Slovanské národy spojme se - Славянские народы объединиться

Quoted post

Martin

#3

2014-08-29 18:34

Tato petice se mi velmi líbí. Nevím proč my češi, slovanský národ se "nekamarádíme" radši s Ruskem, Polskem nebo Chorvatskem nebo s jinýma slovanskýma zeměma. Nevím proč my češi lezeme američanům sprominutím do prdele. A taky mě strasně štve to že v mnohých českých rádiích hrajou samé anglické písničky. Nevím proč my češi neposloucháme radši ruské nebo chorvatské písničky. Aspoň bychom trochu rozumněli tomu co zpívou protože to jsou slovanské jazyky. A když my češi rádi jezdíme do Chorvatska tak bychom mohli poslouchat také jejich hudbu. Mně se líbí chorvatské písničky. Já mám dokonce nahrané chorvastké písničky na kazetě i na CD. Tuto petici bych podepsal klidně i stokrát kdyby to šlo.

 

Odpovědi

Vlastenec

#7 Re:

2014-09-01 19:23:22

#3: Martin -  

 protože máme blbou vládu, jediná strana která by se postavila za slovany jsou KSČM (je to opravdu jediná levicová strana)


Nepřihlášený uživatel

#15 Re:

2015-03-14 10:28:13

#3: Martin -  

 Ty vole, návrat bolševiků je tady! Budeme rádiím kázat, co mají hrát a lidem kázat, co mají poslouchat. Ve škole zakážem angličtinu, přikážeme ruštinu a nastupující generace se ráda přeorientuje ze Stinga na Kaťušu. Chlapče, jako trolling by to docela šlo, jestli to bylo myšleno vážně, tak hajdy za Ural.