Petice na podporu "Výzvy k záchraně České republiky"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#6

2015-03-08 01:35

No hezke. Zachranit ceskou republiku. To je velice hezke a moudre rozhodnuti. Jenze ma silneho nepritele. Islamisti jsou druhoradi i kdyz rozhodne nebezpecni. Nejprve by se vsak mela ceska republika zbavit  nasich ulhanych a zdegenerovanych uplatnych politiku od Kaluska po Babise co jim jde jen o rozkradani majetku pak zavrit hranice vystoupit s NATO I EU vyhnat uz ted nalezle imigranty a dal se stat neutralnim statem. Dat do poradku pole lesy drobne podniky rozvijejici kulturu naroda a schopnost samouziveni se. Zahajit proces ozdraveni naroda od socialnich jistot  mladych rodin po seniory. Zavest normy na potraviny, normy pro  zdravi farmacii a prestat cpat hnuj do lidi.  Naucit lidi ze nic neni zadarmo ale kdyz pracuji maji narok na zdravou vyzivu, zdravotnictvi i kjlidne stari. Prestat vyrabet mraky nesmyslnych silnic ci stavet uz ted nepotrebne prepravni haly zabirajici pozemky na pestovani. Ozdravit skolstvi a nedavat prednost penezum ale rozumu kde chytre dite bohuzel treba s rodiny socialne slabe nema sanci na studie. Pomoci vzkrisit vodni toky dbat na cistotu odpadu a splodin. Prestat vyrabet nad-lidi s milardovym ziskem s trestnych cinnosti. Zredukovat pocet administrantu a zvysit pocet pracujicich kteri vyrabeji hodnoty nez machanim tisice razitek na jedno povoleni. Konkretozivat osoby pachajici trestnou cinnost dat trestnimu radu pruzracnost a poctivemu obcanu bezpecnost na ulicich a verejnych mistech. Clovek musi vedet ze za trestnou cinnost je trest a ten musibyt neodkladny a tez musi vedet ze kdyz pracuje muze svobodne bez strachu prochazet pomestech vedet ze ma pravo na sve zazemi rodinu a po uplynuti casu i na seriozni duchod pro doziti. Zatim co dneska se zlodeji chechtaji pod plastikem nesmyslnych paragrafu kterym nerozumi ani pravnici, Duchodci zaplnuji mista pod mostem a projit se mestem je bezpecne asi tak jako prochazet minovym polem.

 

TAK kde zacit se zachranou republiky??? Kdo zajisti ze ten co ji bude chtit ozdravit neskonci jako dalsi zkorumpovany Radek John, Kalousek, Necas, Klaus nebo Babis????    

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-03-08 07:35:00

#6: -  

 Moc hezky napsané plný souhlas.Jen mé mrzí ,že se nepodepíšete.Neni se zaco stydét.Pravda nic než pravda. Chtelo by to být ráznéjší,tvrdši a neustále tlačit na politiky ,aby naše názory brali v potaz  a velmi vážné a nepotřebovali nás jenom při volbách.Denodení nátlak a pozadovat neustále  od nich co pro ten který problém délají.Myslím,že by jsme méli nekompromisné vyžadovat schválení referenda.Ješté  jednou díky.Jirkovský Křešice


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2015-03-10 18:10:27

#6: -  

 - Zdravím : jsem totožného názoru : naplnění daných cílú si však vyžaduje především vhodné osobnosti (architekty státu), kterým půjde o skutečné dobro a rozvoj našeho národa : těch faktorů k potřebné nápravě (či správným směrem) je mnohem více : zatím - Jirka - Harrachov.