Petice proti trvalému označování - čipování psů - zatím ne občanů

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#700 Re: Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

2014-07-13 19:33

#699: Oběť skrytě, nezákonně naimplant. RF-CHIPy bez souhlasu a proti vůli - Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

Dobrý den Vám přeji,

díky za Vaše zde prezentované teze a informace.

Obecně platí: pokud nepředložité lidem jasné a vědeckými důkazy podložené údaje (spousta věcí se dá již dnes dohledat), tak Vás bohužel nikdo moc nebude brát vážně i kdybyste měl 100X pravdu. Kolega při svém výzkumu narazil už dokonce na rozsudek českého Nejvyššího soudu č. "30 Cdo 2799/2012" z října 2012, kde jedna strana sporu popisovala podobný případ s nezákonnými implantacemi mikročipů jako Vy. Opět ovšem opakuji, že bez vědeckých důkazů to bude většina lidí brát jen jako "úlet" a nebudou tomu přikládat význam. Faktem je, že technologie, které popisujete existují nebo mohou existovat. Jen je třeba je popisovat na základě fakt a seriozní badatelské práce. Pak to má význam a lze to i prezentovat seriozní formou veřejnosti. Držím Vám v tom pěsti! :)

 

 

 

Odpovědi

Oběť skrytě, nezákonně naimplant. RF-CHIPy bez souhlasu a proti vůli

#701 Re: Re: Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

2014-07-15 16:32:33

#700: - Re: Re: Re: Experimenty s CHIPy nejen u pejsků, nyní i u načipovaných lidí

Dobrý den. Děkuji za vysvětlení. Dnes ještě přikládám odkaz na případ skrytě, bez jeho vědomí a proti jeho vůli očipovaného vynálezce Boba Boyce z USA, kterému naimplantovaný VeriChip způsobil nádor. Vyoperování nádoru včetně cizího tělesa, tj. VeriChip-u (lidská varianta Chipu) bylo zdokumentováno a Bob Boyce byl ve svém sporu úspěšný.

pesn.com/2010/12/07/9501740_Bob_Boyce_verichip_removed/