MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16513 Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 09:18

#16405: - Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 Pussy Riot sú v prvom rade feministky. Bolo by zaujímavé zistiť, čo si naozaj títo tu podpísaní pod petíciou, ktorej zámienkou sa stali Zemanove bonmoty na ich adresu, o militantných feministkách, čo si napr. vo Vatikáne strkajú do zadku kríže, myslia. Hrajú sa na undergroundové punkové umelkyne, na umeleckú avandgardu, ale v ich produkcii (nájdite si - posúďte) zas nič až tak hlboko filozofického a originálneho nie je. Sú to mladé dámy s veľkým sklonom k exhibicionizmu, vyznačujúce sa na svoj vek už neprimeranou opačnou konformitou - zrejme mali v detstve problém s autoritami a dodnes im ostal sklon k výtžnostiam, a to v spojení s ambíciou byť populárnymi umelkyňami (bez talentu) určuje ich umeleckú tvorbu. Že moskovský patriarcha tiež nie je svätec a káže vodu a pije víno, je tiež fakt, ale to ich vystúpenie v pravoslávnom chráme, kde vyzerali ako farebné prezervatívy, bolo nevkusné - t.j. niečo na spôsob sadrového záhradného trpaslíka na ružovom záhone.  Dostali za to na naše pomery prísne tresty a väznice v Rusku asi nebudú na úrovni Nórska, ale to je asi tak všetko, s čím sa v ich prípade dalo nesúhlasiť. Mali dostať verejnoprospešné práce a mohli v tých svojich kostýmoch a hoci hore bez ako turistická atrakcia zametať moskovské parky. To by bol primeraný a zároveň prevýchovný trest.

Zeman len nastavil zrkadlo bezduchým snobíkom, ktorí sa hrajú podobne ako Pussy na mysliteľov a umeleckú avandgardu. Inak povedané, "pražské kavárně". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16516 Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 09:20:54

Roman Skácel
Hodonín

#16525 Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 09:31:23

#16513: - Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

To mi řekněte, když jsou Pussy Riot to vše, co zde píšete a podle mě je to ještě o dvě třídy tvrdší politický hard core, než jak ho vidíte Vy, PROČ na takový morální a etický brak musí upozorňovat právě prezident České republiky, nehvyšší ústavní činitel v zemi, navíc ve veřejném celoplošném vysílání v přímém přenosu, přičemž velmi nízce vulgárně a ještě při tom lhát o konkrétních slovech, které i tak vulgární texty písní Pussy Riot, neobsahují?

Proč?

Proboha, už konečně začněte přemýlet a nesmolte sem ty své hlouposti, jinak si mohu opravdu nejen já mylset, že nemáte všech pět pohromadě...


Nepřihlášený uživatel

#16612 Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 12:38:54

#16513: - Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 a ještě v tom chrámu zpívaly na oslavu satana, až když přišla policie začaly o putinovi, fuj, hnus a taková spodina je vyznamenaná havlovou cenou. došli jsme tak daleko, že se takové zlo považuje za správné! úpadek větší než v Římské říší před jejím úpadkem a tak my díky takovým zlosynům co neodlišují správné od zlého a řvou tady rychle  spějeme!