalost zákona neomlouvá, volbou člověka, který masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky jste se stal jeho spolupachatelem, to je realita, nic menšího jste skutečně neprovedl 

Nehodlám zavádět vedoucí úlohu jakékoliv strany. V žádné straně nejsem.

V současné době tu funguje reálně vedoucí úloha pravicových stran, byť nemá oporu v zákonech.

Žádná vedoucí úloha pravicových politických stran tu není, colil jste post bolševickou bandu StBáků Babiše, kteří vládou společně s další bolševickou pakáží ČSSD, bohužel z většíny to skutečně tak v ČSSD je. Už tahle věta o "vedoucí úloze" bez podpory zákony vás usvědčuje z toho, že neznáte ústavu, demokracii, článek o volné soutěži politických stran, základní pravdilo, že každý člověk v ústavní pozici musí !!! být demokratem, ústava mu to nařizuje. Přečtete si vy komunisticý blbe. Reálně jste bohužel dopravil zločince Miloše  Zemana do pozice absolutně beztrestného, tedy jste jeho nepochybným spolupachatelem ve velezradě, kterou páchá. Netvařte se, že nemáte žádnou odpovdědnost za vaší volbu. 

A existuje silná cenzura sdělovacích prostředků.

Žádná cenzura sděllovacích prostředků neexistuje, to že nepublikují "názory" z názorových serverů je tím, že nelze tyto "názory" doložit, jak to vyžaduje standardní novinářská páce. To jen vy naprostý bolševický idiot, věříte stejně jako komunistický nácek Miloš Zeman tzv. "názorovým serverům", které tu realizují tvrdou ruskou propagandu, tak pěkně "sdružených" na pravdive.eu.  Přitom je velmi snadné, jejich míchanici lží a polopravd učelově sestavených tak, aby vyvolaly dojem, že demokracie je zločinná uvést na pravou míru, už jen to, že u drtové většiny těchto lží nelze dohledat, kdo je napsal, jak ten člověk vypadá, jaké je polické strany členem či zdali není agentem FSB. Drtivá většina těch naprostých blábolů je přímo vymyšlena. Podstatné je také to, že se nejedná o "zpravodajstí", ale o "názory" proto jsou to "názorové servery", pokud se totiž tvářili jako noviny, vystavily by se trestnímu postihu, neboť bez nejmenších pochyb šíří poplašné zprávy. 

 

Tedy neváhejte a konečně si přečtěte Ústavu a Zákon o volbě prezidenta republiky, přestaňte číst žvásty na neonacistických serverech typu parlamentní listy a až to konečně uděláte, snad vám také konečně dojde jakým je Miloš Zeman odporným komunisticko - nacistickým zločincem. 

Nedílnou součástí komunistický blbe, je kultura a morálka, nelze kulturu a morálku nahradit komunistickou "kulturou" a komunistickou "morálkou", tyto "kategorie nemají nic společného s reálnými kategoriemi kultura a morálka, jak jistě nahlédnete min. podle milionů mrtvol, které vyprodukovaly komunisté sami i společně s nacisty. 

 

Jindra z Ostravska

#43355 Re: Braňme našeho prezidenta!!!

2015-03-19 09:41

#15241: -  

 Vážení,11.100 "občanů"podepsalo petici proti našemu prezidentu a nyní s tím šli do Senátu.Chtějí podat žalobu u Ústavního soudu:Prosím použijte námi podepsanou petici na obranu pana prezidenta ať si těch pár Havlovců již konečně uvědomí,koho osočují.Kdo to jakživ viděl aby se hrstka lidí chovala tak jak nyní v naší republice.Pokud se jim zde nelíbí dejte jim možnost odchodu tam kde budou spokojeni a normální lidi nechaji spokojeně žít.Jinak totiž všichni ti co si berou DEMOKRACII do úst-jsou jen paraziti a ty je třeba zlikvidovat.


Nepřihlášený uživatel

#43356 Re: Re: Braňme našeho prezidenta!!!

2015-03-19 09:56

#43355: Jindra z Ostravska - Re: Braňme našeho prezidenta!!! 

 "Jinak totiž všichni ti co si berou DEMOKRACII do úst-jsou jen paraziti a ty je třeba zlikvidovat".   No vida, komunista Jindra z Ostravskachce za použití slova DEMOKRACIE vraždit. Jak příznačné pro komunistickou, veskrze parazitní pakáž.


Nepřihlášený uživatel

#43357 JE TŘEBA ODVOLAT prezidenta !!!

2015-03-19 10:19

#43355: Jindra z Ostravska - Re: Braňme našeho prezidenta!!! 

 Milá soudružko  Jindro Kabrhelová, nevím, o jaké " hrstce "  to mluvíte, zde máme 105 000 tis.  podp. a papírovou peticí se od 10 tis. podpisů již musí zabývat kompetentní orgány. Stále máte komunismus v krvi, ale vsadím se, že jste v r. 89 chodila s trikolorou a plackou OF v klopě a ted jste zemanovkyně - překabátěná figurka. Milá soudružko, koho z naší společné země vyhazujete ? My antikomunisti jsme v exilu již byli, na to jste asi zapomněla.. Aha, vy jste měla v r. 68 jiné starosti, vítala jste Rusáky, je mi to jasné..

PS : KOMUNISTI LIKVIDOVALI LIDI, KTEŘÍ SE JIM NEHODILI...


Nepřihlášený uživatel

#43358

2015-03-19 10:28

Podporuji Miloše Zemana v jeho boji proti havlistické kavárně!!!


Nepřihlášený uživatel

#43359 Re:

2015-03-19 10:40

#43358: -  

 Obraťte se laskavě na tyto stránky které jsou určeny pro vás a vám podobné:http://www.peti ce24.com/petice_za_podporu_miloe_zemana


Nepřihlášený uživatel

#43360 Re:

2015-03-19 11:11

#43358: -  

 Ty podporuješ to ožralé hovado?? To se máš čím chlubit teda, ale ne na této petici. Jdi si ho podporovat na tu vaší, kde je vás sakra málo, co?!?!?!


Nepřihlášený uživatel

#43361 Re: JE TŘEBA ODVOLAT prezidenta !!!

2015-03-19 11:24

#43358: -  

 Superdebilita je pro zemanovce typická vlastnost. Vaše petice je soudruhu trochu jinde.. 


Nepřihlášený uživatel

#43362 Re: JE TŘEBA ODVOLAT TUZEMANA !!!

2015-03-19 11:49

#43358: -  

 Podporujtre si třeba růžová *ovínka, ale na vašich " peticích "...

hogofogo

#43363 majzanek

2015-03-19 12:07

 Pane Majzanku Vy jste tak dokonalej lhar,ze uz tem svym lzim i verite....a jak se tak na Vas koukam,tak vono co mate na hlave patri do kalhot


Nepřihlášený uživatel

#43364 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA

2015-03-19 12:38

#43332: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJEKTIVITA 

 Máte částečně pokřivený názor na to co se tam děje.

třeba věta.....  a vy to líčíte tak, jako když Ukrajina napadla tuto pakáž a to dokonce na území Ukrajiny A  CO JINÉHO ? UKRAJINA SKUTEČNĚ NAPADLA, MÍSTO VYJEDNÁVÁNÍ, JAK VY ŘÍKÁTE TUTO PAKÁŽ., JSTE SNAD VŮL ?

Ukrajinská administrativa by snad usilovala o život libovolného Ukrajince s libovolnou národností, pokud by dodržoval zákony Ukrajiny a dokonce i v případě, že by je nedodržoval? UŽ VÁM TO ŘÍKÁM PO DRUHÉ,  ANO, ANO ANO USILUJE O ŽIVOT UKRAJINSKÝCH OBČANŮ RUSKÉ NÁRODNOSTI ČI RUSKO MLUVÍCÍCH-SEPERATISTŮ, ALE PŘÍ ÚTOCÍCH UKRAJINSKÉ ARMÁDY UMÍRAJÍ I UKRAJINŠTÍ CIVILISTÉ. VY POŘÁD BUDE MLÍT TY SVÉ NESMYSLY. MÁTE SNAD IQ TYKVE ?

ŽE TAM JSOU I RUSOVÉ NEUKRAJINŠTÍ OBČANÉ JE VĚC DRUHÁ A S TÍM NESOUHLASÍM. PROSÍM VÁS, ALE ZKUSTE POCHOPIT ZÁKLADNÍ SKUTEČNOSTI, ŽE TEN KONFLIKT VZNIKL NA UKRAJINĚ A ZAČALO TO MAJDANISTY PODPOROVANÝMI EU A USA, KDY SE TEN PROBLÉM DÍKY TÉTO PODPOŘE VYESKALOVAL. NA DRUHÉ STRANĚ BYLY VLÁDNÍ POLICEJNÍ JEDNOTKY, KDE ZPOČÁTKU PODPORA RUSKA BYLA NULOVÁ. ČILI ZAČLO TO JAKO VNITŘNÍ UKRAJINSKÝ KONFLIKT, KTERÝ PŘEROSTL V OBČANSKOU VÁLKU... TA VÁLKA BY BYLA I NA KRYMU, KDYBY SE NEODPOJIL OD UKRAJINY, ŽIJÍ TAM PŘEVÁŽNĚ RUSOVÉ A TI NECHTĚLI BÝT SOUČÁSTI TÉ NOVÉ UKRAJINY. ANO KDYBY RUSKO NEZASÁHLO UKRAJINSKÁ ARMÁDA BY UKRAJINSKÉ OBČANY- SEPARATISTY SNÁZE POSTŘÍLELA A MOŽNÁ BY SE DO ČASNĚ PROBLÉM VYŘEŠIL.


Nepřihlášený uživatel

#43365 Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 12:52

#43354: - Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 pornografická dcerunka ? PROČ NEMLUVÍTE O SCHWARZENBERGOVY, KTERÝ JAKO KANDIDÁT NA PREZIDENTA, SPÍ S 18 LETÝMI PORNOPROSTITUTKAMI. ?

JÁ VÍM TO JE KNÍŽE, O TOM SE TADY NEMLUVÍ.


Nepřihlášený uživatel

#43366 Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 13:02

#43365: - Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Co to tady meleš ty hovado komunistický?!?!?!?!?!?!?!?


Nepřihlášený uživatel

#43367 ZEMAN JE HOVADO KTERÝ SE NEUMÍ CHOVAT A DĚLÁ OSTUDU

2015-03-19 13:03

ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalousek

#43368 Re: Zhodnocení

2015-03-19 13:05

#11549: Férový - Zhodnocení  

Kašpare ty už bud laskavě zticha.Ty už si toho pohnojil tolik,že nemáš co křičet!!


Nepřihlášený uživatel

#43369 Re: ZEMAN JE HOVADO KTERÝ SE NEUMÍ CHOVAT A DĚLÁ OSTUDU

2015-03-19 13:05

#43367: - ZEMAN JE HOVADO KTERÝ SE NEUMÍ CHOVAT A DĚLÁ OSTUDU 

 Přesně tak, člověk, který se na Hrad dostal špinavou podvodnou kampaní nemá v prezidentském křesle co pohledávat. Pryč se Zemanem!!!


Nepřihlášený uživatel

#43370 Re: Re:

2015-03-19 13:14

#43360: - Re:  

 ON  MA  MOZEK  TOTALNE  ZDEVASTOVANY  CHLASTEM !   PREKONALA  JSEM  ODPOR  A  PODIVALA  SE  NA  NEDELNI  STREPINY.  MEL  SICE  TROCHU  VIC  KRVE  V  ALKOHOLU ,  ALE  PINDAL  NESMYSLY .  TAK  NAS  POUCOVAL,  ZE  PRACE  BARMANKY  JE  PRESTIZNI POVOLANI - BRIGADA  KACENKY ,  DALE  JSME  VYSLECHLI ,  ZE  KACENKA  SE  CHYSTA  STUDOVAT  ZURNALISTIKU !!!   JAK  JI  BUDE  TATINEK  OSLOVOVAT ?  NOVINARSKA  SPINO ,  NOVINARSKY  DOBYTKU ,  SPODINO  SPOLECNOSTI ???

Myslivec

#43371 Němcová a modrozloději, táhněte v řiť

2015-03-19 13:18

 

   Myslín poukazuje na to, že ačkoliv je pravicově založený člověk, musí uznat, že komunistická strana získala o 356 870 hlasů více než ODS. "Co si o sobě vůbec myslíte? Že jste pupek světa, který bude ostatním diktovat, koho smí a koho nesmí volit, kdo smí a kdo nesmí vládnout? To je poněkud svérázné pojetí demokracie, které zastáváte," uvedl na adresu Němcové.

Paní Němcová, Vás lidé objektivně nechtějí

Upozorňuje na to, že v demokracii prostě vládne ten, koho lidé volí a chtějí. "A Vás, nezlobte se na mě, lidé objektivně nechtějí, a proto nevolí. Smiřte se s tím. Jste řadová poslankyně zastupující marginální stranu. A kopáním kolem sebe opravdu nás, své někdejší voliče, zpět nepřivoláte," uvádí.

Vysvětluje také, proč podle jeho názoru tolik lidí dalo v prezidentské volbě hlas současné hlavě státu. "Volba Miloše Zemana nebyla primárně volbou Miloše Zemana jako osoby. Pro velkou část z nás, a já se za to nestydím, to byla především volba proti lidem jako jste vy či Karel Schwarzenberg. Proti lidem, kteří již zcela ztratili poslední zbytky soudnosti a poslední zbytky styku s realitou života běžného občana této země," píše bloger.

Národ jako celek netrápí boj proti komunistům a proti Zemanovi

Podle jeho názoru Němcová neustálým bojem proti Miloši Zemanovi ohromí možná pražskou kavárnu, věčné petenty, pravdolásku a menšinu dosud věrných. "Kdybyste občas sestoupila z piedestalu elity národa, kam se samolibě stavíte, pak byste viděla, že boj proti Rusku, proti komunistům a proti Miloši Zemanovi opravdu není tím, co národ jako celek trápí," píše Myslín.

Já jsem Rudé armádě vděčný za osvobození od hrůz nacismu

 

"Nevím jak Vy, milá dámo, ale já jsem Rudé armádě vděčný za to, že osvobodila tehdejší Československo od hrůz nacismu. … Sovětští vojáci umírali po milionech, abychom dnes měli v Evropě mír. Museli umírat, protože němečtí nacističtí fanatici toužili ovládnout celý svět," uvedl Myslín.

Poukazuje také na rozdílné postoje Němcové a její strany k bombardování Jugoslávie v roce 1999 a k připojení Krymu k Rusku.

Při humanitárním bombardování umíraly tisíce lidí, při anexi Krymu ke krveprolití nedošlo

Uvádí, že při bombardování Jugoslávie před 16 lety po tisících umírali srbští civilisté, přesto mělo humanitární charakter. "Jak řekl jeden z vašich velkých vzorů a bylo zcela v pořádku,“ uvedl Myslín v narážce na výrok bývalého prezidenta Václava Havla, který bombardování Jugoslávie označil jako humanitární.

 

"Ale připojení Krymu k Rusku, při kterém byla vyslyšena vůle lidí a při kterém nedošlo k žádnému krveprolití, bylo bezprecedentní porušení mezinárodního práva," poukázal na dvojí metr s tím, že stále více lidí tuto jednostrannou propagandu odmítá.

Paní Němcová,  jděte k čertu

 

V závěru svého zamyšlení Myslín píše, že je "moc dobře", že už Němcová není u moci. Lidé této země prý potřebují více než jen laciný boj proti něčemu, ať už je to boj proti tomu či onomu. "Oni potřebují něco tvořit," podotýká s tím, že lidé jako je Miroslava Němcová "by měli jít k čertu". A co političce ODS vyčítá? "Šíříte jen zlo a nenávist, nic pozitivního nenabízíte a asi ani nabídnout nedokážete. Působíte spíše jako rozparáděná pavlačová tetka. A bohužel, Vaše vystoupení nebývají, ke škodě všech, ani vtipná," uzavřel své zamyšlení Josef Myslín


Nepřihlášený uživatel

#43372 Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 13:24

#43366: - Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 jo jsem Vám sáhl na modlu, tak jsou vsichni hned komunisticke hovada

tady je odkaz Pornomilenka

hovado komunistické a jeste k tomu neinformované komunistické hovado, jste tak akorát vy. Za prvé se nepíše komunistický ale komunistické. Vás v Práglu, kromě jiného nenaučili správně česky. A za druhé se pak ani nedivím, že takový neinformovaní, negramotové protestují....

 

Fika

#43373 Směšná morálka modrobolševiků

2015-03-19 13:24

Nedílnou součástí komunistický blbe, je kultura a morálka, nelze kulturu a morálku nahradit komunistickou "kulturou" a komunistickou "morálkou", tyto "kategorie nemají nic společného s reálnými kategoriemi kultura a morálka, jak jistě nahlédnete min. podle milionů mrtvol, které vyprodukovaly komunisté sami i společně s nacisty. 

Pravicoví modrobolševici, kteří včera hajlovali Moskvě a komunismu,  dneska USA a kapitalismu, kradou jako straky a rozkurvili celý stát mi mohou kázat o morálce. Pokud by fungovala justice objektivně, byli by jste všichnii dávno za mřížemi, kam už dávno patříte. Neznáte špinavý peníze a blijete taty o morálce. O jaké? O zlodějské? O tunelovací? O kolaborační? Ty pravicový kretene.Pravicový právní stát:

Krást se může podle zákona.NEZNÁME JINÉ NEŽ ŠPINAVÉ PENÍZE. KRÁST A KORUMPOVAT JE BĚŽNÁ PRAVICOVÁ PRAXE. Korupce na půdě sněmovny je svobodný projev poslancovy vůle. Tak jděte do řiti s morálkou.


Nepřihlášený uživatel

#43374 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 13:34

#43372: - Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Ale no tak cukrouši.....že ty bys chtěl tu pornomilenku taky ojet, co? Závidíš :-)))


Nepřihlášený uživatel

#43375 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR

2015-03-19 13:35

#43374: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pád vlády Pítra Přesčase odhlasovala PS PČR 

 Haha!! Ovar Zeman ojíždí akorát tak Ovčáčka!!!!