MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#16612 Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda.....

2014-11-23 12:38

#16513: - Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 a ještě v tom chrámu zpívaly na oslavu satana, až když přišla policie začaly o putinovi, fuj, hnus a taková spodina je vyznamenaná havlovou cenou. došli jsme tak daleko, že se takové zlo považuje za správné! úpadek větší než v Římské říší před jejím úpadkem a tak my díky takovým zlosynům co neodlišují správné od zlého a řvou tady rychle  spějeme!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#16616 Řekl bych, že to bude nějaký z dalších výmyslů. Co je ale podstatné....

2014-11-23 12:46:40

#16612: - Re: Re: Nikoliv prezident, tím jsem jej snad doufám nikdy nenazval, Miloš Zeman je zrůda..... 

 ...pravoslavná církev v Rusku by měla být zastáncem, morálky, kultury a mravnosti v Rusku a kolaburouje s Putinem. Proto ona kritika Putina zazněla v Chrámu a je pochopitelná, byla by pochopitelná i kritiak pravoslavné církve. 

Vy si spodinu představujete ovšem na místě, na kterém není a vidíte morálku tam kde není, tedy ruské pravoslavné círky podléhající Putinovi a v Kremlu. 

Za pravdu dává současnot dívkám z Pussy Riot, byl ukraden Krym a bylo rozpoutáno vraždění na Ukrajině právě Ruskem, byť vy na základě názorů z neonacistických parlamentních listů budete oponovat, že za vše může USA :-), informace k tomu nemáte žádné a co více dokonce se to nedá dovodit ani standrdní úvahou, proč by o něco takového USA usilovaly.