Petice na podporu "Výzvy k záchraně České republiky"


Nepřihlášený uživatel

#1

2015-03-06 19:49

Islamizmus je nesmyselní náboženstsvíbez možnosti zabespečení života lidí ahlavne úplne bez smyslu života.K tomu,aby se udržel vyžaduje agresivitu a války i v rámci vlastního bipolárniho náboženství.Tedy,jakonáhle jim ekonomické možnosti dovolí okamžite zařčínají válčit,jinak vědí žít i ve falešné pokoře . . .

Nepřihlášený uživatel

#2

2015-03-07 08:17

Myslím, že petice vystihuje vše, ČR by měla fungovat podlě švýcarského vzoru a ne se stát vazalem jiných. Jedině jako suverénní stát máme šanci přežít...

Nepřihlášený uživatel

#3

2015-03-07 15:09

Náš stát by se měl prioritně postarat o svoje slabé, postižené a trpící občany, zejména děti: Je to nemravné a představitelé ČR by se měli stydět hrát si nyní na pomoc těm co jsme je pomáhali uvrhnout do utrpení, opravdu hnusné pokrytectví je mi to odporné.

Nepřihlášený uživatel

#4

2015-03-07 18:00

musíme být kompaktní stát a ne stát rozrušovaný cizími vlivy, které mají jediný cíl destabilizaci, chaos

Nepřihlášený uživatel

#5

2015-03-07 20:24

Tato petice, pokud ji někdo "nahoře" vezme v potaz, není ani tak jenom o "záchraně ČR"! A dá se vůbec ČR - tato rozkradená, degenerující, cizím korporacím a politickým manipulátorům odevzdaná republika ještě zachránit? Myslím, že jenom petice nepomůže ke zvratu zmíněného problému. "Naši" zaprodaní vazalové-vlastizrádci ( tak vlastizrádnou vládu jsme tu ještě neměli!!!) zůstanou hluší a slepí...Tragické...!!!

Nepřihlášený uživatel

#6

2015-03-08 01:35

No hezke. Zachranit ceskou republiku. To je velice hezke a moudre rozhodnuti. Jenze ma silneho nepritele. Islamisti jsou druhoradi i kdyz rozhodne nebezpecni. Nejprve by se vsak mela ceska republika zbavit  nasich ulhanych a zdegenerovanych uplatnych politiku od Kaluska po Babise co jim jde jen o rozkradani majetku pak zavrit hranice vystoupit s NATO I EU vyhnat uz ted nalezle imigranty a dal se stat neutralnim statem. Dat do poradku pole lesy drobne podniky rozvijejici kulturu naroda a schopnost samouziveni se. Zahajit proces ozdraveni naroda od socialnich jistot  mladych rodin po seniory. Zavest normy na potraviny, normy pro  zdravi farmacii a prestat cpat hnuj do lidi.  Naucit lidi ze nic neni zadarmo ale kdyz pracuji maji narok na zdravou vyzivu, zdravotnictvi i kjlidne stari. Prestat vyrabet mraky nesmyslnych silnic ci stavet uz ted nepotrebne prepravni haly zabirajici pozemky na pestovani. Ozdravit skolstvi a nedavat prednost penezum ale rozumu kde chytre dite bohuzel treba s rodiny socialne slabe nema sanci na studie. Pomoci vzkrisit vodni toky dbat na cistotu odpadu a splodin. Prestat vyrabet nad-lidi s milardovym ziskem s trestnych cinnosti. Zredukovat pocet administrantu a zvysit pocet pracujicich kteri vyrabeji hodnoty nez machanim tisice razitek na jedno povoleni. Konkretozivat osoby pachajici trestnou cinnost dat trestnimu radu pruzracnost a poctivemu obcanu bezpecnost na ulicich a verejnych mistech. Clovek musi vedet ze za trestnou cinnost je trest a ten musibyt neodkladny a tez musi vedet ze kdyz pracuje muze svobodne bez strachu prochazet pomestech vedet ze ma pravo na sve zazemi rodinu a po uplynuti casu i na seriozni duchod pro doziti. Zatim co dneska se zlodeji chechtaji pod plastikem nesmyslnych paragrafu kterym nerozumi ani pravnici, Duchodci zaplnuji mista pod mostem a projit se mestem je bezpecne asi tak jako prochazet minovym polem.

 

TAK kde zacit se zachranou republiky??? Kdo zajisti ze ten co ji bude chtit ozdravit neskonci jako dalsi zkorumpovany Radek John, Kalousek, Necas, Klaus nebo Babis????    


Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2015-03-08 07:35

#6: -  

 Moc hezky napsané plný souhlas.Jen mé mrzí ,že se nepodepíšete.Neni se zaco stydét.Pravda nic než pravda. Chtelo by to být ráznéjší,tvrdši a neustále tlačit na politiky ,aby naše názory brali v potaz  a velmi vážné a nepotřebovali nás jenom při volbách.Denodení nátlak a pozadovat neustále  od nich co pro ten který problém délají.Myslím,že by jsme méli nekompromisné vyžadovat schválení referenda.Ješté  jednou díky.Jirkovský Křešice


Nepřihlášený uživatel

#8

2015-03-08 08:57

škoda, že nemají úspěch též petice proti nacistické exekuční genocidě, která rdousí milióny Čechů www.reformyzdola.cz

Nepřihlášený uživatel

#9

2015-03-08 09:28

Každý musí zachovávat zákony a zvyklosti země, kde žije, nebo chce žít. Nelze po nikom chtít. aby se stal hostem ve své vlastní zemi a uhýbal přistěhovalcům, kteří tohle nechtějí respektovat. Nechceš? Pak se vrať tam, odkud jsi přišel. Tečka a konec další debaty.

Nepřihlášený uživatel

#10

2015-03-08 09:52

Americkou armádu raději než zelené mužíčky z východu. Tato aktivita je nejspíš podobně financovaná jako "rakety tady nechceme". V desinformacích jsou "sověti" absolutní světová špička a užitečných idiotů je mi líto.
Zeman je levičák, ale čitelný a nazývá věci tak, jak se mu jeví. Žádné bláboly. Jistě, že nemusím se vším souhlasit. Ale je většinově zvolený!
Tak se snažme se s tím smířit.
Piešťan

#11 Re:

2015-03-08 11:23

#10: -  

 Dovolte mi s Vámi nesouhlasit v prvním odstavci Vašeho příspěvku, kde, říkáte, cituji:

"Americkou armádu raději než zelené mužíčky z východu."  Konec citátu.

*

Uvědomujete si, kdo chaos v Arabských zemích zasel ? Kdo rozvrátil fungující arabské státy, aniž byla vydána rezoluce OSN, pod záminkami "zbavení země tyrana", "zavedení demokracie" ? 

Plody americké diplomacie a vojenských zásahů jsou neblahé, zejména pro Evropu.

Proto říkám: NE US Army na území České republiky a dodávám: NE žádné cizí armádě na území České republiky, když už jste podlehl západní masáži o zelených mužíčcích.

 


Nepřihlášený uživatel

#12

2015-03-08 12:22

Přejme si hodně štěstí!

Nepřihlášený uživatel

#13

2015-03-08 18:59

Ať už je skutečnost jakákoliv, počtvrté se napálit od svých tzv. "spojenců" nenecháme. V minulém století byly tři úhelné body, jak vnímáte roky 1938, 1968 a 1990? Pokaždé jinak, ale vždy nás tzv. "spojenci" hodili přes palubu, nezastali se nás. Nechali nás na holičkách. Přiznala to o roce 1968 i Madeleine Albrightová. Takže počtvrté se již napálit nedáme, souhlasíte?

Nepřihlášený uživatel

#14 Re:

2015-03-09 10:38

#2: -  

 To se ti povedlo - prý podle Švýcarského vzoru ... :-) Ve Švýcarsku jsou na rozdíl od nás statisíce muslimských přistěhovalců ...


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2015-03-10 18:10

#6: -  

 - Zdravím : jsem totožného názoru : naplnění daných cílú si však vyžaduje především vhodné osobnosti (architekty státu), kterým půjde o skutečné dobro a rozvoj našeho národa : těch faktorů k potřebné nápravě (či správným směrem) je mnohem více : zatím - Jirka - Harrachov.


Nepřihlášený uživatel

#16

2015-03-10 20:01

Muslimové si pořádek musí udělat sami a sami taky za svobodu bojovat.Emigrovat musí do muslimských zemí,protože tady na to jejich vyznání nejsme zvědavý.
Milka

#17 Re:

2015-03-16 00:40

#5: -  

 Hmmm, máte pravdu, vše je o penězích, za ně by zaprodali i vlastní babičku. Fuj, je mi těžko z těch, kteří vládnou a nemají soudnost. Nevím, proč bychom za náš stát my  obyčejní měli jít do války a nasazovat krk. To ať si vyřídí ti hajzlíci mezi sebou. Vojsko nepotřebujeme, ale davy lidí se zbraněmi, aby postříleli ty zloděje, nenažrance a lumpy, kteří se nestarají o invalidní, důchodce a sociálně slabší. Z našich peněž krmí přistěhovalce, cikány a kde koho. Kdyby měli dát ze svého, jen by jinak rozhazovali.


Nepřihlášený uživatel

#18

2015-03-16 20:43

Dnes jste lidumily, kteří tvoří politiku, viz. Dienstbier, hnáni před soud už jen proto že říkáte pravdu o cikánském rasismu, ano oni jsou podporováni, ano oni nikdy nebudou o hladu a bezdomovci, ač jejich inteligence nedosahuje inteligenci veverek, budou ve všech školách upřednostňovány a vše se jim zaplatí, ač nemají základní hygienické návyky, tak se jim koupí mýdlo, pračka, prací prášek, ač nebudou nikdy experty na IT tak jim sociálka koupí nejdražší notebook, mimochodem zaplatí obědy svačiny, montérky a náklady na cestu do školy, u nás jim platí i vlastní bus. No a stejně budeme podporovat azylantské islamisty, nemáme už toho dost?


Nepřihlášený uživatel

#19 Re: Re:

2015-03-17 06:03

#14: - Re:  

 Presne tak....ja mam fakt z lidi co tyhle petice vytvareji smisene pocity. At zije propaganda..jsou tady emigranti,ale nevim ze by nepracovali. Zato znam dost lidi,co si cely zivot jen stezuji a romove..skoda mluvit..

Urcite islamismus expanduje a je treba to resit...nevidim ale jediny duvod odmitat slusne emigranty,pze cesi se citi ohrozeni...opravdovy alibismus neschopnych.


Nepřihlášený uživatel

#20

2015-03-18 12:49

Křesťané jsou v muslimských zemích nejen občané 2.kategorie,ale IS je cíleně vyvraďuje.v současné době je pronásledování křesťanu horší než za císaře Diokleciána,který nechával křesťany předhazovat lvům. IS jej svojí brutalitou překonal a máme se na co těšit,až je zdejší mlčící muslimská komunita je začne napodobovat.....Zatím jsou v menšině,takže nemají odvahu,ale už Kaddáfí prohlásil,že oni zvítězí v Evropě svým počtem,protože porodnost v Evropě klesá,ale muslimové mají po pěti a více dětech,takže je jenom otázka času,kdy nás tady ,,převálcují " za vydatné podpory našich politiků v čele s madam Šabatovou....


Nepřihlášený uživatel

#22 Re:

2015-03-22 22:32

#20: -  

 No vidite a vy tak Kaddafiho milovali.....byl tak mirumilovny prece.

Uz Vam spadly ruzove bryle? 


Nepřihlášený uživatel

#23 Re: Re:

2015-03-24 11:08

#22: - Re:  

 Kaddáfí nebyl mírumilovný, to nikdo netvrdí, byl to diktátor jako každý jiný v arabských zemích, které nikdy neokusily demokracii, ale držel tu fanatickou svoloč na uzdě. Po jeho svržení se tam roztahuje al-kajda, IS a pro žádné náboženské menšiny tam není bezpečno, viz. naposled popravených 21 koptských křesťanů. Kdo si myslí, že není křesťan, tak se ho to netýká, je na omylu, ateisté představují pro džihádisty ještě mnohem větší zlo. Navíc Libye po politické a hospodářské stránce fungovala, teď je tam jen chaos a občanská válka a vše, co se tam doteď vybudovalo, postupně padá za oběť válce a všehoschopným fanatikům.


Nepřihlášený uživatel

#24 Re: Re: Re:

2015-04-03 04:02

#23: - Re: Re:  

vite jak to je....kazdy diktator jednou skonci spatne...nicmene k demokracii tenhle zaostaly svet jeste nedozral,pokud kdy vubec. Krestane tam byli odjakziva perseukovani,ted jen doufat ze je ty hordy nevybiji uplne a podari se jim emigrovat.

Islám v ČR nechceme

#25 Demonstrace proti islamizaci v Teplicích

2015-04-15 12:46

IVČRN a lokální divize IVČRN Teplice Vás zvou na demonstraci "Islám v ČR nechceme", tentokráte do Teplic, 18. dubna 2015 od 15:00 hodin na Náměstí Svobody.