MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-11-18 13:44

"(...) že existuje dost lidí, kteří mají dost Miloše Zemana a nebojí se svůj názor projevit." - Toho bych se právě bál, to nekultivované stádo včera na Albertově bučící do projevu rektora UK vzpomínajícího na listopad '89 bylo vskutku neurvalé a opravdu bych nechtěl zažít čas, kdy se názory začnou takovým způsobem normálně projevovat.

Odpovědi

Miloslav

#40 Re: Bučící.....

2014-11-21 07:04:57

#1: -  

Ano, není to důstojné. Ale já byl velmi mile překvapen, že to nebyl tupý dav. Ve chvíli, kdy Zeman přestal mluvit (a rektor měl bohužel smůlu, že mluvil před ím) tentýž dav ztichl a nechal všechny ostatní pronést řeč. 

Nešahej na to...nemáš na to právo.....na hrubý pytel hrubá záplata. A to, že "vajíčko" a "otřesen" se nakonec ukázalo jako "skořápka" a "téměř nevšiml" spíš sědčí o tom, že v tom zpravodajském kalupu, v jakém se to událo se prostě takovéhle věci stávají. A jsou v nejkratší době uvedny na pravou míru.

Jedna věc mně ale trápí: dobrá, dejme tom že odstpupí. Ale co dál? Koho?

Ač nevěřící, tedy v lesk kostelů a klakání a podobných věcí - jedný opravdu mudrý mi připadá prof. T. Halík....

Ale ať to dopadne jakkoli, bude to muset být někdo, jako v Obecné škole Igor Hnízdo....

 

Albert

#42 Re:

2014-11-21 09:26:33

#1: -  

To nekultivované bučící stádo na Albertově v drtivé většině bylo složeno z lidí, kteří narozdíl od 90% svých spoluobčanů, kteří tento státní svátek využili jako obvykle jenom k lenošení, nákupům a nacpaným břichům (a kteří teď nejvíc kritizují) šli vyjevit tomu ožralému ruskému mužikovi svůj názor na to, jak pohřbívá zaživa zbytky demokracie, které tu zůstaly.

Demonstrovalo se podobně jako v r. 89, dotazy typu KAM SE PODĚLA KULTURA DEMONSTUJÍCÍCH Z R. 89 jsou naprosto mimo mísu. Přesto, že tam bylo pár idiiotů, kteří nesmyslně házeli předměty na Zemana (nechci to obhajovat, ale drtivá většina z těch předmětů měla do vajíček daleko), to je bohužel pravda. Ale procento idiotů mezi námi ten ožralý mužik neustále ponouká k jejich duševnímu pseudorozvoji, takže se ani není co divit.

Ještě jedna technická: těsně před tím, než začaly lítat předměty, se davem dopředu rvali hlava nehlava jak smyslu zbavení 3 madíci. Předpokládám, že patřili k nejaktvinějším metačům, ta časová souvislost se nedala přehlédnout. Jesli to byl jejich nápad, nebo jestli byli pod vlivem něčeho nebo někoho, nedokážu posoudit.

A závěrem? Ostatní prezidenti měli velmi velké porozumění pro reakci davu na Zemana (patrně nechápali stejnou reakci především na Janstu, nedivím se - neznají ho). Metání předmětů je bohužel jediné, čeho si české sdělovací prostředky od začátku všímaly, rovněž bezostyšně přejímaly Ovčáčkovu obvyklu superlež, a částečně texty korigovaly až poté, co zahraniční servery o akci informovaly narozdíl od těch českých objektivně.

Bylo to všechno, jenom ne ostuda .. ostuda by byla, kdyby lid poslušně ožralému mužikovi i nadále tleskal !!!