MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#8701 Re: nesmíte věřit propagačním bludům

2014-11-09 11:03

#8678: Jirka - nesmíte věřit propagačním bludům 

 až pochopíte bude pozdě, vždyt světovlada jako cíl už není utajovaná, mnozí představitelé USA se o tom veřejně zmínují. A jaké zájmy hájí náš stát? svoje nebo americké prostřednictvím EU? a co tolik omezujících zákonů Eu, nespěje to k celosvětové poslušnosti a otroctví? jak může být někdo tak zaslepený!

A ten humbuk kolem presidenta je poue proto, že chce být trochu objektivní, tak je každá záminka dobrá k rozpoutani hysterie. A proč si mysíte, že padla Nečasová vláda? určitě to nebyla schopnost a odvaha naší policie, pokud by za ni nikdo nastál. Kdo asi?

Nečasovým proviněním bylo to, že si dovolil prohlásit, že je pro výběrové řízení ohledně Temelína. Proto padl. Čí zájmy si tedy dovolil ohrozit, kdo chce být jediným možným investorem? A to jsme suverenním státem hájícím své zájmy??? Trapné. Přemýšlejte proboha trochu.


Nepřihlášený uživatel

#8702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 11:03

#8688: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To je u komunistických nomenklaturních kádrů normální, že cestovali a měli na to. Ostatní lidi se nedočkali "devízového příslibu" nikdy nebo jen do Jugoslávie.

 

kdemohkrad

#8703 Re: Předmět

2014-11-09 11:06

#8626: Ven Di - Předmět 

 Souhlasím s každým slovem Vašeho příspěvku


Nepřihlášený uživatel

#8704 Re: proč se tím proboha pořád zabýváte ????

2014-11-09 11:09

#8682: Jirka - proč se tím proboha pořád zabýváte ???? 

 To není pár punkerek, to je příliv západního satanismu, profanace kultury národů, vám se to nezdá nebezpečné? Vřdyt tak začala i arabizace záp. Evropy a ted už je pozdě k zastavení té hrozby!

Roman Skácel

#8705 Re: Re: Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe

2014-11-09 11:13

#8699: kdemohkrad - Re: Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe 

 Zase omyl, já mohu jen komentovat, jak pan Zeman směřuje o své sbobodné vůli na dvorek a to rovnou k tamnímu hnojišti, kde nebude utracen, nýbrž se tam poskvrní výkaly tím více, čím více bude dále pokračovat v trendu svých činů a slov.

Jsem zde hlavně proto, že neznečišťuje jen sám sebe, ale celou tuto zemi, on není žádné Vaše prasátko, on je nejvyšším ústavním činitelem této země.

P.S. Z toho též plyne, a Vy to víte, že žádná "zabijačka" nebude, protože ho dokonale a neprůstřelně chrání samotná Ústava ČR.

Přesto však už někdo (a mrkněte kolik už lidí) musí říci, že dál to tímto tempem a směrem už pan Zeman bačovat nemůže, jinak ztratí zcela v této zemi podporu.

A prezident bez podpory, to je jako zabíjačka bez čuníka...

 

 

pool

#8706 ne

2014-11-09 11:15

souhlasim s prezidentem konecne nazyva veci pravymi jmeny


Nepřihlášený uživatel

#8707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 11:22

#8688: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Soudruzi z FSB , už jste se odkryli, táhněte domů na východ.


Nepřihlášený uživatel

#8708 Re:

2014-11-09 11:24

#8663: -  

 Tupci z FSB běžte domů.


Nepřihlášený uživatel

#8709

2014-11-09 11:26

doufám, že se lid český / moravský / slezský vzpamatuje a bude schopen dát tomu "člověku" na srozuměnou, že TAKTO se vrcholný představitel země projevovat nemůže - ani lidsky, ani politicky - a uvědomí si, že sice dostal 2 717 405 hlasů, ale ostatní, a tedy více, bylo PROTI jeho zvolení
Kocourek, Praha 5
kdemohkrad

#8710 Re: Re: Re: Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe

2014-11-09 11:27

#8705: Roman Skácel - Re: Re: Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe 

 Předpokládal jsem, že máte smysl pro "básnickou metaforu" ...

Nejde přeci ani největším hulvátům na Vaší straně barikády, dostat pana prasidenta do necek, ale dostat ho z Hradu...

Jistě jste si také všiml, jak srdnatým bojovníkům za havloidní humanitu a kdemohkradcii vlhne prach...

O přírůstku podpisů přes manévry kavárny Slávie na všech internetových servrech ani nemluvě...

 

Jirka

#8711 proč se tím proboha pořád zabýváte ????

2014-11-09 11:28

#8704: - to je příliv západního satanismu

No moment, teď je v tom trochu zmatek. Vždyť ty punkerky, co si říkají Pussy Riot, jsou Rusky. A Rusko je od nás na východ, ne na západ :-D


Nepřihlášený uživatel

#8712 Re: Re: Re: Předmět

2014-11-09 11:41

#8633: Světluška - Re: Re: Předmět 

 Tak hele, "Světluško", přestaň tady vyřvávat na lidi kvůli jinému názoru.  To dělali komouši v totalitě a ty budeš se svými móresy asi jedna z nich.  Pokud se mylně domníváš, že seš světu za šaška, je to tvůj problém, nevztahuj to na všechny. 

Svět nás obětuje?  Nešlo by to konkretizovat kdo?  Pojem "svět" je nic neříkající.  A celý svět nejsou jen naši nepřátelé, kteří by nás obětovali.  Prezident Zeman byl v Číně úspěšný a stará se o zlepšení ekonomické situace u nás, v ČR. 

Každý, kdo si přečte komentáře u petice, si sám udělá názor, kdo je ta stoka a koho by měla hanba fackovat.  V demokracii rozhoduje většina.  Ale ty ani tu demokracii nechceš, že?   Tobě stačí vlastní  vykřikování bývalých komoušských hesel, že?

Prezident Zeman má podporu většiny občanů, je neodvolatelný a není zcela vyloučeno, že bude zvolen znovu.  Tak si tady plivejte jedovaté sliny.  Svět se nebude točit podle přání "nějakých" ukřičených skupinek.


Nepřihlášený uživatel

#8713

2014-11-09 11:43

Nepovažuji Miloše Zemana za svého presidenta, dobře si ho pamatuji z let předešlých kdy byl v politice, než sám před volbami odešel- proč asi- protože ČSSD, už spíše škodil svými výroky.Zcela určitě nepochopil, jak má vystupovat reprezentant státu. Své výroky v Číně si také měl nechat na jinou svoji soukromou cestu.
Roman Skácel

#8714 Re: přesně tak, tady je zakopaný pes

2014-11-09 11:48

#8686: Jirka - přesně tak, tady je zakopaný pes 

 Nikdy bych panu prezidentovi nechtěl podsunout něco, co opravdu nemohu doložit, co neučinil, nebo neřekl, takže nesouhlasím s tím, aby se zde diskutovaly podivná obvinění, která doložit nemůžeme.

Rád bych sdělil alespoň svůj názor na Zemanovu podporu Putinovi, například dotazy, zda jsou prokazatelně na Ukrajině přítomni ruští vojáci, kterými se ztrapňoval v cizině (a dostal na ně jasnou odpověď od jednoho švédského politika), zpochybňování sankcí vůči Rusku (jejichž devastující účinek právě nastupuje a Rusko se nám poněkud zaseklo ve slepé uličce i vojensky a politicky), nebo narážky na ruskou pankovou kapelu, která je antiputinovská (což je spíš trapné, než moudré)...

Neumím si to vysvětlit jinak, než tak, že se chce ZVIDITELNIT GLOBÁLNĚJI a zvolil k tomu stejnou strategii, kterou měl Václav Klaus (popíráním vlivu člověka na globální oteplování planety, atd.). Tedy, čím zřetelnější postoj proti proudu a hlavnímu politickému směru, tím si mě více všimnou, což je ale strategie dokonale sebevražedná, pokud nejde o ekologii ale o postoj k vyhroceným válečným konfliktům, když přitom dokonce popírá i to, na které straně konfliktu stojí naše země co do hodnot.

Zlodějinu protokolárního pera objevili naši novináři, něco takového by ti zahraniční prostě nikdy nepředpokládali, a budeme to muset být my, občané ČR, kteří světu prostě oznámí, že se nemýlí v tom, jak aktuálně pana Zemana vnímá.

A pro ty co nevědí jak to je, doporučuji, aby si to co nejdříve zjistili, než zváží jeho další podporu, protože tou by jen dále zhoršovali náš obraz země, která má v čele prezidenta Miloše Zemana.

Přece TOHO prezidenta Zemana!


Nepřihlášený uživatel

#8715

2014-11-09 11:54

Pan prezident dělá ostudu České republice, a to hned v několika věcech:

1. Udělil vyznamenání Lucii Bílé. Nikdy v historii se nestalo, že by prezident České republiky udělil vyznamenání za produkci populární (!) hudby. Tato činnost nijak státu nepomohla.

2. Způsob, kterým se pan prezident vyjadřuje na veřejnosti, je naprosto katastrofický. Svým proslovem obsahujícím vulgární výrazy způsobil České republice mezinárodní ostudu, o které píší pomalu všechny noviny světa.

3. Snaží se mluvit "anglicky", aby se ušetřili peníze za překlad. Jeho angličtině ovšem nikdo nerozumí.

Důvodů by se dalo najít mnohem víc, ale musím se věnovat důležitějším věcem, než popisováním faktů, které jsou většině lidí jasné.

Pavel Kladivák

Nepřihlášený uživatel

#8716 Re: Re: Re: Re: Předmět

2014-11-09 11:58

#8639: - Re: Re: Re: Předmět 

 Ano, správně.  To je ta pravá a správná  slušnost.  Inspirujme se všichni a pojďme se chovat jako pussy.  Velká gratulace těm třem panákům, kteří propagují to správné chování, které naše děti nezkazí.  Doufám, že petice bude předána i s komentáři, aby všichni viděli, jak "slušní" lidé pořádají štvanici na přímo zvoleného prezidenta.  

XY

#8717 Re:

2014-11-09 11:59

#8634: -  

 :o)))))

Roman Skácel

#8718 Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe

2014-11-09 12:00

#8710: kdemohkrad - Re: Re: Re: Re: Zdravím všechny kdo píší upřímně a za sebe 

 V té mojí poslední parafrázi Vaší básnické metafory jsem právě spojil v jedno tu "zabijačku Vašeho čuníka" s odvoláním prezidenta z funkce. Jinak by poslední pasáže nedávaly smysl, že?

Dále musím připomenout, že Petice je pouze důsledkem, příčina je ale důležitější.

Do kavárny Slávie skoro 80 tis. lidí nenacpete, tohle už dávno není vypečený kabenitní politický trik, ani rejdy BIS (jak je naznačeno výše) tohle jsou běžní občané této země s názorem. I když uznávám, že na obou stranách barikády se střílí spíš navzájem, než aby snášeli argumenty pro a proti s ohledem na výkon funkce pana prezidentova.

Ano, odkaz prezidenta Havla slábne. V naší zemi, plné "demokratického třídního boje" se není čemu divit. V cizině je ale vnímán jako člověk, který byl státníkem, i když pro to neměl žádnou politickou průpravu (s tím se mohu ztotožnit).

Nebo žeby právě proto?

Poučme se a zvolme příště nějakého méně politicky vyhořelého papaláše, někoho moudrého a mladšího, ucelenou (tedy i slušně vychovanou) osobnost s opravdovou lidskou energií...,

...a bude v naší zemi klid.


Nepřihlášený uživatel

#8719

2014-11-09 12:01

Zeman zklamal již v politice, kdy působil ve vysokých státních funkcích a stál v čele ČSSD. Zeman je vedle Václava Klause spoluzodpovědný za politickou bídu v této zemi.

Nepřihlášený uživatel

#8720

2014-11-09 12:02

penso che bisognia fare di tutto per la propia Nazione,,,

Nepřihlášený uživatel

#8721 Re:

2014-11-09 12:07

#8634: -  

Nesplní. Prezident je neodvolatelný a sám abdikovat nebude.  Takže zůstane jen tahle stoka jako memento, jací "slušní" lidé  by rádi usměrňovali někoho, komu nesahají po paty. 

XY

#8722 Re: Re: Re: Předmět

2014-11-09 12:16

#8633: Světluška - Re: Re: Předmět 

 Myslíte ?...blesk.cz/clanekprospal-konferenci-v-belehrade.html .....já myslím,že máme z ostudy kabát už dávno.....:o)))))

XY

#8723 Re:

2014-11-09 12:18

#8635: -  

 Ano pane Vševědoucí......


Nepřihlášený uživatel

#8724 Re: Re: jen klid, proč tolik hysterie ?

2014-11-09 12:21

#8679: - Re: jen klid, proč tolik hysterie ? 

 Jste jeden bohužel z mála informovaných, ale nejsmutnější na tom je, že si mnozí nedají říct, ne že bych chtěla at bezmyšlenkovitě přebírají názory i když jim říkáte pravdu, ale at pátrají a sami si udělají názor at nepapouškují, at si uvědomí čí je to prospěch i ten humbuk kolem presidenta, umělé vyvolaný, tu se vůbec nejedná o slova, ale o to, že nevyhovuje proamerické klice, at se proboha nenechají takhle manipulovat a vést jako ovce na porážku. Že to byly prý jen punkerky, zlo začíná přece vždy pomalu a plíživě, ani Hitler se z počátku neprojevoval negativně, ale došel tak daleko jen a pouze kvůli mlčící  a neinformované většině. A ted se situace opakuje.  

A naše slavné EU je pokračováním Hitlerovy Evropy -ein Reich, ein Fuhrer - jeden vůdce jedná země a její program vznikl v r 45 na Bilderbergu - kdo neví o čem mluvím at si to dohledá. A pomalu za příspění nevědoucích se k naší zkáze naplňuje!

XY

#8725 Re: Re: Předmět

2014-11-09 12:23

#8642: - Re: Předmět 

 Vážený pane....oceňuju Vaši upřímnost ,ale neurážejte ,prosím ,lidi,kteří volili pana Zemana...je to hloupé...já jsem ho také nevolila ,ale urážet jeho voliče je trapné....Vy jste jim měřil IQ.....