MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 10:05

#8659: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy si opravdu myslíte, že otevření hranic, pohyb  bez víz a kontrol na hranicích bylo uskutečněno kvůli nám abychom prý mohli cestovat a dosud jste nepřišel a zřejmě dluoho ještě neobjevíte, pokud někdy vůbec, že se toto stalo kvuli mezinárodním korporacím a vůbec ne kvůli nám malým lidem a také kvůli multikulti národnostnímu i náboženskému, tedy za účelém likvidace kulturního bohatství jednotlivých národů a umožnilo volný příliv západních zvrhlosti, satanismu, arabizace Evropy?

A až Vy stejně jako mnozí konečně pochopí, co je to být ve sféře zájmů Spojených statů bude přílíš pozdě, bohužel kvůli takovým pro nás všechny!!

Odpovědi

Jirka

#8678 nesmíte věřit propagačním bludům

2014-11-09 10:10:53

#8674: - až Vy stejně jako mnozí konečně pochopí, co je to být ve sféře zájmů Spojených statů

Nesmíte tak bezmezně věřit konspiračním teoriím. Nečtěte NWOO, jsou to blbosti. Posledním, kdo doopravdy snil o světovládě, byl Hitler. Od té doby všechny státy jen hájí své zájmy. Pokud jde o mně, budu radši v té vaší tzv. "sféře vlivu" Ameriky, než v reálné ruské okupaci, kterou jsme reálně zažili.

Roman Skácel

#8694 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-09 10:38:24

#8674: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Moc dobře to chápu, bez obav. Stejně jako cizí korporace vnikly k nám a díky nim má práci a dobrou práci, hodně občanů naší země (např. celý automobilový průmysl a na něj navazující kvanta firem), tak i naše korporace podnikají v Evropě i USA a jinde. Proč taky ne, když jim to umožňuje náš volný přístup na všechny trhy civilizovaného světa.

Nejsem malý člověk, jsem svobodný občan, na rozdíl od libovolného Číňana, nebo Rusa. Za Vás mluvit nebudu, jak se cítíte, tak jste. Já mohu založit stranu a hnutí, mohu být v opozici veřejně i proti prezidentu republiky, mohu cestovat, mohu podnikat, obé v celé Evropě, zkrátka mohu žít v mezích zákonů jinak zcela volně. A Vy také, jenže mě je to příjemné, kdežto Vy to už ani nevnímáte, je to pro Vás samozřejmé, přesto že stále přemýšlíte "třídně", když USA jsou ten největší nepřítel.

Omyl pane, USA a ostatní civilizované země jsou našimi strategickými partnery už dvě desítky let a to co nabízejí je skutečná demokracie a s ní spojená svoboda "různě velkých lidí" (jak se kdo cítí), kterou pouze já vnímám a Vy poněkud nevidíte.

To Vy a Vám podobní budete muset pochopit na které straně stojí země, jejíž jste občany a buď se v ní naučit žít, nebo hold přesídlit někam východněji, kde jsou Američané opravdovými nepřáteli.

P.S. Jste v rozporu sám se sebou, máte práva, svobodu, žijete v demokracii a vše jste schopen popřít svým světonázorem a pofiderními obavami o něco, co nedokážete ani zvážit, ani změřit, přesto se toho umíte dokonale bát a svůj iracionální strach dále šířit kolem sebe...