MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Roman Skácel
Hodonín

#16601 Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:09

#16596: - Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

K prvnímu odstavci: Co pravdy je na tom, že ve SR může pan Babiš najít "desítky a stovky miliard" úspor ročně? Pak přijde na ministrstvo financí a místo úspor utrácí a bude utrácet tato země desítky miliard na účely společesnké i vládní spotřeby? Přečtete si nejen programy stávajících vládních stran, ale i koaliční smlouvu. Tohle je spíš zřetelná politická lež, než reálný plitický projekt a klidně běžte bod za bodem. A co bylo součástí předvolebních debat, raději ani nebudu psát, jen bychom to hrotili ještě více. Populismus (demagogie) je jedna věc, politická lež je věcí jinou, já tvrdím, že politicky lhát, tedy předem vědět, že to, co slibujeme, je nesplnitelné, je prostě součástí naší národní politické kultury, kterou voliči nejen, že akceptují, ale rovnou nevědomky "požadují", s ohledem na své rozhodnutí o tom, koho volit.

Jak by mohl uspět projekt dalšího důchodového pilíře, když opozice rovnou přišpa s tím, že ho zruší ihned, jakmile bude u moci? Hodila tak do koše nepředstavitelné prostředky, které ta reforma do té chvíle stála.

To má současná opozice tvrdit, že okamžitě zruší vše, co tato vláda spáchá? Nebo slibovat rovnou, že bude schopna jakoukoli refornou splatit zbytečné navyšování státního dluhu stávající socialistickou vládou? 

S tím ostatním souhlasím, jen spojení Zemana s FSB zní na mě osobně více než konspirativně a spiklenecky, tohle netvr´dte veřejně, když to prokázat neumíte a kdybyste uměl, pak je prezidentova vlastizrada na světě a bylo by rychle s velkou mezinárodní ostudou, po interním českém problému.


Nepřihlášený uživatel

#16602 Re: Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?

2014-11-23 12:10

#16592: - Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?  

 život ještě ukáže, kdo je tady blázen. dohledejte si objektívní informace co v tu dobu prováděly spoj. státy v Panamě! to oproti tomu byl náš 68 pohádka.O Krymu a obchodních záležitostach laskavě pomlčte, když tomu tou pitomou hlavou nerozumíte, kdyby to mělo být podle vás, to bychom dopadli, hlavně, že si myslíte že jste pupkem světa, ale dočkáte se, život si vás najde, za to co zde konáte, až se budete divit.


Nepřihlášený uživatel

#16603 Re:

2014-11-23 12:11

#16600: -  

 Ano, mluvčí Hradu není ani tak podržtaška jako podržpéro.


Nepřihlášený uživatel

#16604

2014-11-23 12:12

#16594: - Karel Schwarzenberg je celoživotní demokrat a co více, odrazuje zločince a přitahuje demokraty..... 

 na blbost bohužel není léku, takoví musí bohužel až padnout na ty blbé tlámy, pak se budou divit.


Nepřihlášený uživatel

#16605 Re: Re: Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?

2014-11-23 12:13

#16602: - Re: Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?  

 Byl jsem v Panamě a vím jak to tam bylo, ale úplně jinak než prezentuješ ty,soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#16606

2014-11-23 12:20

Víte, vy všichni co tak vehementně prosazujete svou pravdu sprostotou a vulgarnosti a myslíte, že reprezentujete celý národ ani nevíte a zřejmě dlouho vědět nebudete, že pouze na základě všechstranných a ne jednostranných informací je možno dojít k objektivnímu úsudku. pro osvícení vám zasílám velmi zajímavý link, přečtěte a zamyslete se :

 

 V.Havel st. a M. Havel -důstojníci Gestapa!!!

 

domino50.blog.pravda.sk 2014 06 09

v-havel-st-a-m-havel-dostojnici-gestapa/


Nepřihlášený uživatel

#16607 Ano asi se dá souhlasit s pojmem - politická lež, byť na nás dva bych řekl neplatí.....

2014-11-23 12:27

#16601: Roman Skácel - Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

 ....co se týče důchodového piliře, který socani ruší, tam bych bohužel řekl, že ODS skutečně přišla s několika fátlními hloupostmi a tato je jedna z nich. Nebyl nutní, žádnou takovou věc zavádět, finančních produktů je celá řada a stávající (původní) důchodové připojíštění bylo funkční. Pilířování bylo velmi problematické, stát se pak ač ne fakticky tak morálně stává ručitelem. 

Další hloupostí ODS byla rovná daň kombinovaná se stropen sociální a zdravotního a neomezenými nákladovými paušály, kdy to ve skutečnosti znamenlo, že již zisk právnické osoby v objemu 10 mil. korunu "přefakturovaný" na osobu fyzickou je daněn reálně cca 8 %!!!!, proti původním 21 % plus dlaších 15 %. To byl skutečně zločin. 

Stejnou hloupostí bylo i asociální a především systémově špatné zavedení poplatků, které se staly spíše kladnou zpětnou vazbou systém dále rozvažují než zápornou zpětnou vazbou a to proto, že poplatky se staly příjmen nemocnic, lékařů a lékárníků. 

Ale tady se asi neshondeme. 

Co se týče obtížně či nemožně prokazatalených vazeb Miloš Zemana na FSB, tak to je samozřjmě věc, která se nedá prokázat - Rusko dosud archivy nikdy neotevřelo, je to názor a je to názor, ke kterému lze bohužel dospět z věcí a lidí, kteří se kolem Zemana pohybují. Proto se objevila prohlášení z mnoha stran, že Zeman "podléhá" ruské propagande, řekl bych, že zpravodajské služby západních zemí mají nejspiše velmi jasno.  


Nepřihlášený uživatel

#16608 Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 12:28

#16525: Roman Skácel - Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 ano musel protože ta lůza pitomá nic neví a tak podporuje zlo a morální úpadek. chtěl je osvítit a přeložil to správně, bohužel znýmýlil se co do kvality mnohých, nemyslel,že je to tak hluboce pod úroveň chápání takových zmanipulovaných primitivů.

Roman Skácel
Hodonín

#16609 Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:29

#16598: - Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

Základní principy demokracie v této zemi jasné ani rozumné menšině občanů nejsou, podle mě Vám je vysoké procento kolemjdoucích na ulici nedokáže ani přibližně shrnout. Už vůbec Vám jen málokdo řekne, co je to SKUTEČNĚ svobodný občan, ve smyslu Deklarace lidských práv a svobod...

Nebuďte naivní a pokud mi nevěříte, rozhlédněte se kolem dokola a ptejte se, jako už týdny já, Zemanových vstoupenců, proč ho podporují? Nedovíte se nic kloudného a použitelného, nejčastěji že je Schwarzenberg ještě "větší" a Havel "úplný", jinak už jen co jste Vy sám a osobně za píp, píp, píp a taky píp, protože píp, si můžete píííííííííp.

Sám Zeman svým vstoupencům předečírem napověděl občanské společnosti, že snad jeho odpůrci nejsou schopni zkousnout, že vyhrál on, nikoli pan Schwarzenberg. Jako kdyby zde mluvil sprostě Kája, lhal nám na potkání Kája a byl tím politickým stupídem on a ne Zeman. Fakt dokonale promyšlené od prezidenta, pokud věděl, komu tu myšlenku posílá. :-)

Je možné udělat jeden závěr. Lidé prostě volili Zemana na základě společenské pravdy o něm, pravdy stojící na konkrétní ideologii, kterou reprezentuje. Mluvme o socialistickém pohledu na demokracii. Přitom jim bylo naprosto jedno, jak je to bezcharakterní člověk a nevzali na vědomí ani to, jak se choval, dokud v politice ještě kdysi byl a hlavně to, co vyváděl v předvolební prezidentské kampani.

Pokud jsem blízko pravdě, nebo ji dokonce v tom, co je psáno výše mám, tak nás v budoucnu bude bolet česká politika i nadále a po zásluze stále víc a více... 


Nepřihlášený uživatel

#16610 Neonacistické parlamentí listy a jejich klony nepoblikují informace ale "názory".....

2014-11-23 12:32

#16606: -  

 ...s informace i ony lži, které uvádí daný server nemají vůbec nic společného. Co je navíc potřeba, používat vzdělání, aby člověk mohl oddělit věci pravděpodobné od věcí nepravděpodobných. Proto vzdělání máme a proto bychom se měli nepřetržitě vzdělávat. 

Povšiměte si, že všechny ty servery "publikující ony bombastické "informace"", vlastně se vždy zaštiťují tím, že se jedná "jen" o názory, neboť kdyby i jen naznačily, že je to informace např. pořízená standardními novinářskými postupy či standardním historickým bádáním, vystavily by se trestnímu postihu. Pro mne je záhada proč čtete takové názory, když v hospodě u piva byste autora takového "názoru" prostě poslal k šípku. 


Nepřihlášený uživatel

#16611 sdílejte, pro ty, kdo to ví stejně

2014-11-23 12:37


Nepřihlášený uživatel

#16612 Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 12:38

#16513: - Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 a ještě v tom chrámu zpívaly na oslavu satana, až když přišla policie začaly o putinovi, fuj, hnus a taková spodina je vyznamenaná havlovou cenou. došli jsme tak daleko, že se takové zlo považuje za správné! úpadek větší než v Římské říší před jejím úpadkem a tak my díky takovým zlosynům co neodlišují správné od zlého a řvou tady rychle  spějeme!


Nepřihlášený uživatel

#16613

2014-11-23 12:39

Pana Zemana jsem nevolila, snažila jsem se ho tolerovat, když byl zvolen prezidentem. Jsem jen člověk a došla mi trpělivost - vydržím dost..ale tohle už nejde přehlížet - je ostuda. Vždyť se nám už i v okolních zemích smějí - co to tam na hradě máme za karikaturu...

Nepřihlášený uživatel

#16614 Re: Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět....

2014-11-23 12:41

#16609: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Dovolím si jako autor původní příspěvku odpovědět.... 

 Je naprosto jasné, že voliči Zemana jej volili z důvodu jakési prapodivné kolektivní lži, kterou o sobě dokázal šířit. Této lži jeho voliči logicky podlehli proto, že o principech demokracie neví vůbec nic. 

Prokázali to hned pár měsíců potom, když to naházeli Neburešovi opět na základě obodobné kolektivní lži. 

Přesto je potřeba se podívat do minulosti a co si mohl dovolit Klaus už si zdaleka nemohl dovolit Topolánek atd, o socanech ani nemluvě. Musí se čím dál více demaskovat a to platí i o Zemanovi. On skutečně musel v jistém ohledu s "pravdou ven" a přiznat, jakým strašným zločincem je. Stejně jako Nebureš se tváří, že "není politik" a "že se v tom neumí pohybovat" atd. atd. 

Tyto "finty" jsou ale naštěstí jen opakováním toho, čím si prošel i západ a čím dál více jsou samozřejmě tyto "finty" průhlednější a průzhlednější.  Setrvačnost je jistě obrovská, ale jsou zde i dobré věci, komunisté např. jsou po minulých volbách úplně mimo hru. Věci se přeci jen naštěstí mění, jen když v tom žijeme a nedokážeme si udělat odstup, tak je nevidíme. 

Źe nás ale ještě několik takových "fint" čeká, tak to je jednoznačné. 

Roman Skácel
Hodonín

#16615 Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda....

2014-11-23 12:44

#16608: - Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

Podle mě je to mnohem jednodušší a přečetl jsem to úplně jinak, než Vy.

O Pussy Riot mluvil Zeman jen proto, aby podoben slonu v porcelánu, poslal svoji úlistnou a slizkou podporu přes média Putinovi a jeho destrukčnímu politickému dílu, které ve světové politice aktuálně realizuje. Přitom to Zeman udělal na úkor svého politického kreditu, sníženého nejen aktuální (nikoli první) podporou Putinovi, ale i snižováním významu politického disentu kapely, který už byla nominována za svoji činnost i na Sacharovovu cenu (Evropským parlamentem!). 

Jakýkoli další záměr z jeho strany je politicky iracionální a zcela nelogický, protože posílat občany ČR na stránky této kapely masověji z rozumného důvodu si vůbec neumím představit, protože by to NEMĚLO vůbec žádný ÚČEL, pokud nás tam posílá nejvyšší ústavní činitel ČR, nikoli punkrockový expert, nebo rovnou pornofil. Zvláště když při tom byl prezident země nízce vulgární a ještě i lhal.

Tím lhaním o obsahu textů té kapely nejen potvrdil, že lhářem je, ale současně na sebe propíchl, že těmi sprosťárnami do veřejného média v přímem přenosu ani nic nesledoval, jinak by se snad aspoň trošku připravil předem, nemyslíte?

 


Nepřihlášený uživatel

#16616 Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné....

2014-11-23 12:46

#16612: - Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 ...pravoslavná církev v Rusku by měla být zastáncem, morálky, kultury a mravnosti v Rusku a kolaburouje s Putinem. Proto ona kritika Putina zazněla v Chrámu a je pochopitelná, byla by pochopitelná i kritiak pravoslavné církve. 

Vy si spodinu představujete ovšem na místě, na kterém není a vidíte morálku tam kde není, tedy ruské pravoslavné círky podléhající Putinovi a v Kremlu. 

Za pravdu dává současnot dívkám z Pussy Riot, byl ukraden Krym a bylo rozpoutáno vraždění na Ukrajině právě Ruskem, byť vy na základě názorů z neonacistických parlamentních listů budete oponovat, že za vše může USA :-), informace k tomu nemáte žádné a co více dokonce se to nedá dovodit ani standrdní úvahou, proč by o něco takového USA usilovaly. 


Nepřihlášený uživatel

#16617 Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda....

2014-11-23 12:50


Nepřihlášený uživatel

#16618

2014-11-23 12:53

Petr Havlík: Aktuálně.zc: Pánové Zeman a Klaus by si měli dát bobříka mlčení

...Institut Václava Klause financuje Zemanův soukromý dopravce Kellner.

Babiš v  klidu posiluje své pozice, láká ho stejně silný mandát, jako mají kolegové Fico a Orbán, v obou zemích má jeho Agrofert dosti významné aktivity!

Na post příštího prezidenta si brousí zuby bývalí členové KSČ: Babiš a Dlouhý.

Pozor na bývalé estébáky a komunisty, zmatek kolem opilce a psych.nemocného Zemana nahrává Babišovi a spol.!!!!

Přijďte podepsat každý víkend na Staroměstské nám. papírovou petici za odvolání Zemana, až bude 10 tis. podpisů, senát se tím již musí zabývat!!!

 

carmen

#16619 Re: Podporuji pana prezidenta

2014-11-23 12:54

#8: Občan - Podporuji pana prezidenta 

 Jsi taky ožrala a hulvát? Pokud ano, plně chápu....


Nepřihlášený uživatel

#16620 Re: Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda

2014-11-23 12:54

#16615: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.... 

 Takto jednoduché to bohužel není. Jeho voliči jsou logicky dívkami pohoršeni obzvláště, když se k tomu navíc přidá nějaký ten zpravodajský údajně pravý pornofilm - viz. šlapka z videa na Idnes. 

My (vy) si myslíte, že lidé ve veřejném prostoru, chtějí být občany respektováni za jejich morálnost, kulturnost a vzdělanost. To jistě mnozí ano, ale pak je tu parta typu Miloš Zeman - group, ti o nic takového nestojí, chtějí mít moc a tu zneužívat k vlastnímu obohacení. Je jim naprosto jasné, že nemohou být respektování na základě jejich kulturnosti, morálnosti a znalostí, tedy musí být respektováni na základě oplzlostí a musí tedy shromaždít tuto partu zvrhlé části společnosti.

Proto moje úvaha nad tím, že Zeman naprosto záměrně odradil svojí oplzlostí kohokoliv kdo si váží své cti, aby si s ním stoupl na jedno pódium a že to udělal záměrně. Gauck se vyjádřil naprosto jasně - "jsme rád, že jsem také dostal svůj díl".  V tomto je Zeman naprostý pragmatik, je mu naprosto jasné, že nemůže být obdivován pro jeho spořádaný život, rodinu, znalosti, kulturu, morálku, ale může být přitalžlivý pro pakáž co více, každého jeho osobou může upatlat a tím relativizovat jeho oplzlost, nekulturnost, amorálnost a neznalost. Dělal to Klaus, dělá to stejně tak i Zeman, je to způsob panelákových kulturistů a proletářů v tom nejhorším slova smyslu. 

carmen

#16621 Re:

2014-11-23 12:56

#16618: -  

 Babiš je dle mého solidní podnikatel, žádný komunistický póvl, ale pracovitý člověk.


Nepřihlášený uživatel

#16622 Re: Re: Re: Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?

2014-11-23 12:58

#16605: - Re: Re: Vy skutečně považujete za prospěšné "kontakty" a agenty FSB na ruském velvyslanectví?  

 Dvacetiletá okupace ČR Rusy je pohádka? Nepřetržitá okupace Polska a pobaltských zemí od války je pohádka. Celá zločinnost komunistických režimů vám případá jako pohádka? Jste blázen, to jste tu nežil? 


Nepřihlášený uživatel

#16623

2014-11-23 12:58

Fanatický poskok prezidenta Ovčáček začínal jako žurnalista v Blesku!!!

Takže hroší kůže je mu vlastní, jaké blbosti dovede vypouštět na lidi, to je neuvěřitelné, připomíná komunistického zlořáda Vaše z 50.let.


Nepřihlášený uživatel

#16624 To je legrace, nikdo nikdy v této zemi neviděl StBáckého donašeče, který by nekradl...

2014-11-23 13:00

#16621: carmen - Re:  

 ...ale Babiše je výjimka, on je pracovitý a solidní podnikatel :-). Úžasný. Člověk, který šel za bolševika v době centrálního plánování něco tak zbytečného jako je zahraniční obchod je najednou solidní podnikatel :-), který ovšem zadlužuje masivně tuto zemi v situaci, kdy to není už vůbec nutné. 


Nepřihlášený uživatel

#16625 Re: Re:

2014-11-23 13:02

#16621: carmen - Re:  

 a kde babiš nakradl ty miliardy?