Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Roman Skácel

#622 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 22:01

#620: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ba ne, chtěl jsem "inbecilního", je to správně. :-)

Za "debila" se omlouvám, i když je mi jasné, že Vás by se jen málo dotklo, i kdybych to myslel vážně a nic tím nesledoval. Ale Vaše definice je na nic, to Vám tímto oznamuji.

No říci o někom že "zkurvil zákon" to je podle mě urážka celé poslanecké sněmovny našeho Parlamentu, v Hovorech urážel i jiné, nebo přesněji všechny a to dost jadrně. Poslechněte si to.

Urážlivá obecně je také jakákoli hrubost od nejvyššího ústavního činitele, jsme občany tohoto státu, takové chování je prostě bezprecedentní a týká se všech. Mě osobně to právě od pana Zemana uráží a na té druhé diskuzi dohledáte stovky jiných. Přiznám se, že např. od Vás bych to vzal věcněji a jako urážku bych to nebral. 

Doložte mi prosím, že to připravoval předem. Na tohle budu chtít nějaký objektivní důkaz, jinak to Vaše tvrzení nepřijmu. Nevěřím Ovčáčkovi, že to tak bylo.

Pouze si samolibě myslel, že je stejně nonšalantní, jako jím kritizovaná "pražská kavárna", jenže on je vše, jen ne nonšalantní. 

Odpovědi

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#624 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 22:19:10

Psal jsem odpověď a stačilo smazání jednoho písmene a je to celé pryč. Tak ve zkratce.

"Zkurvili zákon" není urážka, to je kritika. "Ti zkurvení kreténi zkazili zákon" je urážka

Nedoložím vám to, stačí si rozhovor poslechnout a zjistíte, že se na ta slova vyloženě třese. Také pohotová odpověď na otázku, proč mluví v rozhovoru sprostě vypovídá o tom, že to bylo připravené, úmyslné a vyřčeno s určitým úmyslem.

Zeman není nonšalantní, je to hulvát, bezcharekterní hulvát, ovládá ho Lukoil a Putin a neměl by být prezidentem, protože tzv. slušní lidé si zaslouží někho lepšího. Snad už jste spokojen.