Petice za záchranu provozu Trúby a hradu Štramberka v roce 2014

Quoted post

Barty

#2 Město je totálně mimo

2014-04-08 19:03

Větší blbost ti "inteligenti" na městě vymyslet nemohli. V podstatě to vypadá, že opatření, které město provádí ma za cíl omezit turistický ruch a zlikvidovat zdejší podnikatele. Věřím, že se najde dostatek rozumných lidí, kteří, společnou iniciativou, dotlačí město ke změně termínu stavebních prací a zachrání tak turistickou sezónu ve Štramberku - a tím nemyslím pouze podnikatele, ale hlavně desetitisíce lidí, kteří se ročně sjíždějí do Štramberka kochat se jeho krásou...

Odpovědi

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-04-09 12:50:22


Nespokojená Štramberačka - Valacha tu nechceme

#91 Re: Město je totálně mimo

2014-05-26 18:15:43

#2: Barty - Město je totálně mimo

Všici jste totálně mimo, oháníte se uzavřením areálu Trúby na tři měsíce, ale tak to přece není! By mě zajímalo, kde jste si ty informace ověřovali... Je to termín realizace, ne uzavření... Jaroňkova útulna sama osobně by byla zavřená jen necelý týden, zbytek areálu by ale byl přístupný... Ach jo - vy Valachem políbení, je mi z Vás těžko... Valacha jste nám nacpali do Lašska, kde nemá co pohledávat a ještě nájemce diktuje podmínky vlastníkovi nemovitosti a sepisuje petice. Kde to jsme? Asi ve Valašském království :) Být městem, tak se s Valachem soudím o to, že kvůli němu Štramberk přišel o peníze na obnovu památky... Místo aby ty peníze na rekonstrukci šly z EU, když se je podařilo pracně z dotací získat, město je v příštím roce bude muset dát z vlastního rozpočtu na úkor jiných potřebných věcí ve Štramberku. Nebo by bylo Valašské království tak uvědomnělé a rekonstrukci prostor Jaroňkovy útulny zafinancovalo samo, když ji tak dlouhodobě využívají?

Nehledě na to, že Valachovi nejde vůbec o dobro turistů, ale jen o ušlý výdělek z nich, kterým by si mohl namastit kapsu. A ty jeho ovce - zaměstnanci - budou vesele organizovat petice s mylnými informacemi a shánět podpisy od lidí, co ani nejsou místní... Na to Vás užije. Tak si nechte tu chatrč spadnout na hlavu - ale věřím, že vy byste byli jedni z těch, co by si ještě stěžovali, jak vám bylo ublíženo.