PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Etana

#119 Re: Re: Re: Sbírka

2015-02-04 20:25

#118: - Re: Re: Sbírka 

 Vážená ( vážený), kdovíkdo...paní Kińová a její partner mají evidentně málo peněz. To je v zemi, kde je chudý kdekdo, exekuce má každý druhý, na podporách, mateřských a v důchodu je půlka obyvatel země skutečně hrozný hřích a důkaz, že paní Kińová je špatná matka. 

Vy fakt, lidi, nejste soudný. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122 Re: Re: Re: Re: Sbírka

2015-02-04 20:47:04

#119: Etana - Re: Re: Re: Sbírka 

 Slečna Kiňová se paterčaty pouze zaštiťuje, jaká je matka, o tom dokumnet nic neříkal.  Výlet se školkou mohla zaplatit ze sbírky, je určena dětem, stejně tak mohla zvážit , zda potřebuje playstations I, II, III, zda opravdu musí děti  mít značkové oblečení (ne jedno, ale vždy),  zda potřebuje platit internet,  mobily, a podobně. Pokud má nouzi, jak proklamuje, musí prostě šetřit- Dělají to i ti, kteří mají dostatek, ale myslí na časy, kdy budou peníze potřeba. Především plánovat těhotenství s rozmyslem a ne mít holobyt s dítětem a chtít přivést na svět další dítě.  Z čeho by ho živila, když neměli postel ani pro sebe, ani pro staršího syna a pro očekávaná miminka nekoupili ani bodýčko.  To snad každá máma  nakoupí   pro radost. Přispěju ráda, ale těm, kteří se snaží  a poctivě hospodaří. Tady je to jen o hulákání a nadávání, že se "kdosi" nestará, nebo že se stará málo.  Osobně rodinu neznám, ale souhlasila s natáčením a  do kamery potvrdili, že je vše podle pravdy. Kam se asi poděl  honorář za natáčení,  finanční příspěvky od státu berou přece stále, .... 


Nepřihlášený uživatel

#124 Re: Re: Re: Re: Sbírka

2015-02-04 20:50:38

#119: Etana - Re: Re: Re: Sbírka 

 Proč mají slečna Kiňová a pan Kroščen málo peněz?  Matka pracovala do 18, pak dostali byt od města , ani ten nevybyvili, otec snad pracuje, ale sráželi mu exekuce. Místo,  aby šla slečna Kiňová pracovat,   raději  naplánovala těhotenství.  Pak budou  mát nedostatek až do dospělovsti dětí, teď už vlastně nepracuje ani otec. Musí se starat o děti,  .....(pečovatelky i terenní pracovnice , babička a snad i matka, zřejmě nestačí) a tak pobírá návky  NP,  nedodržuje ovšem pravidla jejich čerpání, tedy pokyny lékaře a vycházky. 

Stana
Nepřihlášený uživatel

#127 Re: Re: Re: Re: Sbírka

2015-02-04 21:17:28

#119: Etana - Re: Re: Re: Sbírka 

 mila Etano

hrajete hodne na city a na emoce

kouknete na facebook teticky Makulove ze na letenky do Kanady penize jsou

ze na koncert za jeden  listek za $130 penize jsou 

a kolik ta bohata teticka pridala Sasence na patercata? kolik dala na TU?

ne to jsou pouze nadavky a urazky Klare a vsem bilym lidem kteri  darovali cas a penize 

lidi  obetovali svuj cas aby pet malych miminek melo zarizenou strechu nad hlavou

aby meli v cem spat, aby meli vse  potrebne 

a misto podekovani od rodicu patronce je zde zaloba

a nezodpovedni rodice chteji patercatum vybilit TU

na romea jsou hezke prispevky

Transparentní účet je bankovní účet, do kterého může nahlížet veřejnost. Transparentní účet tuto možnost nabízí nejen neziskovým organizacím a občanským sdružením, ale i soukromým osobám Také se rád podívám, kolik romea.cz pro Kiňovi materiálně udělala a rád to porovnám s účtem spravovaným paní Rulíkovou pro paterčata, kde by mělo být nyní více než 660 tis. Kč.

Problém se soustředil JEN na rohlíky ( ve snaze zesměšnit a znevážit problematiku plýtvání), přitom to paní Rulíková uvedla slovy jako PŘÍKLAD opakuji JEN PŘÍKLAD a všichni víme, že problémů je celá kupa. Mně by se například líbilo, kdyby romea.cz uvedla přesnou částku finanční pomoci, kterou opatřili pro paterčata místo tzv. POZITIVNÍ DISKRIMINACE, nebo nějaké vysvětlení proč maminka odmítá pomoc Romů v pozici pečovatelek, mají k sobě přeci tak blízko včetně rituální čistoty a vyhazovaní jídla. Třeba by potřebovali pomoc zkušené romské kuchařky v pozici sociální pracovnice placené státem.