Omluva za Tibet 2014

Quoted post

RH

#3 Re: Re:

2014-04-29 09:04

#2: - Re:  

Nemůžu souhlasit. Podle mě je třeba dát najevo, že se chceme počítat ke státům, kde je to běžné. Tam musíme směřovat a o to musíme usilovat. Je třeba nasadit laťku správně. Kdo už napřed slevuje ze svých oprávněných požadavků a drží se neopodstatněně při zdi, říká si o to, aby  ho potom už nebrali vážně vůbec.

Požadovat bychom to měli. To, že tomu nebude vyhověno, bude faul druhé strany, ale rovnou s tím faulem počítat a slevovat už napřed, to nevidím jako dobrou strategii. Za orálek se podle mě ani neomluví, ale my tu věc prostě chtít musíme. A já chci, aby ministr zahraničí pracoval pro náš stát a jeho blaho i čest a ne proti tomu. Takový člověk tam prostě nemůže být, protože škodí zemi.

Pokud nepožadujeme jeho odstopupení, je to jako bychom tím říkali že to, co udělal, není nic tak hroznýho a zásadního.

Samozřejmě bude ještě lepší, až se lidi seberou a půjdou si to s ním vyříkat osobně (a doufám, že se to i stane).

Odpovědi


Anonymous

#4 Re: Re: Re:

2014-04-29 09:11:08

#3: RH - Re: Re:

Váš postoj chápu, a v zásadě s ním souhlasím. Odstoupení je ostatně zmíněno i v petici, zároveň s vyjádřením pochybnosti zdali by se takový požadavek setkal s úspěchem. Můžeme doufat v lepší variantu, ale nejsem v tomto směru příliš optimistický.

Petr

#871 Re: Re: Re:

2014-05-01 20:59:37

#3: RH - Re: Re:

je to kurevský neštěstí, ale Za orálek ( :-D ) bohužel toto udělal pro blaho ČR, méně už pro její čest! V žádném případě jeho vlezdoprdelismus neschvaluju, petici bych nejradši podepsal 10x, ale nutno si uvědomit, že dokud nám budou čouhat boty z prdelí zemí poloviny světa, dokud se nevyrovnáme sami se sebou a nedokážeme každý jeden podpořit a svým dílem vybudovat silný a v rámci možností soběstačný stát, nemůžeme plout proti proudu! Je to k blití, ale zajímalo by mě, kolik z lidí, kteří podepsali petici, čili z NÁS(!), by se vzdalo pohodlí, nebo svého životního standardu pro tuto věc!!!