Petice pro Nechceme Česko Romskou vlajku

Občan české republiky

/ #1233 Re: Re:

2014-09-08 16:16

#1231: ing erzika demeterova - Re:  

 Jestli jste vy ing., tak já jsem astronaut a jestli jste opravdu ing., tak by mě zajímalo, za kolik jste ten titul koupila.

  1.  A teď k vašemu příspěvku. O to, jestli se množíme, nemějte starost a jestli vymřeme, to už není vůbec vaš problém. Víte on někdo chodí do práce a někdo se množí a chodí si jen pro tučné dávky, na které vydělává zase ten, co se tolik nemnoží a pracuje, aby uživil i takové příživníky, co ani nemají zájem pracovat a děti využívají jako finanční zázemí.
  2. Česko a Slovensko nikdy vaše zem nebyla a nikdy ani NEBUDE. Vaše zem původu bylo Rumunsko, to by jste při vašem "vzdělání" mohla vědět.
  3. Romštinu šprtejte hlavně sami, my ji k ničemu nepotřebujeme a potřebovat ani nebudeme ale i vaše děti by ji mohli spisovně ovládat, ale to by jste je museli nejprve posílat do škol, aby měli vzdělání a potom i práci. A až se začne na českých úřadech mluvit romsky, museli by nejprve začít chodit ptáci pěšky a lidé létat. Takže Eržiko, probuďte se, měla jste jen špatný sen. To se občas stává hodně lidem.