MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Jirka

#8678 nesmíte věřit propagačním bludům

2014-11-09 10:10

#8674: - až Vy stejně jako mnozí konečně pochopí, co je to být ve sféře zájmů Spojených statů

Nesmíte tak bezmezně věřit konspiračním teoriím. Nečtěte NWOO, jsou to blbosti. Posledním, kdo doopravdy snil o světovládě, byl Hitler. Od té doby všechny státy jen hájí své zájmy. Pokud jde o mně, budu radši v té vaší tzv. "sféře vlivu" Ameriky, než v reálné ruské okupaci, kterou jsme reálně zažili.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8701 Re: nesmíte věřit propagačním bludům

2014-11-09 11:03:41

#8678: Jirka - nesmíte věřit propagačním bludům 

 až pochopíte bude pozdě, vždyt světovlada jako cíl už není utajovaná, mnozí představitelé USA se o tom veřejně zmínují. A jaké zájmy hájí náš stát? svoje nebo americké prostřednictvím EU? a co tolik omezujících zákonů Eu, nespěje to k celosvětové poslušnosti a otroctví? jak může být někdo tak zaslepený!

A ten humbuk kolem presidenta je poue proto, že chce být trochu objektivní, tak je každá záminka dobrá k rozpoutani hysterie. A proč si mysíte, že padla Nečasová vláda? určitě to nebyla schopnost a odvaha naší policie, pokud by za ni nikdo nastál. Kdo asi?

Nečasovým proviněním bylo to, že si dovolil prohlásit, že je pro výběrové řízení ohledně Temelína. Proto padl. Čí zájmy si tedy dovolil ohrozit, kdo chce být jediným možným investorem? A to jsme suverenním státem hájícím své zájmy??? Trapné. Přemýšlejte proboha trochu.