Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#542 Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 13:39

#541: Roman Skácel - Re: Re: Re: jarda 

" Prezident Beneš je symbolem oné českskoslovenské státnosti před, v průběhu a po skončení 2. SV."

A protože si ho bral z jeden ze dvou kandidátů na prezidenta nevybírávě do huby, a tím nepřímo i všechny, kteří Beneše podporovali, tak máme na Hradě přisprostlého prezidenta, který si Beneše do huby brát nebude. Myslím, že je to tak v pořádku. A jsem za to rád. Samozřejmě chápu, že někdo jiný rád není, ale ten někdo se musí smířit s rozhodnutím většiny. Nebo nemusí a může pěstičkama a peticema mlátit do země, ale nic tím nezmění, a navíc ze sebe dělá i blbce.

Odpovědi

Roman Skácel

#544 Re: Re: Re: Re: Re: jarda

2014-11-09 13:56:20

#542: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: jarda 

 Ale já přece jsem rád, že je prezidentem pan Zeman (tohle jsme potřebovali, on nás vyléčí, o tom nepochybuji), dokonce je to můj prezident, jak jinak, když máme oba pas stejné země. Dokonce jsem rád i za to, že podle Vás ze sebe dělám blbce tím, že sem snáším mraky argumentů o tom, že je něco špatně.

Vše opravdu bez ironie.

Podle mě se ale pan Zeman nechová tak, abych na něj mohl být hrdý a současně důrazně nesouhlasil s mnoha jeho výroky a činy, kterými popírá to, kdo jsme my, občané ČR a na jakých hodnotách naše země stojí...

P.S. Není pro mě překvapením, že jste zapoměl, jak to s těmi tvrzeními o Benešových dekretech a Sudeťácích uveřejněných v německých novinách bylo skutečně a že se Vám hodí spíš ta vezre překroucená panem Zemanem, díky níž nakonec asi volby vyhrál.

 

Jirka

#545 ne tak opovržlivě, padouchu II. kategorie

2014-11-09 13:56:55

#542: Frederick Santer, padouch II. kategorie - může pěstičkama a peticema mlátit do země,

V podstatě máte pravdu. Jen mi vadí ta vaše opovržlivá poslední věta. Právo vyslovit svůj názor, např. formou petice, patří k základním projevům demokracie. Lidi, kteří tak činí, není třeba urážet. Mimochodem, tato petice, u níž diskutujeme, je vlastně PRO nebo PROTI Zemanovi ?