Petice za záchranu provozu Trúby a hradu Štramberka v roce 2014

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#42

2014-04-10 17:20

No jak je již známo,starosta Štramberka Socha už to má stejně sečtené,tak proč by ještě trošku na sebe neupozornil a neudělal další "naschvál".To co tam předvedli s tím parkováním,to je taky něco,no a uzavírá to tam ten dementní slovenský městský policajt - no ústav hadra....

Odpovědi

štramberk resident

#84 Re:

2014-04-23 12:14:21

#42: -

Vážení, nejen Vy konkrétní,

kteří máte problém s parkováním. Ano, Štramberk BEZ turistů je mrtvý. Ale, je opravdu nutné, aby ZDRAVÍ turisté vozili své zadky téměř až k Trúbě? Chápu ZTP, či jiné tělesně postižené, ale jinak? Jezdíte auty po Karlově mostě? Do Zlaté uličky?

Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to je, nechat po Štramberku jít naše děti? Ze školy na náměstí třeba? Je to nervy drásající činnost a to i mimo sezónu, natož v ní!

Turisté roztahaní na cestě, chodnících, všude, jdoucí vedle sebe 5ti členná skupina, na vodítku psa, který se motá pod jedoucí auto, někdy nechápu: dospělí jdou a mají své batolící se děti ZA sebou, kde na ně nevidí (to není nadsázka, viděla jsem toto 100x)....kličkující mezi auty, ať již zaparkovanými nebo jedoucími, kočárky, kola...MASAKR!

Za mně bych udělala klidně záchytné parkovistě před začátkem obce Štramberka a kdo má OPRAVDU rád turistiku a není držitelem průkazu TP nebo ZTP, jistě si udělá procházku...Takže turisté ano, ale nechovejte se jako smyslů zbavení!