MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Albert

#42 Re:

2014-11-21 09:26

#1: -  

To nekultivované bučící stádo na Albertově v drtivé většině bylo složeno z lidí, kteří narozdíl od 90% svých spoluobčanů, kteří tento státní svátek využili jako obvykle jenom k lenošení, nákupům a nacpaným břichům (a kteří teď nejvíc kritizují) šli vyjevit tomu ožralému ruskému mužikovi svůj názor na to, jak pohřbívá zaživa zbytky demokracie, které tu zůstaly.

Demonstrovalo se podobně jako v r. 89, dotazy typu KAM SE PODĚLA KULTURA DEMONSTUJÍCÍCH Z R. 89 jsou naprosto mimo mísu. Přesto, že tam bylo pár idiiotů, kteří nesmyslně házeli předměty na Zemana (nechci to obhajovat, ale drtivá většina z těch předmětů měla do vajíček daleko), to je bohužel pravda. Ale procento idiotů mezi námi ten ožralý mužik neustále ponouká k jejich duševnímu pseudorozvoji, takže se ani není co divit.

Ještě jedna technická: těsně před tím, než začaly lítat předměty, se davem dopředu rvali hlava nehlava jak smyslu zbavení 3 madíci. Předpokládám, že patřili k nejaktvinějším metačům, ta časová souvislost se nedala přehlédnout. Jesli to byl jejich nápad, nebo jestli byli pod vlivem něčeho nebo někoho, nedokážu posoudit.

A závěrem? Ostatní prezidenti měli velmi velké porozumění pro reakci davu na Zemana (patrně nechápali stejnou reakci především na Janstu, nedivím se - neznají ho). Metání předmětů je bohužel jediné, čeho si české sdělovací prostředky od začátku všímaly, rovněž bezostyšně přejímaly Ovčáčkovu obvyklu superlež, a částečně texty korigovaly až poté, co zahraniční servery o akci informovaly narozdíl od těch českých objektivně.

Bylo to všechno, jenom ne ostuda .. ostuda by byla, kdyby lid poslušně ožralému mužikovi i nadále tleskal !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48 Re: Re:

2014-11-21 14:40:36

#42: Albert - Re:  

 Jak jsem to sledovala, radost měl polský i slovenský prezident. Ani se jim nedivím :-) S házením nesouhlasím, ale s dalšími protesty ano.