PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

/ #30 Re: Re:

2015-02-02 05:58

#29: Etana - Re:  

 

  • MAXIMEGA OHNUTÍ ZÁKONA VE PROSPĚCH KINÁKŮ

    Taky si bohužel myslím, že Marksová utvoří v zákonech takových kliček a všeho možného ve prospěch téhle jediné rodiny a nikdo se o tom přitom vůbec nic nedozví! Bude se jim sypat dál a myslím, že ještě víc, ale už to nebude veřejné, aby to nevyvolávalo emoce u lidí! Poučili se, tak bude od ted ve všem co se týče prašulí poskytovaných všem Kinovcům ticho po pěšince! Tonda dostane invalidní, děda už na něm je, babka bude dál pobírat peníze za to, že hlídá vlastní vnoučata, na děti se odsouhlasí každý měsíc speciální dávka a Saša bude brát mateřskou až do smrti :-) A vy občané se koukejte pořádně v zaměstnání otáčet.... nebudu vám to říkat dvakrát!!!!


    •  

      kdo bude jednat přímo s matkou. Ministryně to nebude, a že by se našel někdo další, znalý problematiky jak legislativní, tak rodinné (ve smyslu romská problematika, paterčata, medialita rodiny), to si nemyslím (viz možné osobní následky, pokud by se nevyhovělo, nejednalo způsobem, který je pro rodinu vyhovující). Saša sama sice může jednat za rodinu, ale svými postoji, formulacemi a neustálým poukazováním na to, že se má stát starat, každého odradí. Představa, že několikrát denně volá přímo ministryni (nebo nové osobě pověřené) je pro mě zábavná.

      • Proč ne? :-)

        Pro mně osobně je to úžasná představa, jak Saša volá Marksové čtyřikrát denně, že to nezvládá!

        • Sašena a ministryně

          Jsem docela v klidu.Marksová je celá rodina Kiňů u zad... a nehne pro ně brvou.Bude o tom jen kecat a Sašena může hulákat leda tak z okna.A jejich ochránkyně Petra,která je úplně mimo jim také nepomůže.Bublina paterčata prostě splaskává a za chvíli po nich neštěkne ani pes.Neumím si představit sponzora,jak jim veze něco pro děti.Každému je jasné,že po tomhle divadle by si takový sponzor podřízl větev.Nikdo by u něj už nic nekoupil.Občas ještě někdo něco napíše,ale je jasné,že časy luxus Kiňům skončily.Haranti budou školu jen tak prolézat a za pár let se zařadí do řady naÚP jako čekatelé na invalidní důchod.Myslím,že už teď se hrozí učitelé na ZŠ,kdy ta banda nastoupí do školy a pokud je pí.uč.mladá raději nastoupí na mateřskou a pokud je těsně před důchodem,tak si vezme i předčasný důchod jen aby se s nimi nepotkala.V domě je lidé nemůžou vystát v okolí též.Katastrofa pro všechny.Třeba Sašena zatouží po emigraci a v rámci úspor vyrazí směr NORSKO.Rádi jim všichni popřejeme šťastnou cestu a zamáváme na rozloučenou.