PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Etana

#29 Re:

2015-02-02 05:50

#28: -  

 zkuste i vy posuzovat případ nezaujatě...nejspíš se rodina skutečně zachovala jako rozmazlené dítě, ale proboha...ža mladá žena porodila paterčata. Zkuste si to představit. Zkuste si představit v té situaci jakoukoliv ženu, svou ženu, svou dceru. Nejen fyzické strádání během těhotenství, o porodu ani nemluvím, pak bouře hormonů, naprosto šílená situace, prostá ženská, šílený maraton kojení, přebalování, brečení děcek...jen obléknout je na vyjížďku by porazilo chlapa....Je skutečně adekvátní tu ženskou tak lehce odsoudit, že neděkuje kudy chodí, že se občas projeví jako protivná nevděčnice? 

 

 

Žiju na téhle planetě přes padesát let, za tu dobu jsem kromě slušných, milých, zdvořilých a vděčných lidí potkala spoustu fakt hnusných sobců...kdybych měla chtít každého potrestat, nechat mu sebrat majetek, s kterým neumí hospodařit, děti, které nevychovává podle mého gusta, vyhnat, aby mne neotravoval,  tak by zde byly prázdné ulice. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#30 Re: Re:

2015-02-02 05:58:12

#29: Etana - Re:  

 

  • MAXIMEGA OHNUTÍ ZÁKONA VE PROSPĚCH KINÁKŮ

    Taky si bohužel myslím, že Marksová utvoří v zákonech takových kliček a všeho možného ve prospěch téhle jediné rodiny a nikdo se o tom přitom vůbec nic nedozví! Bude se jim sypat dál a myslím, že ještě víc, ale už to nebude veřejné, aby to nevyvolávalo emoce u lidí! Poučili se, tak bude od ted ve všem co se týče prašulí poskytovaných všem Kinovcům ticho po pěšince! Tonda dostane invalidní, děda už na něm je, babka bude dál pobírat peníze za to, že hlídá vlastní vnoučata, na děti se odsouhlasí každý měsíc speciální dávka a Saša bude brát mateřskou až do smrti :-) A vy občané se koukejte pořádně v zaměstnání otáčet.... nebudu vám to říkat dvakrát!!!!


    •  

      kdo bude jednat přímo s matkou. Ministryně to nebude, a že by se našel někdo další, znalý problematiky jak legislativní, tak rodinné (ve smyslu romská problematika, paterčata, medialita rodiny), to si nemyslím (viz možné osobní následky, pokud by se nevyhovělo, nejednalo způsobem, který je pro rodinu vyhovující). Saša sama sice může jednat za rodinu, ale svými postoji, formulacemi a neustálým poukazováním na to, že se má stát starat, každého odradí. Představa, že několikrát denně volá přímo ministryni (nebo nové osobě pověřené) je pro mě zábavná.

      • Proč ne? :-)

        Pro mně osobně je to úžasná představa, jak Saša volá Marksové čtyřikrát denně, že to nezvládá!

        • Sašena a ministryně

          Jsem docela v klidu.Marksová je celá rodina Kiňů u zad... a nehne pro ně brvou.Bude o tom jen kecat a Sašena může hulákat leda tak z okna.A jejich ochránkyně Petra,která je úplně mimo jim také nepomůže.Bublina paterčata prostě splaskává a za chvíli po nich neštěkne ani pes.Neumím si představit sponzora,jak jim veze něco pro děti.Každému je jasné,že po tomhle divadle by si takový sponzor podřízl větev.Nikdo by u něj už nic nekoupil.Občas ještě někdo něco napíše,ale je jasné,že časy luxus Kiňům skončily.Haranti budou školu jen tak prolézat a za pár let se zařadí do řady naÚP jako čekatelé na invalidní důchod.Myslím,že už teď se hrozí učitelé na ZŠ,kdy ta banda nastoupí do školy a pokud je pí.uč.mladá raději nastoupí na mateřskou a pokud je těsně před důchodem,tak si vezme i předčasný důchod jen aby se s nimi nepotkala.V domě je lidé nemůžou vystát v okolí též.Katastrofa pro všechny.Třeba Sašena zatouží po emigraci a v rámci úspor vyrazí směr NORSKO.Rádi jim všichni popřejeme šťastnou cestu a zamáváme na rozloučenou.

Stana

#31 Re: Re:

2015-02-02 06:18:59

#29: Etana - Re:  

 mila Etano

chci vam podekovat za vas prispevek ktery mne presvedcil ze mam podepsat petici

ziju jiz na teto planete skoro sedesat  let z toho tricet let ziju v Kanade v Torontu

nezaujate vam muzu rict

ze kdyby tady v Kanade  babicka vyhulena jako fabrika  

prefackovala nekde na meste  socialni pracovnici nebo pecovatelku o predcasne narozene miminka

tak by babicka ty deti asi nikdy nevidela protoze by dostala  RESTRAINING ORDER

aby pecovatelky mohly v klidu delat svou praci

to je starat se o miminka

predcasne narozene deti nemaji dobre vyvinute plice

dala jste si otazku jestli tem detem  kour z cigaret na babicce a dedovi nevadi?

dala jste si otazku proc ty deti jsou stale nemocne?

viz stranka Milovice kde rodina si vyzaduje sirupy proti kasli a jine leky ktere musi casto kupovat

http://www.rcmilovice.cz/sbirka-pro-patercata/

 

ano Klara Vitkova Rulikova rekla pravdu, ta rodina o ty deti casem prijde

otec zadluzeny, rodina nic nemela

jenom  diky Klare se tem  detem pomohlo