MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-09 08:48



Nepřihlášený uživatel

#8652

2014-11-09 08:49

Možná lepší se s tím netrápit a začít žít někde jinde. Ta " nákaza,"  kterou v ČR máme, je ještě na několik desetiletí


Nepřihlášený uživatel

#8653

2014-11-09 09:02

Rozkradená zem, zničený veškerý průmysl, na polích řepka a solární panely, živočišná výroba nenávratně v trapu, Němci sem vyváží odpad, Poláci jakbysmet a nazývaj to potravinama, z průmyslové země jen nesoběstačná kolonie západu, přibývá bezdomovců, exekuce frčí jedna za druhou, to všechno vám nevadí, ale že se Zeman ozve vulgárně v rozhlase, z toho se můžete zvencnout. Jste k smíchu, pánové a dámy!


Nepřihlášený uživatel

#8654 Re:

2014-11-09 09:04

#8652: -  

 Souhlas, už trvá 25 let a je to den ode dne horší a horší.

Ivan (český)

#8655 Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe

2014-11-09 09:12

Předně bych chtěl pozdravit všechny autentické komentátory, kteří sem píší opravdu upřímně a jen za sebe to co si skutečně myslí. Myslím všechny, bez ohledu na to zda jsou pro výzvu a smysl této petice a nebo proti. Ve vztahu k petici mám sám celkem jasně vyhraněný postoj, kdo dočte můj příspěvek do konce asi celkem snadno uhodne který ze dvou.

Díval jsem se v průběhu posledních pěti dnů namátkou na komentáře sem vepsané a čím dál víc jsem kroutil hlavou, a to jak nad částí komentářů vyznívyjících ve prospěch záměru petice, tak nad částí komentářů vyznívajících opačně. Až jsem došel k následující úvaze; teprve o něco později jsem si vybavil nedávné varování české instituce BIS.

Pročítání komentářů mne dovedlo až k úvaze jak by si měla počínat organizovaná zájmová skupina (inteligentní a s propracovanými postupy, tedy nebezpečná), která jde cílevědomně za svým, přičemž její cíle jsou natolik nemravné, že je nelze veřejně odhalit a proto musí jednat "nenápadně", tedy především asi formou manipulace veřejným míněním. V situaci, kdy se ve veřejném prostoru zájmové země začne dít něco, co ohrožuje jejich plány: např. reakce veřejnosti spojená s peticí. Myslím že by mohli postupovat též s využitím těchto pravidel:

1.  Neplést se do toho dokud je záležitost jen okrajového významu (účast veřejnosti je zanedbatelná, v případě petice: dosáhla jen pár tisíc podpisů); třeba to samo skončí bez reálného ohrožení zájmové skupiny

2.  Poškozovat veřejnou aktivitu (např. petici) a to tím více, čím má větší ohlas. Musí to ale vypadat jako součást spontánní reakce veřejnosti. Tedy např.:

a.  očernit iniciátory petice (jsou to "kavárenští povaleči", ...) způsobem který může aspoň u části veřejnosti zabrat

b.  vytvořit obraz nepřítele (např., je-li petice namířena proti jednotlivé osobě, pak házet vymyšlenou špínu na veřejně známého oponenta této osoby; to je účinné, každý má nějaké slabší stránky - i celkově velmi slušná a kvalitní osoba, a jde-li o veřejně známou osobu pak každý postřehl alespoň jednu její slabší stránku a jednodušší lidé pak snadno uvěří v reálnost vymyšlených lží)

c.  diskreditovat skupinu řadových podporovatelů petice; nejlépe asi vkládáním "komentářů" které vypadají že je napsal podporovatel petice, jejich formulace je ale odpudivá a naznačuje "pokleslost pisatele"; např., jde-li o petici která napadá m.j. vulgaritu osoby proti které je petice namířena, pak se především nabízí sepsat co nejvíce vulgární či jinak pokleslé texty oněch vymyšleých podporovatelů petice

d. generovat umělé komentáře odpůrců petice, které jsou psány kultivovaně a nebo alespoň ne vulgárně či jinak hloupě a poklesle.

Nemyslím si že by byly všechny podporující avšak např. vulgární příspěvky uměle vložené konspirační skupinou a ani si nemyslím že by měly stejný původ všechny příspěvky odmítající cíl pohnutky a záměr petice. O významné přítomnosti uměle manipulujících komentářů vložených úzkou zájmovou skupinou ale po přečtení dlouhé řady komentářů nemám žádné pochyby. Upozornění BIS na stále vzrůstající aktivitu tajných služeb východních velmocí tomu odpovídá. Česká republika je (v tomto ohledu bohužel) velmi důležitá oblast - střed Evropy; historie to dokládá mnoha případy (naposledy okupace 1939, okupace 1968).

 


Nepřihlášený uživatel

#8656 Re:

2014-11-09 09:15

#8653: -  

 pšššt, zde je to jen pro tu kulturní část národa, jak říkal pan Gazdík, který vždy mluví elegantně a spisovně,nosí motýlek a líbá ženám ruku.  To že souhlasí s politikou kalouska a  oceňuje činy pussy riot, které si dávají do vagíny např. chlazené kuře, či krucifix, napovídá, že někdy leší otevřené jadrné vyjadřování, než umělé slušné chování, za kterým se schovává něco mnohem horšího. A jak se ptal pan gazdík, jak má vysvětlit svým dětem, proč prezident mluví sprostě, mám pro něj odpověď. Protože milé děti, váš otec pan Gazdík a jeho kumpáni s top 09 oceňují cenou václava havla dívky, které mluví a zpívají podobně a ještě přitom dělají zvrácené věci, jako již zminované kuře a krucifix, či tanec na hrobech padlých vojáků, nebo veřejný sex v 9. měsíci těhotentství.  Zkustě pane Gazdík říci svým dětem, že to co dělají tyto dívky je v pořádku. Půjdete krásným příkladem :-)


Nepřihlášený uživatel

#8657 Re: Re: Re: Předmět

2014-11-09 09:17

#8633: Světluška - Re: Re: Předmět 

 Jeho hanba nefackuje, stejně jako Miloše Zemana. Naopak, lůze to vyhovuje - je jim tak nějak bližší, lidový prezident. Miloš z páté cenové bufáče na nádraží.


Nepřihlášený uživatel

#8658 Re:

2014-11-09 09:23

#8653: -  

 Tak to nevím, kdo je zde k smíchu. Já bych řekl že ten, kdo není schopen udělat si alespoň triviální analýzu z historických skutečností.  V době, kdy se přerozdělilo (vytunelovalo) prakticky celé hospodářství této zdemě, byl Zeman společně s Klausem nejmocnější muž v ČR.  A nesepsali kupodivu právě oni dva Opoziční smlouvu, která umožnila veškeré tunely v klidu a v pohodě dokončit? Nemůžou právě oni dva za morální marasmus, ve kterém nyní žijeme?  Ve svém příspěvku si značně protiřečíte.  To, že Zeman používá zbytky svého, značně životním stylem poznamenaného intelektu už pouze k manipulacím a jízlivé dehonestaci svých oponentů,  je jen pověstnou jahůdkou na značně zapáchajícím dortu. Vulgarity? Mně osobně nejvíce vadí to, že škodí, kudy chodí. Polarizuje účelově společnost a opírá se o ty, kterým nejvíce v minulosti uškodil. Směšné je to, že oni to nevidí. 

Roman Skácel

#8659 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 09:28

#8603: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tedy předně, o jaké to mluvíte smyčce proboha. Národní hranice států nejsou žádnou smyčkou, kdo brání Rusku, aby se začlenilo do otevřeného prostoru civilizovaného světa? Proč by Rus nemohl bez víz a kontrol na hranicích cestovat po celé Euroasii a my všichni Evropané také?

Tady odpovím a není to jen můj názor, musel by mít nejdříve ten Rus vládu, která ctí Mezinárodní právo a demokracii a nesměl by, tak jako Vy mluvit o smyčkách kolem sebe, které si vytváří sám, a to svým flagrantním porušováním Mezinárodního práva. Nesměl by tento Rus uvažovat jako bolševík, který vstoupí jen na tu zemi, kterou okupuje, nebo historicky vlastní, když už dávno začal na světě proces racionálního a logického bourání národních hranic na základě pevného partnerství desítek národů...

Zužování "ruského prostoru" (je šílený výraz totožný s omezováním jeho expanze a imperiálního kolonialismu) nezapříčinilo, nýbrž jen zpomaluje NATO. To se jen vzpamatovává kromě Pobaltí i zbytek národů, které Rusi od bolševocké revoluce po Leninsku a Stalinsku "zabrali" po Říjnu 1917, a to hlava nehlava.

Lidé, jako jste Vy a jako jsem já, kteří žijí v Bělorusku, na Ukrajině, v Grůzii a jinde poblíž Velké Rusi, mají své sny. Pokud v nich nefiguruje Putin a Rusko, ani se jim nedivím, já ještě nezapoměl, co je to být ve sféře zájmů SSSR a na své sny, které se mi už jako dospělému, tátovi od rodiny, před 25 lety splnily.

Jen ten, kdo zapoměl už za dvě desetiletí může jen stěží pochopit, co prožívají desítky milionů lidí, stejně chytrých, pracovitých a rozumných, jako my v ČR, na východ od nás, kde je Rusko "utahováno imeprialistickou smyčkou"...

Z předchozí myšlenky též vyplývají všechny konsekvence a závěry ke Krymu, východní Ukrajině, Gruzii, Abcházii, Osetii, ČEČNĚ i tomu, kde stojíme nyní my, ČR a EU.

Nemohu za to, že to přímo v ČR, součásti EU a NATO, kromě pana Zemana popírá bezostyšně i významná (asi až miliony) menšina lidí v této zemi a z toho mě mrazí. Bylo by šílené vracet se dějinně zase zpět, směrem k Rusku, když kdokoli s mozkem v hlavě směřuje právě opačně, cožpak to není z postojů na kusy trhané Ukrajiny a hlasů Ukrajinců zřetelně...

...dost jasné???


Nepřihlášený uživatel

#8660 Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-09 09:29

#8657: - Re: Re: Re: Předmět 

 zatímco těm, co žádají jeho odstoupení, je bližší chování pussy riot, no hezké, takže děti a mladí lidé, rychle do kostelů  a supermarketů a veřejně se tam ukájet, to není žádný vulgarismum, ale umění :-)


Nepřihlášený uživatel

#8661 Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe

2014-11-09 09:31

#8655: Ivan (český) - Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe 

 Bravurně napsáno.   Prosím o opakované vložení příspěvku. Byl bych nerad, kdyby zapadl. 


Nepřihlášený uživatel

#8662 Re: Re:

2014-11-09 09:35

#8658: - Re:  

 v systému věcí, který nastal po puči 89 ani nebylo možné vybočit z řady, ale alespon ted se vzpamatoval a vidí reálně věcí, které jsou pro naší škodu na rozdíl od mnohých!!


Nepřihlášený uživatel

#8663

2014-11-09 09:39

Naděžda Tolokonnikovová - ubohá Putinova oběť   >> NAS NĚDOGOŇA <<

 

Pro ty, kteří snad zazlívali Putinovi (a nyní i Zemanovi vulgarní projev) A PAK

uvěznění těchto k....ček za řádění v pravoslavném chrámu.

 

Ideová vůdkyně Pussy Riot (překlad z angl.=> Kundí orgie) Naděžda Tolokonnikovová

(v devátém měsíci těhotenství) při protestní souloži v Národním biologickém muzeu v Moskvě.

 

Překlad transparentu z ruštiny:„Mrdej za nástupnické Medvídě“.

 

Kdo si přeje takováto lidská práva, ať  podepisuje petici proti presidentovi!

 

 

Jirka

#8664 jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 09:49

#8663: -  

 Jsou to punkerky a provokují. Punkáči vždycky dělají takové věci. Takže se zbytečně rozčilujete, nepřihlášený uživateli.


Nepřihlášený uživatel

#8665 Re:

2014-11-09 09:51

#8663: -  

 Pouze PROVOKACE. Petice není o Pussy, ale o Zemanovi a VŠECH jeho postojích.

Jirka

#8666 punkerky a prezident

2014-11-09 09:52

To je zájímavé, jak spousta lidí nevidí, nebo nechce vidět, rozdíl mezi postavením nazávislé punkerské skupinky provokatérek a prezidentem republiky.

Roman Skácel

#8667 Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe

2014-11-09 09:54

#8655: Ivan (český) - Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe 

 Tohle mi zní velmi konspirativně, ale uznávám, že po delší době je zde opět příspěvek k opravdovému zamyšlení a ucelená tématika, kterou rozumní lidé na této diskuzi asi rádi podrobněji proberou.

Je zde k zamyšlení, proč nejsou vulgárnosti mazány hned a proč není povinností, aby se lidé u svých příspěvků též autorizovali, nejméně celým svým jménem a příjmením. Této podbných, tedy zcela open, diskuzí už je na netu jen poskrovnu. Taky jsem ale zaregistroval, že jeden diskutijící dostal BAN, ovšem díky dynamické IP se zase vracel a "třídně" zde bojoval hrdinně dále. Je mi ale jasné, že administrovat tuto diskuzi musí být tytánské dílo...

Na starně druhé se tak můžeme dovědět všichni mnohem přesněji i to, jaké typy lidí prezidenta podporují, nebo i odmítají. Škoda, že se nedovíme většinou z jejich příspěvků i proč mají konkrétní názor.

Snad proto, abychom si na to snadno odpověděli sami, když nejdůležitější je, co si z diskuze odeneseme my samotní.

A na závěr se přiznám, že jsem už dlouho nezažil tak velké množství diskutujících bez valné zkušenosti s problematikou internetové diskuze, jako je zde, z čehož usuzuji, že jsou přítomni většinou lidé, kteří přišli Petice podpořit, něco jednou až párkrát písnou a zmizí.

Pokud ale chvíli zůstanou, je jejich schopnost zůstat u tématu a nepřejít do osobní roviny téměž nulová, prakticky se pak vždy střetnou a vzájemně urážejí...

 


Nepřihlášený uživatel

#8668 Re: jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 09:56

#8664: Jirka - jen klid, proč tolik hysterie ? 

 ale ano proč ne, ať dělají takové prasárny, když je to baví, jen je pak zaštítit cenou Václava Havla a na druhé straně se pohoršovat nad projevy Zemana, no nevím, to je skoro to samé, jako kdyby antisemita nahlásil sprejera policii, že posprejoval dům v ulici a jiného chválil za to, že posprejoval zdi židovského hřbitova :-)  

mařenka

#8669 Re:

2014-11-09 09:58

#18: Říman -  

 Je vidět, že když jde o hov --o a podobné výrazy, které užil prezident, tak co se najde lidí, kteří tomu rozumí a mají k tomu co říct

Roman Skácel

#8670 Re:

2014-11-09 09:59

#8663: -  

 Moudrý prezident by to nechal být, nemoudrý do toho lejna šlápne a poskvrní se...

...a současně i naši zemi, když jde rovnou o nejvyššího ústavního činitele v České republice...

P.S. A dále jsem přesvědčen, že tím pan Zeman posílal vzkaz Putinovi o své podpoře jeho velkému dílu (Pussy Riot si Zeman vybral právě proto, že jsou v Rusku nejznámější kapelou v opozicí osobně k Putinovi, víme?), udělal to samozřejmě nejneohrabaněji, jak to jen šlo, ani slon v porcelánu by neučinil větší poprask.

Altmann J.

#8671 Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 10:00

#8646: - Re: Re: Re:  

 Tady se přece nejedná o propagandu, ale o to, kde chceme být-zda na Západě, či v Rusku.Je to tak těžké pochopit?Slovo "propaganda" v politice bylo zavedeno nedemokratickými režimi a jimi je stále používáno.V demokraciích neobstojí, protože, pokud je lživé, je okamžitě napadeno a pokud není obhájeno, vyslouží si výsměch.

Jirka

#8672 jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 10:03

#8668: - ať dělají takové prasárny, když je to baví, jen je pak zaštítit cenou Václava Havla

Děkuji za klidný, neemotivní příspěvek. Osobně si taky nemyslím, že je vhodné Pussy Riot takto oceňovat. Jsou příliš kontroverzní. Ovšem já, ani vy o udělení ceny nerozhodujeme :-) Je třeba ovšem přiznat, že jejich osud má silný nádech disentu. Protestovaly proti Putinovi a byly za to nepřiměřeně tvrdě potrestány.


Nepřihlášený uživatel

#8673 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 10:05

#8671: Altmann J. - Re: Re: Re: Re:  

 proč bychom měli být v Rusku ?  vaše myšlenkové pochody nechápu :-)  Tohle strašení ruskem jsem doufal už je vyčpělé téma,ale někdo má rád asi umělé kostlivce :-)  


Nepřihlášený uživatel

#8674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 10:05

#8659: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy si opravdu myslíte, že otevření hranic, pohyb  bez víz a kontrol na hranicích bylo uskutečněno kvůli nám abychom prý mohli cestovat a dosud jste nepřišel a zřejmě dluoho ještě neobjevíte, pokud někdy vůbec, že se toto stalo kvuli mezinárodním korporacím a vůbec ne kvůli nám malým lidem a také kvůli multikulti národnostnímu i náboženskému, tedy za účelém likvidace kulturního bohatství jednotlivých národů a umožnilo volný příliv západních zvrhlosti, satanismu, arabizace Evropy?

A až Vy stejně jako mnozí konečně pochopí, co je to být ve sféře zájmů Spojených statů bude přílíš pozdě, bohužel kvůli takovým pro nás všechny!!

Jirka

#8675 nejde o pár sprostých slov

2014-11-09 10:06

Pořád se mluví o Zemanově sprostotě. Ale to je jen okrajová záležitost. Jde o to, že Zeman se chová jako ruský a čínský poskok. Že vůdcům těchto zemí poníženě pochlebuje. A že vede naši zemi do sféry vlivu Ruska. Proč bydlí Lukoil na Pražském Hradě ? To je daleko horší, než pár sprostých slov.