PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Etana

#176 Re: Re: Re: Re: Re: z jine diskuze

2015-02-05 15:07

#174: - Re: Re: Re: Re: z jine diskuze 

 Ano, to těžko ocením, protože čtu, co jste vše řekli a napsali a co udělala Kiňová a její rodina, vidím ty úděsné manipulace, které předvádíte na fcb i zde. Takže se zdá, že o prachy jde spíš vám, mně je to fuk, nemám s Kiňovými ani s jinými cikány nic společného. S anticigány z různých Řádů ale už vůbec ne.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#194 ano petici, ano Kláře

2015-02-05 18:29:41

#176: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: z jine diskuze 

 No, já se na Vás ani nezlobím, ani nezkouomám , s kým máte co společného :-))) proč , taky. Třeba jste rybářském spolku, každý má právo na výběr...

  Ale ne každý se v problematice dokáže zorientovat, někdo vidí pouze křivdu na rodině  slečny matky,  jiný se snaží vnímat objektivně informace z dokumentui. každý má právo na svůj názor. O peníze nejde ani Vám, jak nás ujišťujete, ani  nám, kteří zcela nesouhlasí se způsobem života rodin  slečny matky a babky Kiňových, o peníze jde ale jen a jen    Kiňové s Kroščenem. V tom je podstata problému. nejde o vynášení informací, jde o to, že asociace  se odvážila platit terénní pracovnice ze sbírky.  S tím rodiče patečat nesouhlasí, byť to byla zcela jasně péče vynaložená  pro zdárný rozvoj paterčat. Jinými slovy  matka má názor - starejte se,  to potřebujeme a chceme, ale neplaťte tuto péči z peněz  ze sbírky . Jak jednoduché, pak je dobrý každý argument, třeba i  národní histerie o prozrazení tajemství (ne)ohřívaného jídla a starých rohlících. Že rodina paterčat nehospodaří,  to snad bylo jasné už z dokumentu - viz přesnídávky,  malé balení jogurtů, slečna matka se "učila"  vařit - i když měla už šestiletého syna... další  info asi netřeba.