Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Quoted post

Občan české republiky

#1233 Re: Re:

2014-09-08 16:16

#1231: ing erzika demeterova - Re:  

 Jestli jste vy ing., tak já jsem astronaut a jestli jste opravdu ing., tak by mě zajímalo, za kolik jste ten titul koupila.

  1.  A teď k vašemu příspěvku. O to, jestli se množíme, nemějte starost a jestli vymřeme, to už není vůbec vaš problém. Víte on někdo chodí do práce a někdo se množí a chodí si jen pro tučné dávky, na které vydělává zase ten, co se tolik nemnoží a pracuje, aby uživil i takové příživníky, co ani nemají zájem pracovat a děti využívají jako finanční zázemí.
  2. Česko a Slovensko nikdy vaše zem nebyla a nikdy ani NEBUDE. Vaše zem původu bylo Rumunsko, to by jste při vašem "vzdělání" mohla vědět.
  3. Romštinu šprtejte hlavně sami, my ji k ničemu nepotřebujeme a potřebovat ani nebudeme ale i vaše děti by ji mohli spisovně ovládat, ale to by jste je museli nejprve posílat do škol, aby měli vzdělání a potom i práci. A až se začne na českých úřadech mluvit romsky, museli by nejprve začít chodit ptáci pěšky a lidé létat. Takže Eržiko, probuďte se, měla jste jen špatný sen. To se občas stává hodně lidem.

        

 

Odpovědi

Grammar Nazi

#1234 Re: Re: Re:

2014-09-15 00:15:04

#1233: Občan české republiky - Re: Re:  

 Vy, milý "občane české republiky", byste měl pro změnu šprtat svůj rodný jazyk, abyste jej spisovně ovládal. To vaše "to by jste při vašem vzdělání" anebo "to by jste je museli posílat do škol" zní spíš jako chrochtání pivního knedlovepře, jímž, vzhledem k úrovni písemného projevu, nejspíš budete.